Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plajta na całego

Kto prowadzi z Was SKLEP..? Proszę o radę

Polecane posty

Gość może wywieś jakiś świetlisty
szyld, coś co przykuwa uwagę ;d

w polsce ponoć najlepiej sprzedaje się najtańsza chińszczyzna... z towarem z wólki kosowskiej nie próbowałeś? może to coś pomoże ruszyć w interesie :)

musisz poinformować klienta że masz dobrych marek obuwie i wtedy on sam do Ciebie przyjdzie. na 100%. ja jak sprawdzałam ceny u konkurencji (my mieliśmy sklep w samym centrum centrum) to jak szukałam niektórych to mi ręce opadały jakie dziury. ale wchodziło się do sklepu i full ludzi, bo wiedzieli gdzie szukać... z hurtowni masz drożej niż bezpośrednio od producenta. szukaj na necie i dzwoń bezpośrednio. nie ma się co bawić z hurtowniami.

Gość linsaaaa
ciekawy pomysl widzialam w Grecji ale pracujesz raczej sama w sklepie tak?

zrób jakies ulotki z fajnymi butami i zatrudnij kogoś niech poroznosi po mieście reklama w radiu jest dość tania

Gość lysandraa
linsa chodzi ci o ten sklep w w Atenach?

Gość plajta na całego
Reklama to podstawa, myślę o wielkim szyldzie a tam napis "WYGODNE BUTY" i obok znak skóry. Co myslicie?? Coraz bardziej skłaniam sie ku zmeinie lokalu na ten o którym wam pisałam, jak ktos szuka butów to wejdzie do każdej dziupli nie?:-)

Gość lysandraa
podstawa to trampki nigdzie nie mozna dostac fajnych kolorow ich

a, i bierz te trekingi które oferują. mają najtańsze na rynku i rewelacyjne. mi zamawialismy je po kilkanaście kartonów i wszystko na pień schodziło

Gość plajta na całego
wiiii bardzo ale to bardzo Ci dziekuję za wszelki wskazówki, naprawde takich ludzi to ze swieca szukać bo większość to woli Ci dowalić żebyś nie miał czasem lepiej. Przede wszytskim musze zapytac księgowej o to oddawanie butów do domu dziecka, nie wiedzialam że jest taka mozliwość. Dziekuje Ci zawszelkie wskazówki i prosze o jeszcze:-)

teraz to już chyba nie zamówisz, ale jak by co to bierz masę tych trekingów i czekaj do jesieni wtedy machnij reklamę że najtańsze trekingi, polskie, skórzane i jedziesz ;)

napewno się oddaje i wystawiałm jakąś fakturę na to, teraz nie pamiętam dokładnie jaką ale fakturę napewno więc bez celu moja skerowata do granic możliwości szefowa tego nie robiła, a już napewno nie z dobrego serca...

Gość hgwig
a ja ci poradzę - reklama dzwignią handlu :D ja sie ciesze jak np pani w sklepie proponuje mi grzecznie świetną reklamówkę na buty czy dodatkowo da mi do reklamówki jakiś gadżet np pastę do butów czy łyżkę....pomysl nad inwestycją w taki element

Gość assi
Nie wiem, czy już była taka rada. Sprzedawaj buty przez internet. Mam po sąsiedzku sklep obuwniczy. Wiekszość towru upycha właścicielka na allegro. Większość! Może ten lokal bez witryny, jeżeli jest sporo tańszy, wcale nie byłby głupim pomysłem, gdyby powiodło ci się w sieci. Powodzenia.

Gość plajta na całego
Własnie przejeżdzałam przez rynek i lokal o którym wspominałam został juz wynajety:-(

Gość biegam sobie
trzeba było brac a nie pytac na forum