Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna2012

bóle głowy/migrena

Polecane posty

Gość niepotszyf
23:17 [zgłoś do usunięcia] Poeta,,... Przepraszam fakt nie znamy się UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Ten ww. ćwok chciał się podszyć pod prawdziwego Poetę i co komputer nie przyjął nicka, dlatego musiał dodać dla zmylenia programu, parę przecinków i kilka kropek, buuuaaahhhha 😠😠🖐️😠😠🖐️😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️ 😠😠🖐️😠😠🖐️

Gość Poeta,,...
Cel osiągnąłem

Gość dam rade tobie magnolia
[[[zmień nick ktąos cie nabierą to swinia

Gość do Magnolii
Kochanie, nie znikaj, ale nie używaj trefnego czarnego nicka. Podchodź do wpisów z pewną dozą luzu i humoru używając anonimowego pomarańczowego nicka. Widzę żeś laska bardzo uczuciowa, pewnie byłabyś dobrą towarzyszką życia. L.🖐️ Na wszelki wypadek masz tu doskonałą definicję miłości: wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość kimjesteś?
nie męcz jej ona jest piekna😘

Gość Magnolia czarnabiała:):(:(
Mam 265 lat :)

Gość sex zzakochanie
zakochanie i sex to jedność wiem o tym jedno wynika z drugiego

Gość I tak
sex zzakochanie,nie prawda nie wiesz tego,bo sex bez miłości ma sie dobrze

Gość Magnolia czarnabiała:)
Sex bez miłości? Nie mogłabym iść z kimś obcym do łóżka muszę go znać, polubić, ufać a potem pokochać i dopiero sex ja inaczej nie umiem:)

Gość Magnolia czarnabiała:)
Cóż ból głowy dzisiaj nieco mniejszy bardziej mam ucisk, ale jutro ciężki dzień więc muszę się pozbierać powkręcać śrubki, naoliwić wszystkie podzespoły:)

Gość no a co z twoim marzeniem
odzywa sie

Gość I tak
Magnolia czarnabiała:),sex ze znajomym to prawie jak kazirodztwo,zreszta nigdy nikogo nie znamy tak do konca,ludzie wkłądaja dzis maski i zwykle udaja kogos innego,lub tez bronia sie przed poznaniem ich tak do konca,dlatego tez de facto zawsze idziesz z nieznajomym do łózka,a tylko to co w Twojej głowie sie urodzi jest tak naprawde wazne,realny swiat w Twojej głowie

Gość Magnoliiiiikwiatttt
nie nie odzywa się bo to ja o nim myślę On mnie właściwie nie zauważył choć mówił, że wyglądam ach i och, ale na tym zwiędło...

Gość no taaaak....
cyt. I tak sex zzakochanie, nie prawda nie wiesz tego, bo sex bez miłości ma sie dobrze HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Owszem ma się dobrze ale w burdelu i za 100EU/noc!!!! Ty "Itaka" ile bierzesz za upiorną nockę? Masz z takiego seksu choć jeden orgazm, czy tylko szmal?

Gość I tak
no taaaak....,niee nie w burdelu,sex to zupełnie co innego niz miłośc,ale jest najczesciej uprawiany wszedzie gdzie tylko sie da i to z róznych wzgledów,sex dzis to tez biznes

Gość Magnm
I TAK masz rację z tymi maskami, ostatnio dostałam szok gdy oglądałam Nianie taki program o Paniach filmowanym z ukrycia i pilnujacych Dzieci To było straszne jak kilka Pań traktowało te Dzieciaszki nie mogłam uwierzyć, że są takie kobiety, ale ostatnio spotkało mnie kilka uwag od Pani w rejetracji u mojego Lekarza i też juz tak nigdy nie pójdę Kobiety są okropne na szczęście ja pracuję sobie z mężczyznami bardzo wesołymi :)

Gość Magnm
ja nie pracuję w burdelu ;) a z Dziećmi więc wstrząsnął mną ten filmik

Gość ludzie a zwłaszcza
baby potrafią być sukami/

Gość I tak
Magnm,dzis czy to kobiety czy mezczyzni zakłądaja maski,kazdy chce byc inny niz jest,chce byc super zgodnie z moda,dlatego tyle jest chorób,bo garanie kogos kim sie nie jest,to ogromny wydatek energetyczny

Gość Magnoliiiiikwiatttt
i tutaj niestety się zgodzę mam ciągle przykłady takich zachowań a jak włoże ocisłą sukienkę i jeszcze purpurkę to chcą mnie zabić

Gość Magnoliiiiikwiatttt
Zawsze jestem sobą a z racji zawodu wiem o czym piszesz to prawda laik wkładający maskę na dłuższą metę nie da sobie z tym rady.;) nauczyłam się 🌼

Gość I tak
Magnoliiiiikwiatttt,no przeciez trudno sie nie zgodzic,obserwujac ludzi i ten z pozoru smieszny swiat,

Gość kaktusikmalutki
no no no

Gość I tak
Magnoliiiiikwiatttt,ani laik nie da sobie rady ani zaden inny człowiek,dłuzsze zachowanie nie zgodne z włąsnym wnetrzem zawsze konczy sie tragicznie,nie wolno pozbywac sie człowieczenstwa to zawsze sie zemsci

Gość tak wiem,,,,,,,,,,,,,,
kiedyś było fajnie wiadomo było o co chodzi facet umawiał się jak mu się podobała kobietka a tera robi podchody idiotyzmy a potem nawet nie dzwoni

Gość no taaaak....
jest też sex wymuszony w celach zdrowotnych. Oto przykłady: ciężko ranni żołnierze podczas 2-giej wojny światowej dostawali do łóżka kobiety i, dzięki temu szybciej przebiegała rekonwalescencja. Mężczyzna bez seksu zapada na prostatyzm & gruczolaka stercza, a gruczolak z biegiem czasu złośliwieje! Innego wyjścia nie ma, seks z kobietą lub masturbacja & śmierć! Brak rozładowania energii seksualnej u kobiet kończy się guzami w macicy, zaburzeniami psychicznymi etc.