Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna2012

bóle głowy/migrena

Polecane posty

Gość ******pomogę********;)
chcesz ****

Gość Radcascasas
migrena - choroba naczyniowa--

Gość Poeta . .
cyt.: Napisał coś /jesli to ona to się mylę/ co mnie zaskoczyło użył słów których używa ''Ktoś '' kogo bardzo a do kogo nie wolno mi się zbliżyć chyba głupia pomyślałam, że to napisał On i ech tam... człowiek nieraz myśli sobie że ktoś inny jest w osobie kogo znamy i czekamy jemu sygnał wysyłamy'' UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Miło mi, że prawidłowo odbierasz sygnały/feromony, ale boję się, że mogą spalić na panewce ze wzgl. na różnicę pokoleń. Mimo wszystko, za rzetelny odbiór sygnałów masz 👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼👄 i 🌼

Gość Poeta . .
coś nam przeszkadza, bo obcięło mnóstwo 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 👄🌼 Ile Magnolio masz lat??????????????????????

Gość Poeta . .
jakiś cieć obcina emotikonki: buziaki👄 i kwiatki🌼 Jeśli znowu będą obcięte, to wyobraź je sobie wirtualnie, bo było ich kilkadziesiąt.👄

Gość Magnolia czarnabiała:)
Szkoda że to nie TY:(

Gość oszukuje cie nie
podszywa się gdyby to był on to by wysłał s m s

Gość Feromony
z Googlarki: nie da się skopiować definicji feromonów i wkleić tutaj, zatem wpisz w Googlarkę termin "feromony" a dowiesz się, że są to substancje chemiczne, za pomocą których komunikują się organizmy żywe. Nad ranem o 6:30 wyślę Ci szereg feromonów, zapisz je i opisz wieczorem czego dotyczyły i jak się po nich czułaś. 🖐️

A co z magiczna cyferką dziwne , że jej nie chcesz podać? nie wiesz nie mogę dłużej z Tobą rozmawiać Poeto ni jesteś nim, a ja zmienie sie w inny Kwiat bedzie dla mnie lepiej. pozdrawiam Cie kimkolwiek jesteś:)

Gość oszukuje cie nie
uwierzyłaś chyba eeee nie ściema straszna z tym gostkiem :P

Gość oszukuje cie nie
taaa ferokony :P breeeściemkaa jak nic

Gość oszukuje cie nie
ta pyta ile masz wiosenek breeee idiot

Gość Magnolia czarnabiała:)
DOBRANOC:(

Gość OXYTOCYNAA
Każdy z nas wypracował swój wyjątkowy sposób na uwiedzenie płci przeciwnej. Jedni potrafią zainteresować obiekt miłosnych marzeń ciekawą rozmową a inni pięknym wyglądem i wspólnymi zainteresowaniami. Najczęściej stosowane sposoby na podryw nie za każdym razem przynoszą oczekiwane rezultaty. W związku z tym coraz częściej |dzisiejsze społeczeństwo a w szczególności młodzi ludzie sięgają po cenione od setek lat afrodyzjaki. Jak potwierdzają badania przeprowadzane przez naukowców najmocniejszy afrodyzjak dostępny w sprzedaży stanowią syntetycznie produkowane feromony, posiadające zbliżone| działanie jak feromony produkowany przez ludzki organizm. Substancje semiochemiczne wytwarzane są zarówno przez zwierzęta jak również rośliny. Ta lotna substancja pod postacią specjalnego ale niewyczuwalnego zapachu produkowana jest również przez ludzki organizm. Pojawia się ona najczęściej w naszym pocie jak również oddechu. Jej oryginalna struktura chemiczna jest pomocna przy komunikacji zapachowej pomiędzy płciami przeciwnymi i w pierwszej kolejności może zadecydować o wyjątkowej atrakcyjności o charakterze seksualnym. W wolnej sprzedaży polecane są pod postacią perfum inne dla kobiet a inne dla mężczyzn. Zazwyczaj działają od 8 do 10 godzin od momentu użycia. Ich zastosowanie znacznie zwiększa szansę na uwiedzenie każdej osoby. Feromony nie tylko pomagają w życiu seksualnym ale również bardzo są przydatne w kontaktach międzyludzkich a nawet w pracy. Unoszący się zapach zachęca inne osoby zarówno do nawiązania rozmowy jak również może wpłynąć na pozytywne postrzeganie i wyłapanie wszystkich naszych zalet a nawet określonych umiejętności.

Gość do czarno-białej
feromony to nie tylko zapachy perfum wabiące mężczyzn, to sobstancje chemiczne o działaniu erotycznym, za pomocą których para osobników różnej płci umawia się na ekstra randkę.

Gość Poeta,,...
Przepraszam fakt nie znamy się ;)

Gość Magnolia czarnabiała...
No wiem, ż blefowałeś brzydko wiesz tak sie ni robi a swoja drogą jak można wysyłać do kogoś feromony nie rozumiem tego