Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liliana777

Jakie znacie sposoby na większy wzrost w wieku 25 lat? Pomocy proszę.

Polecane posty

Gość Dama w sukni 1992
autorko odpowiedz kto ci pozwalał chodzić na obcasach w wieku 12 lat :O może problem leży w skrzywionym kręgosłupie i haluksach a nie wzroście, który jest jak najbardziej zwyczajny

Tato zmarł, gdy miałam 6 lat, a mamy nigdy nie było w domu :( Wszystko mogłam robić i obcasy też nisić. Chodziłam w wieku 12 lat na obcasach i byłam jednocześnie pobożna całe życie. Cięgle w kościołach zamiast na dyskach.

Dzięki za wypowiedzi i podnoszenie na duchu. Wiem, że są większe problemy. Nigdy nie będzie tak, że wszystkim się przypodobamy, zawsze znajdzie się ktoś, komu nie będziemy się podobać i to naturalne. Ważne jest wnętrze, charakter. Jak się lubi siebie, to to emanuuje z daleka. Wojewódzki powiedział kiedyś: "Lubię ludzi, którzy lubią siebie, bo to początek romansu na całe życie"

Gość Dama w sukni 1992
tez sadze ze autorka przesadza a ile chcialabys miec hmm? ile wg ciebie byloby idealnie, tak że być wyglądała najlepeij?

Chciałabym się wydłużyć tymi ćwiczeniami, co piszą chociaż z 5 cm :/ Żeby przynjamniej mieć średnią wzrostu 165 cm. Piszą na google że wzrot można osiągnąć do 12 cm ćwicząc 3 miesiące. Na pewno to dla naiwnych, wiadomo, że to reklama i pic na wodę, bo inaczej wszyscy by byli wysocy.

Takich kompleksów sie wyzbywa liceum.. A tu dorosła baba, ktora narzeka i płacze czy jeszcze urośnie. No prosze.. Ja przestałam w gimnazjum już rosnac. I trudno. Nie jestem jakimś karłem, żeby mnie mój wzrost bolał. ;) Jest całkiem kobiecy, a w szpilkach to miodzio.

Mnie biorą czasami za szesnastkę ;) Masz rację "Zabieram ślimaki" to też plus, że jest się dłużej młodym :D

Gość Dama w sukni 1992
Z tą młodością to się nie zgodzę, ja mam 170 cm i też mnie biorą za młodszą. Więc to chyba nie ma nic do rzeczy. Zwłascza, że teraz dziewczyny już w gimnazjum mają 170 cm :)

Dama w sukni, to super, bo 170 cm to ideał dla mężczyzn wedłóg badań! Gratuluję i trochę zazdroszczę ;)

Gość bro .
W tym wieku, to już pomału się kurczyć zaczniesz a nie rosnąć ;P hahahaa nie no co za kretynka :D Na drążku będzie wisiała, kogo ten świat nosi :D

moj chłopak mowi, ze idealnie jest 165cm ;P I ogólnie lepiej jak dziewczyna ma 155cm-165cm niż wiecej. A chłopak wcale nie jest kurduplem, bo ma 182 cm :p Ale to fakt, ze teraz to i dziewczyny w pdst maja 170cm. Chociaz, jak ja chodziłam do szkoly, jeszcze wcale nie tak dawno, bo mam ledwo 21 lat, bylam najniższa w klasie, a reszta dziewczyn wlasnie taka bardziej 170cm :p Wiec to zalezy jakie sie towarzystwo utrafi... ja mam wyjatkowo wzrost po mamie.

Zamówiłam dzisiaj program na wzrost. 67 zł kosztował z CD z jakąś muzyką obniżającą fale mózgowe. Podobno ma się rosnąć 12 cm w 3 mies. w każdym wieku. Myślicie, że to moze działać. Kupił to ktoś i ma może efekty?

Gość Kenny1234
Kto z was urósł od ćwiczeń? Czy myslicie, że od ćwiczeń się urośnie 12 cm?

Gość Kenny1234
To bajki, nawet jak tam pokazują lekarzy. Nie urośniesz aż tyle.

Ja myślę, że da się urosnąć. Jak coś, to zdam relacje. Pójdę po zaświadczenie od lekarza, żeby mnie mierzył, czy to coś da. Jak lekarz potwierdzi, że się da, to będzie ok.

Gość Blondi94
Liliana masz dobry wzrost musisz zaakceptować siebie. A gdzie wyczytałaś że 170 cm to ideał mężczyzn ?): bo ja mam właśnie tyle

Gość Blondi94
zbieram ślimaki moj chłopak mowi, ze idealnie jest 165cm ;P I ogólnie lepiej jak dziewczyna ma 155cm-165cm niż wiecej a kim jest twoj chlopak? Jakimś autorytetem czy jak? Akurat mój chłopak woli dziewczyny takie od 160 cm w górę jako że sam ma 185 cm. Także nie pisz, że ogólnie lepiej jak dziewczyna ma do 165 cm dla kogo ogolnie lepiej dla spoleczeństwa, dla świata, dla kogo? :O

Najlepiej zaakceptowac to co się ma bo biologia zrobiła już swoje.Tego nie przeskoczysz.Nie ma sensu się szprycować jakimiś specyfikami bo 160 to nie jest dramat. Ewentualnie ćwiczenia rozciągające i koniecznie wyprostowana sylwetka. Odpowiedni strój(żadne tam rybaczki kończące sie w połowie łydki) .

Z badań wynika, że najszczęśliwsze są kobiety 167 cm - czyli średnia krajowa. Te niższe, chciały by być wyższe, a te wysokie niższe :) A według mężczyn z badań wynika, że ideał kobiety powinien mieć 170.5 cm.

Że tak odkopie: Blondi94- Napisałam, by pokazać ze ideały nie istnieją. Dla kogos to będzie 170cm, dla innego 180cm, dla innego 165cm, albo 155cm, a dla innego kurde 120cm bo ma fetysz karzełków. Cieżko zrozumieć? A czy mój chłopak jest jakimś autorytetem? Pytanie retoryczne. A jakim autorytetem jest dla mnie ogół populacji i jak istotne są dla mnie jakies wywiady wziete z dupy, że ideał to 170cm? Każdy ma swoje ideały, jak już pisałam. Ty dajesz 170, ja daje 160. I co? Nie może być 160? Może. Co do szczęścia... Jeżeli ktoś jest dorosły i przejmuje sie takimi głupotami, że mógłby mieć 2, czy 10 cm więcej... To naprawde mi go szkoda. Z takich kompleksów wyrasta sie w szkole. Gdy przestaniesz rosnąć, nic już nie mozna zrobić, poza operacją wydłużania nóg np. Albo przyjmowaniem hormonu wzrostu, co mogłoby byc niebezpieczne teraz... Dlatego żaden lekarz tego nie przepisze, zwłaszcza osobie zdrowej, o normalnym wzroście. Więc czy kiedyś chciałam być wyższa? Noo pewnie. Tak samo jak chciałam być latynoską żeby mieć ciemniejszą karnacje, bo mam mlecznobiałą i sie nie opalam, to było w gimnazjum. A potem mi przeszło bo są istotniejsze rzeczy w życiu niż wzrost czy karnacja i nie będe sie z tego powodu umartwiać ciągle, zwłaszcza ze wyglądam dobrze ;)🖐️

Gość AdrianFit
Nie ma sposobu na wzrost, możesz wspomóc swój organizm stosując przede wszystkim: - bogatą w witaminy dietę, - duża ilość snu - ćwiczenia fizyczne, przede wszystkim rozciągające lub basen. (uważnie z siłownią) źródło: http://pobudz-wzrost.co.pl/artykuly/cwiczenia-na-wzrost/

Gość gość
Po co chcesz rosnąc? Przeciez 160 to fajny wzrost jak na kobiete ;)

Gość gość
Nic nie pomaga. NIC. Robiłem wszystkie poradniki, przebrnąłem cały internet, wszystkie ćwiczenia, bo te k*rwy lecą tylko na wzrost i są tak płytkie, że są na tym punkcie j*bnięte. Wisiałem na drążku latami za ręce, nogi itd. Ani milimetra nie uzyskałem. Ani jednego. To są mity i naciąganie ludzi. Może pomóc tylko hormon wzrostu i to wszystko, ale tylko osobie, która nie zakończyła okresu dojrzewania. Osobie dorosłej tylko zaszkodzi poważnie.

Gość gość
bo te k*rwy lecą tylko na wzrost i są tak płytkie, że są na tym punkcie j*bnięte. Wisiałem na drążku latami za ręce, nogi itd. x Szkoda, że od tych zwisów nie przybyło ci kultury i komórek mózgowych chłystku.

Gość gość
To ma chuj znaczenie bo kobiety nie lecą na kulturę.

Gość gość
Znów wałkowanie tego samego tematu po raz enty. Jedna leci na wygląd, inna patrzy na pieniądze, jeszcze inna na na inteligencję. A kolejna na całokształt i osobowość partnera. Ile ludzi tyle wyborów, rozejrzyj się wokół siebie, nawet niscy, otyli, niepełnosprawni, przeciętni mężczyźni znajdują partnerki i zakładają rodziny.

Gość gość
Autorko, dziecino droga... Na próżno wydałaś kasę.To nic nie da.

Gość goniaca_marzenia
Liliana777 czy uroslas? Ja Cie doskonale rozumiem mam 166 i tez chcialalbym byc wyzsza mam 21 lat. Tez kupilam ten poradnik i wykonywalam te cwiczenia dosc dlugo to robilam przez moze 8 miesiecy i uroslam 1.5 cm. Mialam 164.5a po tych cwiczeniach 166. Mialam wtedy 17 lat. Pozniej w wieku 19 lat znowu wykonywalam te cwiczenia przez jakis czas ale mniej siw staralam i mniej regularnie. I nic nie uroslam albo bardzo malo. Teraz jakis czas temu sie mierzylam i wydaje mi sie ze 0.5 cm zmalalam ze mam 165.5. Zastanawiam sie czy wrocic do tych cwiczen czy warto... Bo duzo czasu mi to zabieralo i kosztowalo wiele wysilku a nawet cierpienia a efekty barddzo mizerne. Przez te cwiczenia mam tteraz prawa noge nieco dluzsza. Nie wykonywalam wszystkich cwiczen. Przede wszytskim biegalam z obciaznikami. Ale wstyd mi bylo ze spotkam znajomych bo mialam je pod spodniami i slabo to wygladalo. Moze podasz do siebie jakie kontakt np. GG to pogadamy bo chce sie podzielic dosiwadczeniami. Mam nadzieje ze Ci nie przeszlo z ta checia urosniecia bo przeciez marzenia sie po to zeby je spelaniac.