Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikazpoznania

Nie chcę męża Polaka!

Polecane posty

Gość angelikazpoznania

Nie wiem dlaczego. Polscy mężczyźni mnie nie kręcą. Owszem,jest wielu fajnych i przystojnych,ale nie porafię się przemoc. Czy ktoś ma podobnie? Chciałabym mieć anglika,niemca albo francuza. Mieszkam w Polsce i trudno mi takiego znaleźć,ale czekam na odpowiedni moment,by stąd wyjechać. Wiem,że może jestem jakaś dziwna,ale ja naprawdę nigdy w życiu nie chcę poślubić Polaka.

Gość CiekawskiKrzysio
Dobrze, że nie arabskiego księcia czy czarnego intelektualistę... Nie tu nie chodzi o rasizm...

Gość hegerode
to nie poślubiaj i spierdalaj co to kogo obchodzi,mozesz psa poslubic jak chcesz

Gość ales ty glupia
czy ty na oczy wogole widzialas cudzoziemca? Ja widze ich codziennie, tacy sami jak Polacy, tylko jezyk inny, a nawet baedziej leniwi i tepi... dziwka jestes tyle powiedz poprostu prawdy, marzy ci sie duza kasa od cudzoziemca i tyle a czesto oni maja kase ale od panstwa z benefitow, bo ich rzady dbaja o obywateli, bo po to jest rzad, ale wy juz zapomnieliscie po co on jest i klaniacie sie wielmozom... cholota i dziwki tyle zostalo z narodu polskiego

Gość angelikazpoznania
najbardziej lubie mandżurskie głowice !

Nie potrafisz sie przemoc heheh. Jak sie zakochasz to i bedzioesz mogla. Durne gadanie. TO WYJDZ NA TURASA :-)

Gość ciia_mizia
Ja na szczęście nie mieszkam w Polsce i tez nie chce Polaka. Po co mi? :O :O Za granica spotkałam tylko 2 typy Polaków: *cwaniaczek, byczek z siłowni, kurwa i ja pierdole jako przecinki *oderwany od pługa, typowy wieśniak, 3 zęby na krzyż Dziewczyny nie są duzo lepsze :O Jak chcesz Francuza to sie wyprowadz do Francji 🖐️