Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO SĄDZICIE O TAKIM WÓZKU?

CO SĄDZICIE O TAKIM WÓZKU?

Polecane posty

Gość kikolec
wydaje mi sie,ze material obicia ma taki jak wozku mojego dziecka wiec plama jest nawet po kropli deszczu... radze ciemniejszy w srodku a tak to ok

piszą ze waga dziecka do 25kg to duzo bo przewaznie jest do 15kg

Gość niedlapsakielbasa
ciezko powiedziec na podstawie zdjecia...ja zawsze musze na zywo zobaczyc taka rzecz,tymbardziej wozek,minus na dzien dobry dla mnie to podwojne kolka,nie podobaja mi sie wizualnie poprostu

Gość peg perego polecam
peg perego tez ma do 25kg

miałam zamiar kupić Chicco MULTIWAY lub CT 4 czy jakoś tak ze względu na duże kółka ale ten też wydaje się mocny. Kółka nie są największe ale i nie malutkie. Sama nie wiem

ale jaki konkretnie model tego peg perego ?

Gość Kiingaaa
Wygląda tandetnie. Za małe kółka, niepraktyczne.

Gość peg perego polecam
szukasz lekkiej parasolki na wypady czy spacerówki? Ma to być jedyny wózek czy dodatkowy?

Gość chicco multiway
chicco multiway polecam!!!

to ma byc wózek dodatkowy do miasta. W domu mam dobry wózek na pompowanych kołach ale jest mi ciężko go ładować do bagażnika. Nie chcę też wózka tak delikatnego typu baby design mini bo mój mały jest dużym dzieckiem i chcę spokojnie chodzić a nie uważać na kółka, że sie może zaraz rozlecą.

podróba dawnego chicco ( tamte były ładniejsze ale nie praktyczne ) - kiedyś były takie modele - fatalnie sie prowadzi po przełozeniu rączki - nie polecam

Gość peg perego polecam
nie wiem który modell peg perego jest do 25 kg, ale koleżanka ma i mówiła, że jest do 25kg. Polecam Maclarena XT, kupiłam go jako dodatkowy wózek i super się sprawdza, nie używam już praktycznie tego pierwszego. Cena wysoka, ale można kupić używany

No jak kółka mają ci nie odpaść to nie kupuj tego wózka ,chicco tez nie kupuj bo mi odpadły po pół roku użytkowania a był to wózek nowy ,teraz mam maclarena drugi rok, przeżył zimę i tą tez przeżyje ,kółka są na miejscu ,wózek ma podana wagę do 15 kg wg norm europejskich a juz w Ameryce ten sam wózek i większość spacerówek ma wagę do 25 kg .Czyli w miarę porządnym wózku z podana waga15 kg możesz śmiało przewozić cięższe dziecko.

No i jak dodatkowy wózek to nie maclaren xt czy xlr bo za duzy ale np triumph czy quest lub volvo ale ten to juz ma malutkie kółeczka .

trochę drogie te wózki mi polecacie. Chciałam kupić używany tak do 250-280zł

Gość peg perego polecam
a ja kupiłam XT jako dodatkowy, z myślą, że z czasem będę go częściej używała, no i tak się stało, że nie używam tego pierwszego, dlatego wg mnie jest godny polecenia

Czasami na allegro bądź w innych portalach mozna trafić na używanego maclarena questa za 300 zl ,moja kumpela zachorowała na maclarena jak ja kupiłam swojego i po tyg udało jej sie kupić za 280 zl używanego z portalu w naszym mieście to uwierz mi że pożałowałam że kupiłam nowy za tyle kasy bo kupiła w naprawdę idealnym stanie ,bez dziur ,plam i jeździ nim wciąż czyli prawie 2 lata tyle co ja.