Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość ooo_o
up? Dzie nasza mała Mi, w.?

Gość oo nieeeeeee
przeczytałam cały topik, bo nie mogłam sie od smiechu powstrzymac, a tu taki koniec? autorko, co sie dzieje kochana? ja powiem ci szczerze, że ja jedyna ci zazdroszcze... masz tak fajnie, znasz niemiecki... czekasz na faceta który utrzymuje kobietę w wieku swojej matki, nie sypiając z nią... mógłby przecież ją pogonić, wszak to jego mieszkanie, ale on jest litościwy i miłosierny, nie wyrzuci staruszki na bruk... do pracy też jej nie kaze iść, niech odpocznie sobie na stare lata:) nie kocha jej, ale czuje że musi sie nią zająć... tak mu źle bo nie ma własnego życia- ale to nic, on poświęca sie dla niej:) no tego chłopa to kochana ci najbardziej zazdroszcze. co tam mój facet, rok temu mieliśmy piękny ślub, mamy śliczną córcię, kochamy sie.... ale to i tak nie to co ty masz... :D

Gość oo nieeeeeee
acha no i mam 26 lat, skończyłam politechnike i pracuje w zawodzie... ale zazdroszcze tobie uwierz :p

Gość wielke PHI!
Jak mi brakuje na Kafe lajków aj !

Gość oooo ja haha
nie widzialam,ze sa takie zalosne baby na tym swiecie ktore mysla , ze jak zaczna dawac tylka i gotowac czesciej to chlop zatrzymaja a on i tak o mnie mysli caly czas a ja nie sądziłam, że są tak żałosne baby, które wierzą w takie bajki... i czekają na takiego łaskawego faceta, żeby zostawił inną dla nich...

Gość Zuzanna Amelia & 23
19:01 [zgłoś do usunięcia] oo nieeeeeee czekasz na faceta który utrzymuje kobietę w wieku swojej matki, nie sypiając z nią... /.../ do pracy też jej nie kaze iść/.../ nie kocha jej, ale czuje że musi sie nią zająć... Ze tez na mojej drodze tacy sie nie trafiaja.......

Gość Jakie to glupie
Dziewuszysko jest :) Myslisz, ze cie zechce? Musialby byc tak samo glupi.