Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość ooo_o
Chyba podwójnie widzisz, w. :))) Jesli władasz 4 językami, przetłumacz na nie (w tym oczywiście na niemiecki) zdanie "Nie mam ochoty z tobą rozmawiać, ponieważ jesteś bezdennie głupia" No? Czekam(y) :)))

Gość wantuback
to nie jest prowo. :-) zazdroscisz czy co?

Gość ale jaja...
translator potrzebuje chwili;-)

Gość wantuback
Ich habe keine Lust mit Dir zu reden weil Du hoffnungslos dumm bist. pizdo niedouczona ty :-O odpierdol sie ode mnie :-O nawet tego zdania nie rozumiesz suko. zaprezentuj swoja NIBY wiedze i odpisz mi po niemiecku. jestem ciekawa :-O

Gość wantuback
jasne jasne, translator. Boze jak mi was zal :-O :-O:-O jaka zazdrosc z was bije az szok :-O

Gość ooo_o
Jeszcze tylko 3 i możesz wyjść z translatora P.S. To jej ktoś przetłumaczył - jest o.k. Tylko czy ten ktoś zna 3 pozostałe języki? W tym np. chiński...? ;-)

Gość kevlar
Wzrusza mnie Twoja historia,naprawde. Podejrzewac sobie mozesz co chcesz,lata mi to kolo ogona:D Nawet jesli wychylilas nos z Pcimia Dolnego, gdzie skonczylas 6 klas podstawowki, to nic a nic mnie to nie podnieca. Poczytaj troche, bo Twoj zasob slow pozostawia wiele do zyczenia.Serio. Powtarzam: prowokacja musi byc na jakims poziomie.

Gość ooo_o
rozpaczliwie szuka :)))

Gość wantuback
hahaaaaaaaaaa tak ktos mi przetlumaczyl bo akurat ktos ze mna siedzi tak??????? Mein Gott bist Du dumm :-O ich habe fast keine Worte dafuer wie hoffnungslos Du bist :-O Traurige Gestalt Du. Wo habe ich geschrieben, dass ich chinesisch kann ?????? Antworte in Deutsch Du dummes Stck Dreck !

Gość ooo_o
Dumme Kuh, du ;-)

Gość wantuback
Ein Scheiss suche ich Du Schlampe oo-o kannst nicht mal Deutsch also halt Deine dumme Fresse. odpowiedz po niemiecku.

Gość ooo_o
Was sind die 3 anderen Sprachen? Nenne sie... Was du NICHT kannst ;-) (nicht auf Deutsch :P )

Gość ooo_o
Deine Muschi ist faul - was mir ueberhaupt nicht Leid tu

Gość ale jaja...
no dobrze, a co z pozostałymi jezykami?;-) W niemczech nawet sprzataczki znają niemiecki:-) dawaj dawaj:-)

Gość ooo_o
Dziewczyny, sorry, bawię się tym czymś ;-)

Gość ooo_o
Myśli rozpaczliwie, jakie ona może znać inne języki? w, nie chodzi o język w gębie - ten masz. I nic poza tym ;-)

Gość kevlar
Ooo....w jakim celu odpowiadasz jej w obcym jezyku?Niech sie ojczystego nauczy. No i gdzie te trzy pozostale? Slang i dialekty?

Gość ale jaja...
ja niestety nie znam tak dobrze niemieckiego- ale to nie wstyd przyznac się, ze sie czegos nie wie- gorzej gdy się udaje wiedze:-)

Gość ooo_o
I Boże broń, żeby to nie był francuski albo angielski. Tylko jakieś narzecze amazońskie - bo kto to wtedy sprawdzi? Ale jazdaaaaaa

Gość wantuback
mit Dir unterhalte ich mich gar nicht. Welche Sprachen ich beherrsche geht Dich nichts an und ich muss Deinen dummen Anforderungen nicht kommen. somit verabschiede ich mich und danke Gott, dass ich nicht mehr in Polen leben muss bei so asozialen und dummen Menschen wie Du ooo_o Meinst Du , Du hast alle Weisheiten gefressen weil Du ein biesschen Deutsch kannst?

Gość jenepais.
Dlaczego zakładasz, że wszyscy Ci zazdroszczą i mają kompleksy? I Bóg wie co jeszcze... czytam to co tu się wypisuje i nie uważam, aby ktokolwiek stąd miałby Ci czegoś zazdrościć. No bo czego właściwie? Jedyne co zauważam to twoje wady, uważasz się za tak wspaniałą osobę, nieskazitelną, silną i pewną siebie oraz swoich racji, a pomimo tego wiecznie się tłumaczysz tym którzy Ci tak rzekomo zazdroszczą. Wiecznie coś usprawiedliwiasz i próbujesz coś udowodnić. Pytam się komu i co chcesz udowodnić? Może najwyższy czas sobie coś udowodnić? Na przykład to, że nie warto zakładać bezsensownych prowokacji na forum...to straszne co tu czytam, co wychodzi spod twoich dłoni... łapię się za głowę. Nie obchodzi mnie twoja osoba, to jakie masz życie i zapewniam Cię, że w 100 % Ci nie zazdroszczę... dziwię się po prostu że takie głupoty można wypisywać.

Gość ooo_o
Widzicie to? Kopiuje kogoś, kto akurat zna niemiecki. w, śmiało, teraz pozostałe 3. TE JĘZYKI OBCE, KTÓRE PODOBNO ZNASZ (może niedowidzi???)

Gość wantuback
gowno a nie jazda ty trepie. czekam na minimum 5 zdan bezblednych w jezyku niemieckim.

Gość ooo_o
źle przepisałaś, jest błąd w tym sformułowaniu ---> ein biesschen

Gość wantuback
gowno a nie kopiuje :-O suko zazdrosna po 20 latach naturalne ze znam niemiecki lepiej niz polski prawda????????? nawet odpowiedziec nie potrafisz trepie tepy ty :-O

Gość ale jaja...
nicki czesto wiele mówia o autorach. Ja juz wiem wszystko o tobie co potrzebuje wiedziec:-) Proponuje przejsc na język ojczysty na polskim forum:-)

Gość kevlar
Dobra,mlotku, juz wiemy, ze znasz jeden jezyk, tez sie cieszymy, ze Cie tu nie ma. Jedziesz z 3 pozostalymi.

Gość ooo_o
I co to znaczy "wulffen"?? Wiesz? Na pewno nie ;-) A to własnie cały czas tu robisz. Mamy z ciebie polewkę :)))

Przecież ty nie masz powyżej 20 :D na moje oko masz 14 albo zatrzymałaś się w rozwoju :)

Gość wantuback
nie ma tam zadnego bledu trepie ty. nie pisze sie ein biechen tylko ein biesschen. gowno wiesz i gowno widzialas.