Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość ale jaja...
autorko, na zakończenie proponuje naprawde popracować nad poczuciem własnej wartości- i to nie na forum a w rzeczywistym swiecie.

Gość wantuback
ooo_o I co to znaczy "wulffen"?? Wiesz? Na pewno nie A to własnie cały czas tu robisz. Mamy z ciebie polewkę odpowiadaj po niemiecku tepa krowo. czekam na 5 bezblednych zdan.

Gość ooo_o
God, how show off are you... :)))

Gość ooo_o
w, nie cytuj nam tu, jak się do ciebie zwraca facet. ---> odpowiadaj po niemiecku tepa krowo. Najwyżej zadzwoń na Niebieską Linię, skoro cię poniża

Gość ale jaja...
a to brzydkie przysłowie brzmi- w dupie byłaś i gówno widziałaś autorko- wtedy ma to sens:-) Jak widac znajomośc jezyka obcego nie swiadczy o wysokim IQ

Przecież musi ułożyć kilka 'sensownych' zdań po polsku, następnie wkleić do translatora i skopiować... w jej stanie to może trochę potrwać, nie naciskajcie na dziewczynę bo się zestresuje :P :)

Gość ooo_o
Ale to nie ona pisze ;-) Bo przepisuje z błędami, nawet tego nie wie Chłopaki i Dziewczyny, były jaja, ale od teraz co najwyżej czytam w: życzę ci takiej synowej - małpy, jaką sama jesteś. ;-)

Gość kevlar
Dlaczego czekasz na 5 zdan???ooo...nie twierdzila,ze 'panuje bezblednie 4 jezykami'. Ty tak twierdzilas o sobie. Ktore to jezyki dzieciaku,hm? Niemiecki jest jednym z najprostszych jezykow swiata, jak opanujesz nasz to sie zglos.

Gość prawie perfekcyjna
to teraz żeby odbić jakiejś kobiecie chłopa to trzeba koniecznie po niemiecku mówić ?:D

Gość ale jaja...
ja wol her obersztunbanfirer:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość kevlar
Prawie perfekcyjna...to warunek konieczny. Dobrze tez miec IQ ameby:D

Gość prawie perfekcyjna
no patrzcie ,czterem językami mówi a pracy znaleść nie mogła . To chyba o czymś świadczy ?

Gość prawie perfekcyjna
ale za temat wdzięczna jestem autorce :) czas w pracy przeleciał szybciutko :)

Gość pisze sie
ein bisschen

Gość ale jaja...
nie czepiajmy się... Ma dziewczyna problem ze sobą, mam nadzieję autorko, że uda sie tobie z tym starszym panem - może rozstaną się z tamtą kobietą choć fakt , że nie są małżenstwem i nie maja dzieci a mimo to sa razem źle dla ciebie rokuje. Mam nadzieje, że w rzeczywistości nie jesteś tak obskurna bo takiej kobiety nie akceptuje żaden facet z klasą.

Gość wantuback
o ja nie moge. zadna z was nie odpowiedziala mi nawet 3 zdaniami po niemiecku :-O jestem w szoku :-O ale niemiecki to najprostszy jezyk co? hahaaaaaa :D kevlar Dlaczego czekasz na 5 zdan???ooo...nie twierdzila,ze 'panuje bezblednie 4 jezykami'. Ty tak twierdzilas o sobie. Ktore to jezyki dzieciaku,hm? Niemiecki jest jednym z najprostszych jezykow swiata, jak opanujesz nasz to sie zglos. ona ode mnie chciala odpowiedzi po niemiecku a sam nie potrafi ????????? Jezus Maria juz wiem czemu w Polsce nie mieszkam :-O Dziekuje Bogu , ze moge zyc w Niemczech.

Gość prawie perfekcyjna
ja tam obstawiam , ze facet o niczym nie iwe ,żyje sobie z kobietą od lat a pannie wkręca głodne kawałki badając czy da ise namówić na seks niezobowiązujący . A żeby nie uciekła to od czasu do czasu rzuca jej jaki to jest w związku nieszczęśliwy - stary numer :) a panna wierzy :D

Gość Higieny //-
"nie musisz mi tlumaczyc kiedy sie zalatwia prace i mieszkanie Jesteś tepa " To slowo ktore najczEsciej powtarzasz Jest jeszcze jakis inny przymiotnik ktory w stosunku do ciebie ludzie używają ? :D

Gość ottalotta
ha ha zajrzalam z ciekawosci i prawie padlam.. wantuback, nie rusza mnie nic a nic ze nie siedzisz w PL, bo zycie za granica mam juz za sobą i wiem jak to jest. fakt, ze czujesz sie przez to lepsza swiadczy tylko i wylacznie o twojej ignorancji. ciagle nie odpowiedzialas na moje pytanie co ten koles takiego w sobie ma ze chcesz z nim byc.. czekam!

Gość prawie perfekcyjna
w rejestracji :) ale teraz cześć przychodni jest w remoncie , końcowym na szczęście w związku z tym mniej pacjentów . a n a drugiej zmianie to juz koszmar jakis jest :)

Gość wantuback
Ich verabschiede mich ihr dummen Puten. Ein Segen Gottes ist das fuer mich nicht mehr in Polen leben zu muessen :-) Solche schlechten und asozialen Menschen gibt es wohl nur in Polen. Asoziales, neidisches Nuttenpack. Ich wette die verstehen nicht mal was ich hier schreibe. Zegnam wiesniary polskie :-O

Nie gadam po niemiecku , przyznaje bez bicia, nigdy nie miałam styczności z tym językiem :) i nie będę jak pomylona udowadniać na tym forum jaka to ja nie wspaniała i w ogóle... po prostu zostawię to dla siebie ;) a ty udowadniaj dalej ... śmiesznie jest przynajmniej :)

Gość prawie perfekcyjna
tak , jesteśmy wieśniary bo nie napalamy sie na zajętego faceta :)

zaraz Ci sprawdzimy IP zobaczymy jaka z Ciebie 'Niemka ';) jesteś na to gotowa ? :))

Gość ottalotta
jestesmy wiesniary bo mamy zycie na wysokim poziomie w pl a nie w wonderlandzie niemieckim lub na wyspach:) ej a moze ten twoj koles to zwykly turek? i jest ze starsza babką dla dokumentow? :) slyszlam ze to popularne..:P

Gość prawie perfekcyjna
a nawet jakby była krewną Hitlera to co z tego ? wmawia sobie kobiecina jakieś bujdy i jeszcze chłopa nieświadomego w to wciąga - nie zdziwię isę jak jej żona tego faceta gębę obije. .

Gość SabinaSarnkowa
to ty jestes durna bo on sie toba bawi a ty myslisz bog wie co malolato

Gość wantuback
ciagle nie odpowiedzialas na moje pytanie co ten koles takiego w sobie ma ze chcesz z nim byc.. czekam! a co Cie to obchodzi???????? czy ja sie Ciebie pytam co Twoj facet w sobie ma???????? NIE! wiec odczep sie ode mnie. ciekawe ze nikt mi nawet jednym jedynym poprawnym niemieckim zdaniem nie odpowiedzial :-) zegnam glupie Polki 🖐️