Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość Jaaaaaa27777777
Was soll ich dir schreiben, damit du zufrieden bist? 20 Jahre in Deutschland und du machst so viele Fehler? Ich denke, das Studium hast du nicht du Ende gebracht. Nicht alle muessen die Fremdsprachen beherrschen, aber du weisst es besser. Du bist wirklich sehr dumm....

Gość prawie perfekcyjna
wantuback dobrze dla mnie a ja Was w dupie mam musisz mieć duuużą doopę :)

Gość ale jaja...
i tu was zaskoczę:-) na dobranoc:-)Tenki wa ii desu. ( to po japońsku:-)

Gość ottalotta
shab khosh (farsi) ;)

Gość prawie perfekcyjna
sayonara autorko :) i to dosłownie , bo mnie zmęczyłaś już :)

Gość wantuback
chybazazdrosnaotak Ty mi najpierw po niemiecku odpowiedz dobra? a tak na serio dziewczyny, jestescie straszne :-O jezyka niemieckiego nie znacie ale sie wymadrzacie, probujecie osmieszyc kogos kto obsluguje sie tym jezykiem do perfekcji a same nie potraficie jednego zdania zlozyc? zaaaaaaaaaaal, wielki zal. dziekuje Wam. ten topik mi wiele uswiadomil :-O za to Wam wielce dziekuje. i moj facet zadnym Turasem nie jest tylko Niemcem. Boze skad sie biora tacy ludzie jak Wy:-O pojde i zrezygnuje z polskiego obywatelstwa. Dziekuje Wam i dziekuje Bogu. jestem w szoku :-O zegnam ja juz nic nie napisze 🖐️

Gość chybazazdrosnaotak
Ja tam niemieckiego nie znam i nie jest to dla mnie porblem, bo mi do szczescia potrzebny nie jest. W pracy potrzebuje czasem angielskiego, ale jestem Polka i podstawa dla mnie jest znac perfekcyjne poprawny polski. Zenada jest wyjechac za granice, zgrywac "tamtejszego" a wypowiadac sie na polskich forach celem chwilowego pozbycia sie kompleksow i takim ubogim slownictwem sie poslugiwac. Takze droga Pani autorko, my Pani nie zazdroscimy, wrecz dobrze zyczymy w z takim poziomem w PL nie masz co szukac, wiec oby Ci sie tam udalo . Wszystkiego dobrego.

Gość keroli
po co znać język, w którym każde zdanie brzmi jak zbrodnia przeciwko ludzkości? jest tyle ładniejszych (i bardziej przydatnych) języków! a swoją drogą beka w chuj :D

Gość oti to
wantuback-heil hitler

Gość prawie perfekcyjna
jak chce Niemca wyrwać to przecież musi po niemiecku mówić :)

Gość Jaaaaaa27777777
Jak to nie potrafimy, jak potrafimy "tępaczko". Patrz wpis wyżej :D

Gość ale jaja...
autorko- ale ty nie dyskutujesz, ty cały czas o jezyku gadasz i obrażasz wszystkich. Nie jest turasem... a , i masz jeszcze kompleks Polaka mieszkajacego w Niemczech...Bo Ty jestes Polką w Niemczech.

Gość chybazazdrosnaotak
keroli Ty sie nie wymadrzaj tylko cos po niemeicku powiedz bo w przeciwnym razie autorka nie bedzie chciala z Toba gadac :d

Gość prawie perfekcyjna
co zaś do rezygnacji z obywatelstwa - popieram rękami i nogami :) niech inna nacja zobaczy jaki z ciebie kwiat :D

Gość chybazazdrosnaotak
Nie jestem glupia drohga autorko./ Tez mam studia, wiec poziom teoretycznie madraosci przyblizowny do Twojego wg Ciebie:-)

Gość ale jaja...
niemieckie fora czekaja. Może tam znajdziesz zrozumienie autorko- choc ja Cie rozumiem lecz nie tak jakbyś oczekiwała.

Gość ottalotta
autorka celowo olewa Jaaaaa277777 bo jej pieknie wytknąl/ela bledy:)

Gość keroli
nie będzie chciała ze mną gadać? ale jest mi przykro teraz :( co ja zrobię...

Gość ale jaja...
inna rzecz, ze przyciagnęła moja uwagę:-) teraz już zmykam- miłego wieczorku wszystkim:)

Gość prawie perfekcyjna
ooo, po takim poście ja sie DOMAGAM żebyś uszczęśliwiła swoim obywatelstwem jakiś inny kraj , koniecznie . Taaaki skarb , wykształcony , cóż ,ze bez tytułu ale " filozofię pedikiuru " i "specyfika wyprowadzaczy psów " skończyła pomyślnie - niech gdzie indziej świat zadziwia :)

Gość gagii
wantuback dzieki Bogu wyjechałaś z Polski, mamy Cie z głowy, ba cały Naród ma!!! i dziękujemy, że takie głupie lachony i kretynki wyjezdzają za granice!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękujemy nie wracaj wogóle i jak najszybciej zrzekaj sie obywatelstwa bandzwole!!

Gość chybazazdrosnaotak
Tez mi sie topik podobal. Az mi wstyd ze sie tak dowartosciowalam czyjas glupota. Niedobra ja. Dobrze ze tego cholernego niemeickiego nie znam, bo bym wogole juz z 10 cm urosla . Dobranoc :d

Gość ottalotta
a ja i tak zazdroszcze wantuback. wszystkiego zazdroszcze :D

Gość wantuback
prawie perfekcyjna ooo, po takim poście ja sie DOMAGAM żebyś uszczęśliwiła swoim obywatelstwem jakiś inny kraj , koniecznie . Taaaki skarb , wykształcony , cóż ,ze bez tytułu ale " filozofię pedikiuru " i "specyfika wyprowadzaczy psów " skończyła pomyślnie - niech gdzie indziej świat zadziwia OD 1992 ROKU MAM OBYWATELSTWO NIEMIECKIE WIEC SIE NIE MARTW O MNIE . glupia suko ty :-O ale jestem szczesliwa ze zalozylam ten topik. Dzieki temu pozbede sie polskiego obywatelstwa. od dzisiaj bede unikac Polakow. Jaaaaaa27777777 ten Twoj niemiecki do doopy nie podobny wiec nie odpowiadam bo po co?

Gość prawie perfekcyjna
nie ty jedna :)

Gość keroli
teraz będzie mnie ten niemiecki martwił :(( uświadomiłaś mi, że od zawsze chciałam umieć mordować wyłącznie słowem :(

Gość prawie perfekcyjna
koniecznie Polaków unikaj - będą ci wdzięczni :D

Gość wantuback
Dobrze ze tego cholernego niemeickiego nie znam, bo bym wogole juz z 10 cm urosla . Dobranoc :d poucz sie z 20 lat niemieckiego i wtedy zobaczymy czy te 10 cm urosniesz. Boze co za ludzie :-O na rzyganie mnie bierze :-O