Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejdzcie tu szybko

Zniszczył rzeczy męża. jak się zachować? Proszę wejdzcie

Polecane posty

Gość wejdzcie tu szybko

Mąż po ślubie zamieszkał ze mną u moich rodziców bo byliśmy w trakcie kończenia remontu mieszkania, które kupiliśmy. Mieszkaliśmy przez miesiąc po czym wprowadziliśmy się na swoje. I tu pojawił się problem. Sporo rzeczy było w domu męża ( wychowywała go babcia). I ta jego babka oddała jego rzeczy swojemu synowi.Nowe spodnie, bluzy, kurtki. Które ten zakladał do pracy na budowe i tak poniszczył że nadają się do wywalenia. Mąż miał rózne drobiazgi, które też poginęły. Nie wiem jak się w tej sytuacji zachować. Bo gdy zaczęłam temat jego ubrań to jego wuj przyniósł te ubrania w worku na śmieci, brudne, podarte, mega śmierdzące że możemy je sobie wziąć. Babka trzyma stronę wuja. Jak zachowac się w tej chorej sytuacji?

Gość Jakiś Człowiek
Powiedz im Ch.. wam w d... Bo na prawdę do bydła trzeba jak do bydła...

Jeśli to są ubrania zakupione przed ślubem to nie są waszym wspólnym majątkiem. Czemu się angażujesz w rozliczenia pomiędzy mężem, wujem, babcią? Ty jesteś "obca".

Gość gdyby taaaaaaak
Ty to chyba nijak, raczej mąż powinien coś zrobić, tylko co? chyba pozostaje się obrazić, bo nie wyobrażam sobie sytuacji, że zwracają pieniądze za zniszczone rzeczy (widać że nie poczuwają się do winy)

Gość wejdzcie tu szybko
tak tylko że teraz będziemy musieli zrezygnować z czegoś do mieszkania by kupić mu ubrania, bo nowe które miał poniszczył wuj. Tak samo zginęła mu cyfrówka którą dostał ode mnie albo moja mp3 stara którą mu pożyczyłam.

Gość ixyyyyyyyyyyy
to twoj maz powinien miec problem jak sie zachowac, nie ty co on na ta sytuacje?

Gość JWP Hrabia Ponimirski !!!
Bez przesady. Trzeba zaliczyć kilka szmatexów i chłop wyjdzie niczym z paryskiego salonu mody. I to za kilkadziesiąt złotych :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
bo jedyne co napisalas, ze to TY zaczelas rozmowe na temat ubran a powinien zrobic to twoj maz, nie ty widac wuj ma do tego takie podejscie, bo twoj maz na to pozwala