Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezromantyzmu

dziwi mnie że istnieje tyle kobiet akceptujących seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość bezromantyzmu

same tym samym zakładacie sobie pętlę na szyje co prawda części się uda i poszczęści ale ile Was zostanie porzuconych, oszukanych itp. zniszczonych zyciem

Gość Zuzanna Amelia & 21
A Ty jestes prawik ?

Przepraszam, ale jak można zostać porzuconym w związku polegającym tylko na seksie?

Gość heligga
to wyjatki -ogromna wiekszosc polek to religijn e kretynki wielorodki co uwazja kaplanow za a utorytety- np staruchy a nawet te w srednim wieku uwazaja za autorytet ojca załozyciela-dla mnie kazdy kaplan o oredownik rozmnzania to gówno i skurwiel

Gość Dziś kobiety nie chcą związków
tylko przygód, zabaw, akceptują konkubinat czyli taki seks bez zobowiązań im odpowiada.

Migotka :D :D Ja znam takie osoby i jeśli są nastawione tylko na zabawę, bez nadziei na miłość, to nikt nie czuje sie wykorzystany i oszukany :D :D

heheh seks bez zobowiązań nie jest dla mnie a więc z doświadczenia nie wiem...i w sumie to nic mnie to nie obchodzi ! dla mnie najważniejsze jest by mój facet był względem mnie fair... a jak lubicie dawać na każdym zakręcie to wasza sprawa !

migotka tylek jak szczotka - bo naiwne dziewczyny myślą, ze jak jak seks idzie w parze z miłością. potem następuje wielkie rozczarowanie. Zajęta251 - Twoja tolerancja jest zaiste wielka!

pussy riot... jestem zbyt skupiona na swoich sprawach by zastanawiać się co czują puste panny! gdyby każdy z nas skupiał się na sobie to ludzie byli by mniej spięci...

Riot - w ich przypadku problemem nie jest ten seks, tylko ta naiwność. Terapia wstrząsowa może im dobrze zrobić ;)

migotka tylek jak szczotka - właśnie przeżyłam olśnienie! dzięki Tobie! jak się cieszę, że postanowiłaś mnie ocenić na forum. dziękuję Ci. paranoja. zniesmaczona jestem ludźmi, którzy tak szybko określają drugiego człowieka.

Zajęta251 - Twoja uwaga o ,dawaniu dupy na każdym zakręcie' zdyskwalifikowała Cię jako interlokutora.

właśnie przeżyłam olśnienie! dzięki Tobie! jak się cieszę, że postanowiłaś mnie ocenić na forum. dziękuję Ci. paranoja. zniesmaczona jestem ludźmi, którzy tak szybko określają drugiego człowieka. ' napij sie melisy to ci przejdzie... poza tym nie okreslam ciebie (np, nie pisze ze jestes naiwna), tylko pewien typ kobiety do ktorego nalezysz.

Gość sialalal
Ja znam przypadki, w których zakochane laski sa wkercane przez facetow w taki uklad, a ze zakochane, no to wiadomo ,ze naiwne, poniewaz lakna z nimi jakiegokolwiek kontaktu. To raczej smutne. Faceci sa okropni w takich przypadkach.

Gość na skraju
ja tkwię w takim układzie bo jestem zakochana i wolę to niż nic!

pussy riot... irytująca jesteś ! może dlatego że jesteś tak pewna siebie w sumie nie mając nic ciekawego do powiedzenia ?! leczysz kompleksy ?

Gość na skraju
nie potrafiłabym tego zakończyć - ale ciągle strasznie się boję, że on kogoś pozna i się normalnie zakocha :(

Gość sialalal
na skraju- a on wie o tym, ze dla Ciebie to cos wiecej niz seks?

Gość na skraju
wie :(

Zajęta - to ty pierwsza wyskoczyłaś z komentarzem o "dawaniu na każdym zakręcie" który samą swoją formą był negatywny, tym bardziej w zestawieniu z tekstem o tym, że Ty jesteś cacy bo to nie dla Ciebie. Więc idąc Twoim tokiem myślenia - kto leczy kompleksy?