Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmammaa weronkkiiii

Praca a co z dzieckiem?

Polecane posty

Mam mzoliwosc pojsc do pracy ale problerm co z dzieckiem. Pracowalabym do 18. Corka chodzi do przedszkola. do 16 muszer ja odebrac. Jak wy pracujace mamy sobie radzicie?

up

maz nie da rady odbierac corki bo pracuje do 17. dziadkow nie ma.

Gość że nie została w Londynie w
dogadaj się z jakąs sąsiadką--może mogłaby odbierać dziecko. ale weź pod uwagę też to,że dziecko może zachorować--wtedy tydzień leży w łozku i co wtedy? samo życie...

wierm cos o tym. W piereszym roku chodzenia do zlobka czesto chorowala.

Gość wifigdansk
jesli ci się to oplaci to zatrudnij nianie na czas odbioru dziecka z przedszkola,ale niezawsze się to oplaca.mi np bardziej oplaca się siedziec w domu niz zatrudnic nianią i oddawac jej wiekszą czesc mojej pensji.czekam na miejsce w przedszkolu.

i siedze w domu ale juz mam dosc. ciotka pilnuje mojej siostrze dziecko a mi od razu zapowiedziala ze moja sie nie zajmie.

Pracuję do 15, jak syn był mniejszy to do 14.35.. I tak "na styk" lecę do przedszkola, a w wakacje musimy kombinować z całą rodziną, żeby się nim zająć... Mąż pracuje na zmiany, babcie biorą małego, bo przedszkole zamknięte. Przedszkola do 16 to jest jakieś nieporozumienie :] Teraz jak syn idzie ostatni rok do przedszkola to mi pod domem otworzyli prywatne, czynne do 19. No ale do zerówki to już musi iść w rejonie, jeszcze rok się przemęczę :)