Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldmqkdqdd

Czy ładna dziewczyna bedzie cześciej przepuszczana na przejsciu dla pieszych i w

Polecane posty

Gość ldmqkdqdd

drzwiach czy wg was to nie ma znaczenia? załóżmy ,ze przez tych młodych facetów nie starszych

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Mysle ,ze tak... bo część ludzi ja przepuści z ,, uprzejmosci " a część facetów sie zatrzyma bo jest ładna

Gość Pewnie. Ja kiedys bylam gruba
i np. w bloku szarpalam sie z tobolkami wiekszymi ode mnie, nikt mi nie pomogl. Faceci czesto mnie "nie zauwazali", nie przepuszczali w drzwiach, zamykali przed nosem drzwi wejsciowe w bloku, drzwi od windy. Kiedy unormowalam sobie hormony i schudlam, to faceci zawsze przytrzymuja mi drzwi i gotowi sa nosic siatki choc nic w nich nie mam

Gość wredna dziewczynnaaaa
Jestem pewna że tak, powiem wiecej- wiem to :) I nie zamierzam tu popadać w samouwielbienie nt swojego wyglądu :D Ale pamiętam sytuacje: musiałam wyjśc z domu po tabletki p.bólowe, byłam tak obolała że załozyłam lużne spodnie, bluze i niedbale upiełam włosy. Stałam na tych cholernych pasach z 5min!! (nigdy wcześniej tyle nie czekałam) aż prawie wskoczyłam pod auto bo byłam już tak zdesperowana- kilka dni póżniej ta sama godzina ja "zrobiona" :P podchodze ledwo stanełam a już miły usmiechajacy się pan przepusza mnie na tych pasach... nasz wyglad to 80% nas.