Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowana18

ZA MNĄ PIERWSZE 1,5 GODZINY JAZDY SAMOCHODEM...

Polecane posty

Witam Was :) Dzisiaj miałam pierwsze jazdy... Na placu manewrowym byłam 10-15minut, a następnie o dziwo pojechaliśmy już na miasto:) Niestety popełniam od czasu do czasu drobne błędy, np. skręcając robię za duży łuk i zdarza się, że wyjadę na sąsiedni pas ruchu :O auto mi raz zgasło, raz pomyliłam kierunkowskazy, skręcałam w prawo a prawy kierunkowskaz włączyłam... Jak u Was było z pierwszymi jazdami? Czy ja jeszcze dojdę do wprawy?:)

Jestem blondynką... No to już wiesz jak to było z moimi pierwszymi jazdami...zresztą, nie tylko z pierwszymi :classic_cool: :D A twoje pytanie ,,Czy ja jeszcze dojdę do wprawy?'' pozostawię bez komentarza.

Gość Jyuywgec
Spoko dojdziesz do wprawy. Nawet po tych 30 godzinach dalej nie bedzie pelnego luzu ale zaraz po zdanym prawku jezdzic jezdzic i jezdzic ile wlezie :) zawsze zastanawialam sie jak ludzie to robia i jednoczesnie rozmawiaja, jedza, pala i skupiaja i milion innych rzeczy. Ostatnio przylapalam sie na tym ze w trasie gadalam z mama ktora siedziala obok, jadlam kanapke i prowadzilam auto. Tak jest ze z czasem nabieramy wprawy

to dopiero pierwsza jazda czym Ty sie przejmujesz mozesz miec ich przed soba jeszcze 30 nawet :D

Gość Wielki Elektronik
kłamiesz, jeśli wrzucisz lewy kierunkowskaz i skręcasz w prawo to on się automatycznie wyłącza

Gość asaaassasasa099
u mnie pierwsza jazda za tydzień :) czekam niecierpliwie...

Albo zatrzymałam się czesciowo na skrzyzowaniu:D spanikowałam. Facet po lewo ustępuje mi pierwszeństwa i się uśmiecha, widzi, że baba w elce :P

Gość asaaassasasa099
Ja od razu wyjeżdżam na miasto... :o trochę robię w gacie, mam nadzieję, że nie będzie tak źle... robię prawko w Warszawie...