Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego tak mało kobiet ma poglądy skrajnie prawicowe?

Polecane posty

"O dziwo ta łagodna lewica doprowadziła do powstania najbardziej poj**anych systemów, jakie można wymyśleć." i to jest właśnie dowód że to propagandowe kłamstwa nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. to wasze "tolerancyjne, łagodne" prawo chce karać ludzi nawet za wypicie piwa na spacerze a jednocześnie morderców i zwyrodnialców zamiast eliminować to chce "resocjalizować". a o debilach głosujących na palikota to już nawet chyba nie ma co wspominać :D

Gość Zuzanna Amelia & 21
MAGDA_______ To że Śmieszny... i Offerma to najbardziej frustrowani chłoptasie na kafe to już nie kobiet wina. Jeden i drugi bez kobiety I oboje maja poglady jakie maja , to niech sie nie dziwia , ze zadna ich nie chce

Gość i tu mamy przykład
elektoratu Palikota :D "Dla tego głosuje na Palikota. Prędzej mnie szlak trafi niż zagłosuje na PiS" DLATEGO piszemy razem a szlak to może być wiesz, wędrowny co najwyżej :D

Gość laboga...
offermo, musisz być faktycznie ofrmą, skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem - podaj proszę zdanie lub słowo gdzie napisałem, że jestem kobietą :D?

głosujących na pis jestem w stanie o tyle zrozumieć, że tam ministrami byli: stanisław kluza, zyta gilowska, jerzy polaczek. świetni fachowcy. i ktokolwiek nie byłby politykiem i cokolwiek nie mówił to gdy doszli do władzy efekty były znakomite (jak na polskie możliwości). a dlaczego głosowaliście na palikota? bo biegał ze świńskim ryjem i z "małpkami"? bo wprowadził do parlamentu zboczeńców? bo najpierw prezentował się jako liberał i przedstawiciel przedsiębiorców a za chwilę skumał się z ikonowiczem i został drugim po nim komunistą który problem bezrobocia chce rozwiązywać tworząc państwowe firmy (na prywatyzacji których zresztą się dorobił)? jakim trzeba być debilem żeby to łykać?

Gość Marcepanowa......
Stare panny tylko w PiS-e przykład Kaczyński i Pawłowicz

Krystyna idealna dla Studenta tylko wiek. Zero kobiecości, frustracja na twarzy. Znaki szczególne nienawidzi feministek a sama dzięki feministką może rozwijać się zawodowo. Męża brak! dzieci brak!

możesz mi, biednemu frustratowi, napisać dlaczego głosowałaś na tego palikota? bo nie jestem w stanie zrozumieć jak można wprowadzić do parlamentu wymachującego kutasem krętacza. no sorry kurwa ale trzeba być albo skończonym kretynem albo kompletną kanalią. bo chyba przyznasz że gospodarka i ekonomia są znacznie ważniejsze niż jakieś pajacowanie z maryśką. ja osobiście jestem zwolennikem dostępu nie tylko do "miękkich" ale i do twardych narkotyków. człowiek powinien sam decydować o własnym losie. ale to powinien być ostatni a nie pierwszy czynnik "uwalniania społeczeństwa". pierwszą rzeczą jest ekonomia a nie pajacowanie z maryśką. wtedy nastąpi poprawa życia ludzi a nie wtedy gdy zamienimy ich w odurzaną prochami biedotę bezkarnie okradaną przez "krewnych i znajomych królika" (jak choćby ci z "amber gold").

"sama dzięki feministką" faktycznie "typowy elektorat palikota". pisze się feministkOM droga pani "rozwinięta".

Gość laboga...
Jeśli odważne wnioski polityczne wysnuwasz na tak wątłych podstawach jak wniosek z mojego pierwszego posta (czyli widzisz co chcesz widzieć, a nie to co jest czarno-na-białym przekazane) i interpretujesz je tak jak pasuje tobie a nie jak jest w rzeczywistości, po czym nie masz nawet cywilnej odwagi przyznać się do błędu i ignorujesz kiedy zwracam ci uwagę - to za jak poważnego dyskutanta się uważasz, mimo prawionych "mądrości"? Ehh..dzieciarnia.. Dobranoc.

"Narkotyki wszystkie zakazać, bo rozochocone 14 latki się pozabijają" jak rodzice zamiast zapierdalać po 12 godzin na dobę żeby jakoś żyć będą mieli czas je wychowywac to się nie pozabijają, nie ma obawy. ludzkość przetrwała tysiące lat bez tych wszystkich zakazów więc przetrwa i dalej. ludzie nie są bandą kretynów którzy nie wiedzą co dla nich dobre i "państwo" zakazując im wszystkiego musi o nich "dbać".

Gość kobieta prawicowa
dlatego, że prawica kojarzy się z modelem gdzie kobieta zajmuje sie domem i dziecmi wlasciwie wylącznie sama, natomiast w polskich warunkach rzadko stać faceta, zeby ja wylącznie utrzymał. W związku z czym oprocz pracy zawodowej- w wymiarze godzinowym takim samym jak u jej faceta - zajmuje sie po godzinach domem, mając drugi etat po prostu ja jestem prawicowa, ale nie związalabym się z facetem, ktory nie jest w stanie mnie utrzymać w sposób wylaczny, jesli mam zajmować się domem :)

"to za jak poważnego dyskutanta się uważasz" ja się mam za bardzo poważnego dlatego ignoruje absurdalne wymówki w stylu "a ja jestem facetem". jak dla mnie to możesz być nawet anną grodzką i tak nie mam możliwości żeby to sprawdzić.

W Polsce kobieta często nie może sobie pozwolić na siedzenie w domu. Musi pracować tak samo jak facet. Dziś średnia pensja nie starczy na utrzymanie rodziny. Nie mówiąc o dodatkowych opłatach!

"Panienka Róża ma rację narkotyki w rękach nieodpowiedzialnej osoby to śmierć!" co nie zmienia faktu że człowiek sam powinien decydować o tym co je, pije, pali czy wciąga nosem. nigdy nie będzie uczciwe i praworządne państwo w którym nie ma zgody na tak podstawowe rozumienie słowa WOLNOŚĆ. a zakazy dostarczają tylko gigantycznych zysków przestępcom.

Gość kobieta prawicowa
Styczniowy przyjaciel - chyba własnie to napisałam, prawda ? Dlatego kobiety sa lewicowe w wiekszosci, bo jesli nie znalazly faceta, ktory jest na tyle meski by sprostac meskim obowiązkom, to dlaczego maja one robic za jelenia i wywiazywac się z tzw. tradycyjnych kobiecych

Lewica chce ratować dno społeczne a nie widzi statystyk. 1. Większość więźniów po wyjściu z pierdla wraca do przestępstw i powstaje recydywa. 2. Większe korzyści zamiast leczenia alkoholików przyniosłoby kupowanie im alkoholu, bo szybciej padliby. Podobnie z ćpunami.

Gość Poli ana
Nsds ciekawa ta twoja wklejka i jedyny ciekawy post w tym temacie :D w sumie moje obserwacje z zycia sa zgodne z teoria tego profesora

"to dlaczego maja one robic za jelenia i wywiazywac się z tzw. tradycyjnych kobiecych" to są bzdury. mylicie skutek z przyczyną. rodzina nie jest w stanie normalnie funkcjonować po państwo od lat robi co tylko może żeby rodzinę zniszczyć. nakłada gigantyczne podatki z których funduje patologii rozmaite przywileje, wtrąca się w życie rodzinne, w opiekę nad dzieckiem. autorki "ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie" twierdziły że kilkadziesiąt procent rodzin w polsce to patologia i dlatego taka ustawa jest potrzebna. to jest wszystko chore a to co widzimy wokół to nie przyczyna a skutek tych chorych pomysłów i faktycznie nie ma się co dziwić że kobiety nie chcą "tradycyjnej roli". tak obecnie nie sposób żyć po prostu. ale to nie sprawia że trzeba popierać ten chory system który nam zafundowano.

Gość facet nie wierzy...
kobieta czerpie wiedze o swiecie z TVN i gazety w. to juz wiecie dlaczego