Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawkowowoww

jakie zabawki zajmą 2latkę na dłuzej???

Polecane posty

Gość zabawkowowoww

jakie?poprosze o linki

Gość wiśnióweczka
klocki lego duplo, linku nie podam, bo zestawów jest wiele i ceny różne. wózek dla lalki+lala typu bobas nieduża kuchnia z akcesoriami - duża stojąca jest super ;-)

Gość zabawkowowoww
mamy kuchnie nie bawi sie nią mamy wozek dla lalek i lalka agatka bobas bawi sie ale mało chwilka i juz

Gość TakaSobieMama;)
U nas w wieku 2 lat 3 hity to byly : puzzle, ciastolina i kolorowanki :)

Gość zabawkowowoww
taaa juz to widze jak 2 latka koloruje:):) moja nawet kredkami kreski nie zrobi a co dopiero kolorowanka ciastoline kupilam i mimo wszystko ją je!

Gość dziwne to dziecko
w wieku dwoch lat nie umie kolorowac ? moja jak miała 3,5 to juz nam projekt domu narysowała z potrzebnymi obliczeniami, teraz czekamy az na niego zarobi i wkrotce będziemy budowac

Moja dwu latka tez maluje i koloruje normalnie , nawet juz jakies ksztalty rysuje typu serce ,kupilam pisaki takie co schodza szybko z ubran,i tablice specjalna,mam tez zamek dmuchany do skakania ,super sprawa ...

Gość TakaSobieMama;)
Przeciez nie napisalam ze w wieku 2 lat pieknie kolorowala bez wyjezdzania za linie ;) .... tylko ze lubila kolorowanki i potrafilo ja to zajac na dluzsza chwile.... dostala kredki olowkowe, flamastry zmywalne i kredki woskowe, troche pozniej farbki wodne i jazda :) Na poczatku wychodzilo jej to jak wychodzilo, z czasem coraz lepiej :). Teraz do tego zestawu dolozylismy nozyczki, papier kolorowy (rowniez kolorowe gazety :P ) i klej... zabawa na 102 !! Corka dd samego poczatku UWIELBIALA puzzle, na poczatku miala takie 2-5 elementowe, kilka zestawow z tej serii : http://tnij.org/ruwf Dzis ma 3,5 roku i uklada takie 80-100 elementowe. Ciastolina tak samo, jest hitem do dzisiaj :) Dziecku trzeba tylko pokazac jak mozna sie roznymi rzeczami bawic a te zabawki ktore wymienilam daja duze pole do popisu... jak dziecku podda sie pomysl to pozniej juz samo sobie wymysla nowe rzeczy :)

Gość panna marianna
Moja dwulatka tez lubi kolorowac i lubi jak jej rysuje kwiatuszki. Poza tym lubi jak jej napelniam miednice woda i na balkonie wspolnie ie bawimy lejac wode do foremek i wiaderka.

Gość XYVqGpVBkDYN
Mi też spodobało się De Ravela ale dla klcazy Jak dla mnie nadanie imienia to bardzo ważna sprawa w końcu taki koń będzie musiał z tym żyć do końca swoich dni, więc może to i lepiej, że w zasadzie ostateczna decyzje podejmie PJC

Gość klUAHSFERXqGnQhN
openm30 września 2011Wiesław, zrobiłeś błąd,że oderwałeś się od klenowaj rzeczywistości. Czepiasz się jak rzep nie wiadomo czego, nic nie wnosisz i jeszcze nie wiesz co powiedzieć. Mnie jak nudzi film to wyłączam i sobie idę a Ty Wiesławie, katujesz się tymi 20 minutami i tak się męczysz i tak zdychasz aby wyhodować frustrację pod sufit a potem ją wylewać na autora portalu.Dlaczego to napisałem? Dlatego, że chcę aby autor kontynuował swoją pracę bo filmy mają swf3j klimat i wierzę, że będą coraz lepsze. Czekam na kolejny odcinek.Pozdr.