Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhuuuullleeee

moja historia jest tragedią...:(

Polecane posty

Gość hhuuuullleeee

byłam z facetem 9msc,klamal mnie ...potem bylo dobrZe ale ja mu wcale nie ufalam...rozstalismy sie.Potem poznalam faceta...spotykalismy sie 2 miesiace...nie wyszlo...:( tydzien temu wrocilam do bylego(sama nie wiem czemu?)dzis uswiadomilam sobie,ze juz go nie kocham...pierwszy seks po przerwie...kiedys zrobilabym dla niego wszystko...dzis?! :/ nie dam rady dluzej :( jestem nieszczesliwa...:(boje sie;ze gdy odejde to go bardzo zranie...Boze tyle krzywdy mi wyrzadzil :( nie potrafie go kochac jak kiedys...:(

Gość hhuuuullleeee
ja go juZ nie kocham :( obawiam sie ze to tylko seks...:(

Gość hhuuuullleeee
kiedys byl dla mnie calym swiatem...wszystko zniszczyl :(

Gość hhuuuullleeee
nie chce go juz.Moglabym go miec tylko do lozka...nie wiem jak mu to powiedziec :(tak,pewnie niektorzy mnie pojada :( ale to nie moja wina...to on zabil cala moja milosc:(kochalam go nad zycie...teraz jest tylko moim lozkiemm....

zawsze się sprawdza przysłowie,że odgrzewane to są dobre pierogi a nie związki :)

Gość nivea for Lady
zastanów się dobrze czy napewno teraz jest to dla ciebie tylko seks dobry z nim, a nic wiecej. Bo potem juz odwrotu nie bedzie a mozesz tego bardzo bardzo żałowac jesli teraz wylecisz mu ze to tylko sex i wcale juz nic do niego nie czujesz. Zastanow sie jak jeszcze całkiem niedawno nie moglas bez niego żyć. Naprawde przemysl to dobrze

Gość hhuuuullleeee
ja wiem,ze odejde predzej czy pozniej.za bardzo mnie kiedys zranil.nie wyobrazam sobie z nim przyszlosci...ja wiem,ze gdy poznam kogos odejde......to przykre ale prawdziwe...:(tyle razy mnie zranil...sam do tego doprowadzil :( nauczyl mnie tego....czuje sie teraz jak wyrafinowana suka :( no cż...

Gość hhuuuullleeee
no cż*

Gość hhuuuullleeee
tak go kochalam :( a teraz nie ma nic...wszystko znarnowal :( jestem nieszczesliwa :(

Gość hhuuuullleeee
chce byc szczesliwa...:(potrzebuje milosci...prawdziwej...a nie jakiegos goooowna :(

Gość vfcsxvfd
potrzebujesz psychologa. nie mialas miłości w domu.

Gość vfcsxvfd
masz poczucie winy. sama stwarzasz sytuacje zeby sie tak czuc. prawdopodobnie przezylas rozwód rodziców i to od tego.

Gość nivea for Lady
vfcsxvfd masz poczucie winy. sama stwarzasz sytuacje zeby sie tak czuc. prawdopodobnie przezylas rozwód rodziców i to od tego. a co ty mozesz wiedzieć???? nie wmawiaj komus czegos o czym nie masz pojęcia

Gość vfcsxvfd
poza tym jeden z rodziców, najprawdopodobniej ojciec ciebie odrzucił. olał. i dlatego masz problem. nie potrafisz przebaczyć ojcu

Gość hhuuuullleeee
akurat z rodzicami mam wspanialy kontakt :-Dzwlaszcza z ojcem :-Da oni nigdy sie nie rozwiedli :-D Cż za ,,rozgrzebywanie przeszlosci,,....

Gość bywa i tak...
no to teraz w ramach zemsty powykorzystuj go i porzuc :P obawiasz sie ze zranisz? a on o tym pomyslal gdy Cie krzywdzil? Wyluzuj.

Gość Mi$eczka Z
Taak, użalaj się, ofermo. Zamiast wziać się w garść.

Gość kahsad
tytuł dałaś...... powinno być: jestem tragicznie głupia, nie mam problemów ale lubię się dołować:D