Gość CzarnUCHA Napisano Sierpień 21, 2012 Mam pomysl na zalozenie interesu a mianowicie chodzi mi o sklep nocny ktory bylby otwarty od popoludnia do samego rana... Ma miec miejsce w nieduzym moim rodzinnym miescie 3500 tys mieszkancow. A znajdowac ma sie w nim przede wszystkim alkohole, papierosy, jakies chipsy, napoje, gumy, karty do telefonu, prezerwatywy. Mieszkam tu od urodzenia i sama wiem ze taki sklep bylby przydatny ile to razy zabraklo mi w nocy papierosow gdy bylam gdzies na imprezie czy alkoholu a nie bylo gdzie kupic. Zeby dostac trzeba w nocy jechac na stacje Cpn oddalonej o 3km. Tak mi ten pomysl wpadl do glowy. Tylko czy by mi sie to oplacilo ile bym miala z tego zysku. ?? Pracownika bym nie wynajmowala bo bylabym z moim mezem na zmiane. Procz tego trzeba by bylo oplacic kredyt, zus, licencje na alkohol i na poczatku zakupic wyposazenie, zrobic reklame no i zaplacic za wynajem. A kredytu mysle wziac na to 20tys+20tys dotacji. Moze jakies porady ? Z gory dziekuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach