Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ss4magana8

jestescie lubiani w klasie? ja nie...

Polecane posty

Gość ss4magana8

tzn wprost nikt tego nie stwierdzil,ale pol klasy mnie ignoruje, czesc mi dogaduje caly czas,a kilka osob,ktore lubia,badz udaja. juz nie wiem,co robic..zachowuje sie normalnie..to,ze mam pryszcze,beznadziejna cere i male cycki mnie wyklucza?

Gość kxkcmjjjjj
a jestes w gim czy lo??

Gość vewv
Niestety dzis wlasnie dlatego ludzie odtrącają takie jak ty.

Gość atomowa.biedrona
Ja też tak miałam w LO. Nikt mnie nie lubil, kazdy wytykal palcami bo mialam nadwage. Teraz jak spotykam kolegow na ulicy to az sie za mna ogladają tak sie zmienilam, na lepsze ;)

Gość Fajny z Miasta
Chodzisz do szkoły żeby się uczyć i wybić czy lizac dupy jakimś śmieciom? Traktuj wszystkich jak gowno, zadawaj się tylko z tymi najlepszymi, tymi co rządzą, a nabiorą szacunku, poza tym ty chyba nie masz znajomych poza szkoła co?

Gość marzenia marzeniami
szkola jest od nauki nie od lubienia.. :o

Gość slonkonatt
nieno nie mówcie . szkoła owszem jest do nauki , ale ważne jest dla człowieka zeby być akceptowaną . Ja naszczęśnie nie miałam takiego problemu . Owszem walczyłam z trądzikiem .. ale to nie skreślało mnie z życia klasowego :))

Gość ss4magana8
mam puder - tapeciara -czepiaja sie,ze daje puder, nie mam pudru -ze pryszczata,ze powinnam to zakrywac. mam znajomych poza szkola,niewielu,ale mam. chodze do lo 2rok teraz. ciezko mi,nie chce tam wracac po wakacjach..do tego kolega z klasy chcial mnie wykorzystac,ma mnie za szmate..czuje sie tu upokorzona..

Gość ss4magana8
ja poprostu nie mam silnego charakteru,wszystkim sie przejmuje,wszystko biore sobie do serca,jestem malo asertywna..a oni to wykorzystuja.

Gość wizyta u lekarzy
dermatolog/endokrynolog. I kosmetyczka oraz systematycznie wykonywane zabiegi, które zaleci. To pomoże na problemy skórne. Z problemem asertywności (i jej brakiem) pomoże terapeuta/psycholog/pedagog. Samo z siebie nic się nie naprawi, musisz wykazać inicjatywę do poprawy Twojego stanu.