Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafikrafik

jakie sa koszta wesela na 100 os.

Polecane posty

Gość rafikrafik

za 9 mie. mam wesele kture planowalem od czerwca i zbieram kase ile teraz kosztuje wesele na 100 os. i iel wodki musi byc kupionej tylko prosze bez bzdur

Gość ok 40-50tys zł
wódka liczy się butelka na osobę jeżeli wesele 1dniowe to 50l powinno wystarczyć jeżeli 2dniowe to minimum 100l, ważne też jest czy dajecie wódkę na pozegnanie dla gości, czy będziecie mieć bramki, no i zależy jaką wódkę będziesz chciał, teraz najtańsza jest żoładkowa gorzka i krupnik myśmy teraz mieli wesele na 60os koszt 30tys wódki mielismy 150butelek,

Gość ertteee
a jaki masz koszt talerzyka? To jest jeden z najważniejszych kosztów.. Ceny mogą się wahać (w restauracjach) 150-250zł alkohol jak ktoś napisał liczy się 0.5l na osobę, plus jeszcze 30-40zapasowych butelek Do tego tort, ciasto, owoce, napoje (czasem talerzyk nie pokrywa tych rzeczy i trzeba dokupić je samemu) Orkiestra, dj 1 000-5 000zł Zdjęcia, kamera koszt od 2 000 do 5 000 (liczę łącznie) :) Obrączki, sukienka, garnitur... Myślę, że przy rozrzutnej wersji 50 000

Gość fsfdfsfd
strasznych pijaków macie, u mnie wystarczyło 0,5 l na pare.

Gość ertteee
lepiej kupić więcej niż ma zabraknąć poza tym 0.5l na faceta na całą noc, jak tańczy i się bawi to nie jest dużo:P

Gość ok 40-50tys zł
u nas było dużo wódki a tak naprawdę nikt pijany nie był, bo się każdy duuużo bawił, więc to goście wytańczyli, 0,5 na parę to jest stanowczo za mało,

Gość ertteee
jak jedna osoba z pary nie pije to można tak liczyć:P ale jak już pisałam, lepiej kilka butelek więcej niż później ma zabraknąć:)

Gość Angry--Bird
u mnie glownie bedzie wino, i tylko kilka butelek wodki bo prawie nikt z gosci wodki nie pije.. wesele na okolo 40 ludzi doroslych plus dzieci talerzyk ok 200zl. w to wliczony podstawowy tort, ciasta i napoje, dekoracja. doplata do powiekszenia tortu, jakies atrakcje typu podpalanie szynki. dj ok 1000 zl-1500zl. fotograf okolo 1200 (po znajomosci). bez kamerzysty. obraczki, suknia, garnitur, przystrojenie kosciola i oplata za slub i kilka mniejszych oplat w kosciele, samochod. lacznie okolo 20 - 25 tys.