Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ktoś też tak miał

Jestem na diecie a wczoraj miałam myśli samobójcze, byłam taka głodna i smutna;(

Polecane posty

Gość Czy ktoś też tak miał

Jestem na kopenhaskiej, nic mnie nie cieszy, nie mam na nic siły a mam dużą nadwagę i muszę ;(

Gość lajla90
Miałam podobnie,zmien dietę, widocznie nie jest dla Ciebie odpowiednia.

Gość alfafatima
sama dieta góWNo da !! Trzeba mieć ujemny bilans kcaloryczny czyli jak dostarczas 1500kcal to musisz wycwiczyc 2000kcal (bieganie ,chodzenie , taniec,gimnastyka,pływanie,sex ) +Dieta i po 3msc bedziesz chudsza .Jesli osoba z nadwaga chce być chuda musi na stałe wprowadzić te zmiany bo sport to zdrowie a zdrowie to ładny wygląd..

Gość gość
Wycwiczyć 2000kcal haha niby jak k***a nawet jak byś poszedł na siłownie a potem biegal to spalisz moze z 1000kcal pomijam już fakt że by to zrobić trzeba mieć niezła kondycje prawir jak sportowiec, co do ujemnego bilansu to nie do końca jest prawda, by schudnąć wystarczy odstawic cukry zamiast smażenia albo piec albo smażyć np; na oleju kokosowym nie rzepakowym czy innych g****ach, procz tego jakiś wysiłek na początek spacery dluższe potem bieganie lub pływanie czy silownia, mozna pic jeszcze zielona herbate lub cos innego co przyśpiesza przemianę materii, nie ma bata schudniesz.