Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka boroweczka

czy mam prosic na wesele swoja bratowa? jestesmy poklocone...

Polecane posty

Wychodze za maz. Mam problem z bratowa i bratem. Kiedys 2 lata temu zrocilam jej uwage bo zachowala się jak swinia w stosunku do mnie, no i od tamtej pory nie mam z nimi kontaktu z moim bratem też!!! Chcialam się z nimi pogodzic wyciagalam nie jednokrotnie pierwsza reke ale oni zawsze mieli wymowke żeby się że mna nie spotkac. Poza tym pousuwala mnie że znajomych na fb i nk. I buntuje na mnie inne osoby. Nie za bardzo chcę ich prosic na moje wesele. Po co mam prosic fauszywe osoby. Chcę się bawic z prawdziwa rodzina i ze znajomymi a nie udawac że wszystko jest ok między mna a nimi. Wiem że rodzica bedzie nie w smak że nie zaprosze brata. Ale on jest taki sam jak ona. Wesele sami organizujemy bez pomocy rodzicow. Co byscie mi poradzily?????

Albo zaprosze tylko mojego brata bez niej. Nie wiem. On tez jest wpatrzony w nia jak w swiety obrazek od rodziny się odsunal bo robi to co ona mu kaze.

Gość magdalenus
zaproś może nie przyjdą

Wlasnie watpie w to że nie przyjda bo z niej jest dobra aktorka. Przed moimi rodzicami odstawia szopki że pogodzilysmy się i że wszystko jest ok, oczywiscie wszystkiemu zaprzeczylam. Mniejsza z tym. Nie wiem co mam robic. Nie chcę też spalic za soba wszystkie mosty, jakby nie było to mój brat. A jej nigdy nie zaakcepptuje. Po mimo że przyjaznilam się z nia kilka lat.

Gość stereo dzidek
takie są właśnie i tak się kończą tzw babskie przyjaźnie ;D

Tak wlasnie jest jak bierze się za przyjaciolki nie odpowiednie osoby :o sama się na tym nie raz przejechalam. Teraz mam narzeczonego i kilka dobrych kolezanek zero przyjaciolek. I to mi wystarcza.

Gość w poradni wywody
pomysł z zaproszeniem jedynie brata beznadziejny, no bo ja Ty czułabys się na jego miejscu? a tak z innej beczki, to pisze się: fałszywe i rodzicom

Gość Angry--Bird
to twoje wesele uwazam ze powinnas zapraszac tylko tych ktorych chcesz widziec na weselu. zapros brata a jej nie, on i tak nie przyjdzie. i mniej to w dupie.