Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mam 28 lat i nigdy nie bylem w zwjazku nie uprawialem seksu nie calowalem sie

Polecane posty

ani nie trzymalem kobiety za reke bo jestem malo atrakcyjny marzy mi sie jakas operacja poprawiajaca wyglad twarzy ale czy to nie obciach ?

Gość okulary nie ubrane
chwalisz sie czy żalisz?

Gość **BLE BLE**
bedem pracowanl jako czysciciel klopow

Gość Dobrzy mężczyźni nie mają dzis
szans na kobietę :(

Gość Zuzanna Amelia & 22
Darker - A Tobie co sie marzy ?

nóż nie zastąpi wiedzy i pewności siebie.......tylko troche poprawi samopoczucie. Trening czyni mistrza.... zagaduj do pasztetów takich samych jak ty a nabierzesz wprawy, zainteresuj sie czym konkretnym i nawijaj o tym.

Gość cvbvcbvcbvc
ale za to masz prawo do zakladania setek tysiecy topików o tym ze nigdy nie miales dziewczyny. nie kazdy tak moze

Gość Akson
dlaczego nikt tego czlowieka nie zbanuje? w kółko zakłada tematy o tym samym

Gość daj adres to skroce twoj
marny zywot nawet twoja matka mi za to podziekuje ze uwolnilem ja od tego ciezaru

Gość twoja matka musiala byc
bardzo nie douczona jezeli nie przeprowadzila na tobie aborcji :O

Gość dsdasasasa
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość KPAKOB
BLE BLE - mam dla ciebie licealistkę, reflektujesz? Nie jakiś tam pasztet tylko atrakcyjne dziewczę i młode.

Gość prawik wielki
zabierzemy burżujom. w naszej nomenklaturze to są ruchacze.

Nie masz wstydu i dumy aby tak na forum kobiecym marudzić? Co tego że jesteś z grubsza anonimowy, przecież sam przed sobą też odpowiadasz. Może właśnie dlatego jesteś sam...

Gość dsdasasasa
Ale kobiety zaciągają facetów do łóżka... przynajmniej mnie :).

Gość falladda
skoro sa prostytutki to jak w ogole istnieja 30 a nawet 20 letnie prawiki- w apnstwach latynowskich -katolickich hahha-jest tradycja ze i byla od dawna -ze ojciec czy inny krewny zabiera faceta do burdla

Gość salinnaga
prawiki to dupy

Gość Czekał na porządną kobietę
a, że dziś same kurwy a kurwami się brzydzimy.