Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardtail___-

Jak uswiadomoc chlopaka ze nie chce miec dzieci?

Polecane posty

Gość jaka to wielka milosc w wieku
15 lat,rob co chcesz

mi się udaje wymigiwać. Kiedyś pod wpływem jak zaczęła jećzęć to jej powiedziałam, że nie lubię dzieci..może z czasem pomyślą, że nie możemy i dadzą nam spokoj

dla mnie takie bawienie sie w doroslosc jest groteskowe

Gość hardtail___-
Zapytajcie sie waszych babek i dziadkow jaka to byla milosc, jestescie popierdoleni naprawde rowno - jaka to roznica kiedy? Powinnam miec juz na liczniku 6 partnerow i szukac sobie kogos jak bede 30latka?

po prostu trzeba sobie poszukać kogoś, kto się zgadza z wami w tak ważnych kwestiach... też nie chcę mieć dzieci i od razu mam zamiar o tym uprzedzać potencjalnych kandydatów do związku

Tylko,ze w twoim wiek sie hajtali po to,zeby miec dzieci,ty masz tyle z nimi wspolnego co plastikowy karabin z prawdziwym.

Gość hardtail___-
Nie prosze was o ocene mojej milosci i dojrzalosci, czytac nie umiecie?

Gość olaaaaaaaaaaaaaa
poprostu mu to powiedz i tyle : nie chce miec dzieci

stawiasz sprawe jasno to mi sie podoba wcale cie nie potepiam jestes zdecydowana to twoja decyzja i juz masz do niej prawo.w przeciwnienstwie do niektórych kobiet które nie lubia dzieci a zachodza wciąże a potem tylko dziecko cierpi bo rodzina chciala jest tu taka jedna na forum to myslalam ze mnie szlag trafi jak czytalam ze chce oddac 4letnie dziekco do adopcji bo ona nie lubi dzieci a nie usuneła ciazy bo rodzina ja przekonała chore dla mnie to powinna byc decyzja przede wsyztsko kobiety a nie ze ktos chce. powiedz mu wporst ze nie chcesz miec dzieci i mowisz powaznie

Gość hardtail___-
tez czytalam ten watek i on jeszcze bardziej utwierdzil mnie w moim stanowisku... dziekuje pozostalym za wasza dulska troske