Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa mandarynka11

Kobietki! Kiedy zrobić test ciążowy?

Polecane posty

No to serdecznie gratuluje!!wlasnie nie tak dawno myslalam co u ciebie wyszlo:) ja w piatek mialam pierwsze usg poniewaz dostalam jakiegos krwawienia okazalo sie ze sa dwa maluchy:) 21 09 mam znowu usg mam nadzieje ze wszystko bedzie ok jak narazie mam lekkie brazowe plamienia ale bez boli takie jakby stara krew ale nie jest tego duzo mam nadzieje ze bedzie wszystko ok

Gość Kochanka Franka
Gratuluje autorko ! Cieszę sie ze tak szybko zaszaleć w ciążę.Rozumiem twoje schizy i zmartwienie sie. Bo większość kobiet to przechodzi przy pierwszej ciąży.Kolejne bedą łatwiejsze a 10 już nie zauważysz :D. Co do sexu,jak macie wilczy apetyt to tylko go zaspokajać! W obydwoje cieszący chciało mi sie tylko jednego mogła bym z łóżka nie wychodzić.Korzystajcie bo doznania podwójne a i chłop bedzie zadowolony ;). Urodzi cię dziecię,świat stanie na głowie i już nie bedzie tak łatwo.Najpierw karmienie co 3 godziny,potem małolat bedzie przychodził do was do łóżka a na końcu dostaniecie nastolatka który bedzie ciekawy jak starzy to robią.Dzidziusie lubią orgazm mamy bo fajnie husta ,uspypia i relaksuje :) więc KORZYSTAJCIE ile sie da

No to mnie uspokoiłyście :) i tak na prawdę to mam nawet lepsze doznania w ciąży :P wydaje mi się też,że się lepiej czuję bo tak ogólnie z samopoczuciem u mnie ostatnio bardzo marnie... mam nadzieję na szybka przemianę :)

Nicola 2008 GRATULUJE SEDECZNIE dwóch kruszynek a to niespodzianka prosze hehe człowiek szczęśliwy ze bedzie dzidzia a tu prosze az dwie hehe :) badz dobrej mysli bedzie wszystko dobrze trzymam kciuki za ciebie i maluszki:)

malinowa mandaryna11 zle samopoczucie to normalka na poczatku nic dziwnego nie jest to miłe ale cóz;/ dasz rade najwazniejsze aby z fasolka było wszystko dobrze :)

Kobietki, proszę abyście mi coś poradziły. Kochaliśmy się dzisiaj rano i trochę nas poniosło. Od kiedy jestem w ciąży robilismy to delikatnie, na spokojnie bez większych wstrząsów. Lecz dzisiaj nas poniosło i było ostrzej. dosyć bardzo mnie wytrząsnęło i zastanawiam sie czy dzidziuś tak samo mocno to odczuł... nie boli mnie brzuch,nie mam żadnych negatywnych objawów,ale mimo tego martwię się strasznie bo skoro biegać w ciąży nie można (a to podczas seksu wydaję mi się były silniejsze wstrząsy) to co mam sobie myśleć o tym... Proszę wypowiedzcie się co o tym myślicie bo zaraz zwariuję z mysli :(

ale przestan sobie cos wkrecac skoro nic cie nie boli jest wszystko wporzadku to nic sie nie dzieje.ale nastepnym razem troche spokojniej z baraszkowaniem hee

Gość ankasprysak
Można teraz tych testów znaleźć dziesiątki, ja mam największe zaufanie do wyniku jaki daje Stream, mogę ten podpowiedzieć.

Gość gość
Bardzo mi się zawsze sprawedza Stream, nie przekłamał mi jeszcze ani razu, jest atestowany więc można mieć rzeczywiście co do wyniku pewność

Gość gość
Czuły atestowany jest na pewno test Stream Sanity, ja już go robiłam w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki i wynik wyszedł wiarygodny.

Gość gość
Największy komfort przy samym badaniu daje mi bez wątpienia test Stream. Strumieniowa metoda, najwygodniejsza jaka istnieje na ten moment wg mnie.

Gość gość
Z tego co wiem to moja żona kupuje Stream. Raz jej w każdym razie taki test kupowałem w aptece. Akurat testy robi często bo staramy się o dziecko i zawsze jak tylko miesiączka spóźnia się o dzień lub dwa to robimy sobie z tego powodu dużą nadzieję. Póki co tylko na nadziei się kończy

Gość test

Idz do apteki i sobie kup: ceneo.pl/53997942

Gość majka

Bardzo dobra propozycja, jeśli szukacie testu ciążowego to od Sanity Test Stream. Dobra, jakość wykonania, przeprowadzenie testu nie jest trudne, a otrzymany wynik wiarygodny, więc wszystko, co najważniejsze jest załatwione.