Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa mandarynka11

Kobietki! Kiedy zrobić test ciążowy?

Polecane posty

no grudzień dobrze pisze;) lepiej też miec jakąs rezerwe i nie wkrecac sobie,bo wiadomo moze cos byc a nie musi

zycze z calego serca:* choc zaskoczona bylam bo za nim sie nam corka urodzila to nigdy sie nie zabezpieczaliśmy potem zaczelam brac anty ale odstawilam bo tyg bo zle sie czulam a po 9 mies mala sie urodzila;) stwierdzilam ze to pewnie przez tabletki i pewnie musielibysmy sie troche starc za nim sie uda a tu niespodzianka:D

wiesz ja 27 dc to kreska naprawde byla ledwo widoczna chyba tylko ja ja widzialam po pokazalam kolezance to ona nie zobaczyla nic dzis mam 30 dc i zrobilam test no i kreska jest wyrazna choc nie jest taka jak ta druga...wiesz ja mysle ze im wczesniejsza ciaza tym mniej wyrazny wynik...mozesz zrobic kilka testów z dnia na dzien jesli bedzie cos widac nie wyraznego na tym 1

heh ja widze ze ty masz tak jak ja:D ja tez niecierpliwa jestem strasznie:D teraz jak juz wiem ze maluch bedzie to chcialabym juz poczuc kopniaki a najlepiej to juz jutro rodzic:D

nikola to widze ze mamy przyszła mamusie gratuluje :) ja za 3 miesiace powitam moje malenstwo na świecie :)

to jak byl sluz to mozliwe ze sie udało:) ja z reguly nigdy go duzo nie mialam czasem nawet wcale tylko jakos tak mokro w gaciach bylo;p raz przyuwazylam ze sie ciagnie no i mam spokuj z @ przez kilka miesiecy:D

malinowa mandarynka11 zrób ten test w poniedziałek jak nie mozesz sie doczekac i daj znać i wrazie co nie zalamuj sie nie kazda odrazu musi zajsc w ciąże

grudzien_85 to grtulacje:) zycze szczesliwego rozwiazania eech ja juz tez bym chciala miec taki brzuszek i czuc jak sie rusza:D a wiesz co bedziesz miała?

u mnie robi sie problem ze starsza córcia nie dawno mowila ze chce braciszka wczoraj rozplakala sie i powiedziala ze nie chce ze mam miec tylko ja bo dzidzia bedzie jej zabawki zabirac..ech czeka mnie ciezka przeprawa;)

tak tak wiem córeczka bedzie :) nim sie obejrzysz brzusui urosnie ja tez nie mogłam sie doczekac kiedy bedzie widoczny ateraz leze z brzusiem nałózku :) a na kiedy masz termin?

wiesz dokladnie jeszcze nie wiem wg miesiaczki wychodzi ze ok 1 05 lub koniec kwietnia ale ja wiem kiedy to bylo wiec wg mnie ciaza ma gdzies 2,5 tyg wiec sama nie wiem juz jak to sie liczy ;) Jutro ide do lekarza choc nie wiem czy odrazu zapisze mnie do polozonej mieszkam w uk a tu jest troche inaczej. No w sumie w zwiazku z tym mam pewne obawy no ale mysle ze poradze sobie:D

no to sie liczy od ostatniej miesiączki w sumie ja mieszkam w irlandii i lekarz zrobił mi tylko test ciązowy w sumie.a robiłas test clearblue on pokazuje w ktorym tyg jestes ja robiłam taki tez i tyg sie zgadzały:)

nio mozesz kupic sobie taki test clearblue idz do apteki a napewno bedzie.najpierw jak go bedziesz robic pokaze ci sie taka busolka poczekasz chwile i jak ci sie pokaze ze ciaza to czekasz dalej i po chwili ci sie pokaze który tydz a na opakowaniu masz tab z tymi tyg

o prosze wiesz nawet nie wiedziałam że takie coś jest:D jesli chodzi o ciaze i porod w uk to calkiem zielona jestem:D Spytam się w aptece...Jutro tez ide do GP i zobaczymy co mi powie

Gość asdsafdf
Witam, jestem po drugim opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych Microgynon21, a okres jeszcze nie wystąpił. Aktualnie mam 7dniową przerwę choć to dopiero 3 dzień i mam jeszcze całe 4dni to mam pewne obawy. W tym miesiącu przy braniu tabletek jedną ominęłam, nie wiem kiedy gdyż są wakacje i dużo imprezuje, aczkolwiek doszło do tego. Zorientowałam się przed tym jak uprawiałam sex z moim chłopakiem, doszedł we mnie. Czy jest duża możliwość ciąży? Dodam, że zamiast krwawienia, męczy mnie biegunka.. Ból piersi mam zupełnie jak przed okresem, ale brzuch mnie nie boli. Ktoś miał tak? Prosze o odpowiedź.

niewiem jak jest w uk ale pewnie tak samo jak u mnie zrobi ci test ciązowy zapyta kiedy był ostatni okres zmierzy cisnienie zwazy i to bedzie na tyle.a na usg to we własnym zakresie pewnie bedziesz musiała zapłacici jezeli bedziesz chciała isc wczesniej sama potem dopiero jakos w 13 tyg masz wizyte w szpitalu i tam ci robia juz za darmo usg itd. mysle ze bedzie podobnie jak u mnie

nie rozumiem nie mialas wogole okresu w tej przerwie 7 dniowej od kiedy bierzesz tabletki? trudno tu cokolwiek stwierdzic najlepiej idz do lekarza niech cie zbada bo sama nic nie wymyslisz

ja tam straszyc nie chce ale sam lekaz mi powiedzial ze tabletki brane po raz pierwszy i przez krotki czas nie daja 100 pewnosci dokladnie nie znam sie na tym jak to jest radzilabym walnac sobie testa ale pojsc to lekarza;)

grudzien no wlasnie z tego co wiem to do 12 tyg sie nie interesuja;) ale rózne sa opinie na ten temat w sumie to tez zalezy na kogo sie trafi...ja jak sie rejestruje do gp to na kazdej wizycie mam innego lekarza:D

Gość asdsafdf
Tak dokładnie, to jest 3 dzień przerwy. W tamtym miesiącu okres wystąpił normalnie. A teraz mam biegunke, i czytam tak niektóre fora i jedni piszą że może być objawem ciąży, inni że nie.. i już sama nie wiem ;(