Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akwel

Udowodnienie że każda to dziwka

Polecane posty

Gość akwel

Kobiety mają szacunek do mezczyzn jesli oddają sie jako nagroda za wysiłek męzczyzn. Uczuciowość kobiet tj. miłość zwiazana jest z wielkoscią korzysci jakie oferuje mezczyzna Żadna kobieta nic nieoferuje bo jest dziwką Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedające za kase np roksa, odloty, inne serwisy, drugi rodzaj dziwek to te ktore sprzedaja sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują mieszkania, komfortu życiowego, kariery którą zapewni im mezczyzna na odpowiednim stanowisku, stawiają mezczyznom oczekiwania, narzucają swoje reguły, chca byc oczarowywane, dostawac kwiaty, miec proponowane kolacje, kina, drinki, melanże.

Gość MonikaDddd26
a co powiesz o kobietach, które zarabiają bardzo dobrze? co z kobietami, które sama mogą się utrzymać, ale związują się z facetami podobnymi do siebie i będąc niezależne finansowo po prostu są w równoprawnym związku? natomiast co z kobietami, które utrzymują faceta? też są dziwkami?

Gość akwel
kobieto bez sensu masz te uwagi, przeciesz sprzedawanie kobiet obejmuje cale zycie, tak samo osiaganie stanowisk wysokich dawaniem dupy

Gość nie kwalifikuję się
do żadnej z twoich rubryk utrzymuje mnie facet ale seksu z nim nie uprawiam.... ale ze mnie dziwka

Gość akwel
czyli roruzmiem ze sie przyznajecie kobiety do tego kim jestescie

Gość anna gt rider
ja nie patrze w sposob ktory opisales, chcialabym mezczyzny ktory bylby moim przyjacielem z ktorym moglabym porozmawiac na kazdy temat a niestety jes ttak ze tacy mezczyzni przewaznie sa na wysokich stanowiskach i maja pieniadze bo to ludzie ambitni, a wiadomo ze jesli kogos pokocham nie bede sie zastanawiala nad takimi marnymi dywagacjami jakie Ty tu prawisz. Jestem osoba samodzielna finansowo i nie potrzebuje sponsora tylko partnera wiec teraz madry autorze udowodnij mi swoja racje

Gość anna gt rider
oczywiscie jesli ndal potrafisz ...

Gość akwel
wiec udawadniam ci ze ja chcialem zwyklej sexmilosci ktora tez jest podlozem bliskosci czy znajomosci ale żadna mi tego niezaofeorowala

Gość nudaaaaaaaaaaa........
Bo źle szukałeś. Takiemu cwelowi to seks dopiero w męskim więzieniu pod celą zaproponują :classic_cool: 🖐️.