Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuntastic

czy taka sukienka dla dziewczynki na wesele moze byc?

Polecane posty

Gość palalaka
a może jakaś jeszcze inna... do wyboru?

Gość niaggarraa
bardzo fajne sukienki, ja też nie znosze tych "bez'. sąsiadka szła ostatnio na wesele z córeczką i właśnie ubrała ją w taką majtkową różową bombę, bleh.

Gość Arfa
Na tym manekinie fatalnie się prezentują, trudno stwierdzić. Jeżeli już, to druga.

Gość jhsdhfasdkfasldf
Nawet gdyby te sukienki byly ladne- a na pewnonie sa to bym ich nie kupila chociazby przez okropna lalke, na ktorej sa prezentowane. Poszukaj lepiej jakiegos sprzedawcy z gustem a nie sprzedajacego śmieci-szkoda dziecka

Gość niaggarraa
ta od NataliaJ - wg mnie odpada, dla mnie brzydka i nie modna, ale rzecz gustu!

Gość ta druga ładniejsza
ale lepiej żeby to były jakieś żywsze kolory np. różowy.Mała dziewczynka chyba dobrze czuła by sie w tym kolorze.

Gość tylko nie różowa
błeeee

Gość uhuhuihuvyg
To ubierzcie małą dziewczynkę w czarną suknię, baardzo modnie.

Gość jhsdhfasdkfasldf
Dajcie sobie spokoj z wyszukiwaniem linkow, to autorka wystawia te aukcje i niby chce zapytac ktora sukienke by corce kupic. Zadne nie dobra tylko jej

Gość fuuuuntastic
wszelkie różowe/fioletowe satynowo tiulowe kiecki odpadaja, nie ubieram corki w takim stylu... szukam czegos prostego, skromnego, dziecko ma tylko 3 lata nie chce robic z niej "starej maleńkiej" na allegro nie ma w sumie nic ciekawego w sklepach tez przędza

Gość fuuuuntastic
BArdzo ładne sukieneczki, kup autorko obie!bedzie jedna na poprawiny. Na prawde piekne, a jakie kolory!

Gość fuuuuntastic
to nie sa moje sukienki sherlocku wyzej:O puknij sie, siedze tydzien nad wyborem sukienki i chce sie po prostu poradzic

Gość komus podszyw
nie wyszedł

Gość fuuuuntastic
dobra, widze jednak ze szkoda czasu na szukanie tutaj rady podszywaczom dziękuje

Gość jugopolis
zallll

Gość kumoszka smakoszka
Brzydkie te sukienki. Materiał jakis taki siermiężny, wzór koszmarny, a trzylatka by w tych drapakach wygladała jak stara-maleńka

Kupilam od tej pani dwie sukienki (od tej z linków autorki). Niestety bardzo szybko (bo juz po chwili po zalozeniu) się zmechacily i z każdym praniem robily się coraz brzydsze. Na fotkach wyglądają jednak lepiej niż w rzeczywistości wiec nie polecam.

No i nie wiem jak z tymi wzorzystymi moze sa szyte z innego materialu ja kupilam gładkie. Te materialy we wzorki mialam okazję dotknąć i wydawaly mi się mega sztuczne, ale moze dzięki temu nie bedą się tak niszczyć i ciuchrać od razu. W każdym razie "jaka cena taki produkt" ze tak to ujmę ;)

Gość a mnie sie podoba:
Gość a mnie sie podoba:
Te sukienki z linku autorki strasznie takie "stare-malutkie". Osobiscie wole aby dzieci mialy ubrania bardziej dla nich przeznaczone niz kopie damskich sukienek.

Ogólnie widze ze podrożaly bo wczesniej sobie pani za nie coś niecale 30 zl liczyla. Nie 50 zl to nie jest cena warta tego ciuszka. My mamy takie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e5bb7a6b583f90cf.html Nie wiem czy one sa na tyle "eleganckie" zeby je zalozyc na wesele. Raczej takie do biegania po podwórku albo wyjście do przedszkola. Na serio na fotkach wyglądają inaczej niż w rzeczywistości. Przykro mi bo Pani bardzo mila, ale towar kiepski i tyle. 30 zl mozna jeszcze wydac ale nie prawie dwa razy tyle. Zdecydowanie NIE WARTO!

Gość a mnie sie podoba:
do wiosenna mama: ta sukienka na Twoim zdjeciu wyglada lepiej w jednolitym kolorze niz te wzorzyste z linkow autorki. To chyba te wzory sa zbyt powazne,postarzajace i wlasnie niezbyt dzieciece.

Wiesz co mi się wydaje ze i te wzorzyste mogloby fajnie wyyglądać jakby odpowiednie dodatki dobrać bo są takie jednak nieoklepane i oryginalne. Tylko na serio jakość kiepska no i nie prezentują się tak elegancko. Ja bym malej na większą imprezę w ta sukienkę nie ubrała. A no i one mają dlugi rękawek a jest teraz dosyć cipeło jeszcze jak dziecko bedzie biegać... one raczej takie zimówki sa/ późna jesień.