Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hli_p

Czy ktoś z Was teskni za kimś z kim nie będzie?????

Polecane posty

Gość Hli_p
smutna ---marzenie o przyjazni nigdy nie jest glupim i naiwnym marzeniem ,to cos wspanialaego lkdd --nie pozwol mu sie upokarzac,nie pros o łaskę .On podjal decyzje,Twoje łzy go nie wzrusza teraz. Moze kiedy zateskni, gdy tamta spowszednieje mu do bolu

Hli_p widzicie sie na codzień? Mi też codzienny kontakt telefoniczny nie dał o nim zapomnieć, poprostu czuję się okropnie tak tesniąc.... Jeszcze nigdy nam się tak dobrze nie rozmawiało jak teraz...jedyną barierą jest ta dziewczyna z którą nie wiem tak naprawdę jakie wiąże plany...

Gość Hli_p
Widzimy sie co kilka dni.Wtedy jest szal cial- spojrzeniom nie ma konca Lapie go co chwile na tym. Od czasu do czasu rozmowa przeplatana flirtem,zacheta?Nie dowiem sie o co chodzi w jego mowie ciala.Nie spytam go, boje sie odpowiedzi. Gdy facet szuka rozmowy z Toba,gdy od niej ucieka do Ciebie, to jest cos na rzeczy.Nie poddawaj sie.Nie pozwol mu ja poslubic -to zabije nadzieje.Poki nie ma slubu jest dla Was szansa na to ze wroci to co bylo piekne.Rozmowa wypelnia dusze.Wspolne mieszkanie zatraca wolnosc i czest sieje pustke w sercu.

Gość olkatraao
Oj mylisz sie , raczej maglabys zaoszczedzic zlosliwych uwag , ja chcialm zwrocic tylko uwage , ze lepiej zakonczyc ten rozdzial i zajac sie soba , a nie rozmyslac o przeszlosci i bylym partnerze , bo to tylko dostarcza wam duchowego cierpienia i czesto pcha w nieracjonalne zachowanie .

Gość Hli_p
olkatroo --skoro nie rozbila Waszego malzenstwa widzac nie o to jej chodzilo.Gdyby chciala rozbic zrobila by to

Gość dissolved girl
Ja nigdy z nim nie będę, bo on po prostu nie chce. Nic nie czuje do mnie. A ja, a ja... cierpię, raz mocniej, raz słabiej. I ciągle mam go w głowie.

Gość olkatraao
Sluchaj , to nie tak jak myslisz , ale nie o tym jest ten watek . Ja calkowicie rozumiem i nie potepiam , tylko chcialm zwrocic uwage , na inny aspekt , moze sie myle , a moze nie , ale uwazam ,ze nie wrto zyc przeszloscia , bo to nic dobrego nie daje . Jezeli chcesz to opisze Ci moja historie , moze zrozumiesz do czego taka tesknota doprowadzila byla dziewczyne mojego meza . Poprostu nie chce ,zebyscie tak bezsensownie cierpialy .

Gość Hli_p
Zawitam tu jutro.Dzis juz sie zegnam i uciekam w objecia tego ktory nigdy nie zawodzi SNU :) Głowa do góry kobitki

Gość Hli_p
olkatraao -- rozumiem co masz na mysli.Mam cholernie wybujala empatie it itd Co jest mi nie raz kula u nogi.Dziekuje za odp.:) Spijcie dobrze,rano grzejcie buzki w promieniach slonca, a wieczorem wpadnijcie tu pozalic sie :)

Gość ojj tak
bardzo tęsknię,, a już nigdy nie będziemy razem-((

Gość suka_machiavellego
tęsknie za czasami autentycznego świętego spokoju i radości. nie za ludźmi.

Gość QRWA ZNÓW
jA TĘSKNIĘ aLE NIE ZA KIMŚ Z KIM NIE BĘDE! - - -tYLKO ZA KIMŚ KIM NIE BĘDĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość QRWA ZNÓW
nO GDZIE WY JESTEŚCIE????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

Gość ckdsckajcx
pałuj się pissdo podstępna. jak bardzo cię coś ubodło, że w tak żałosny sposób próbujesz się odegrać, czy jak ty to nazywasz, zemścić.

Gość a ja nie tęsknię...
...bo skoro zostawił mnie dla innej to znaczy że nie jest mnie wart! mnie zostawił facet po 5latach bycia razem jak Bylam w ciąży! ani razu nie płakałam i o tęsknocie mowy nie było. Bylam tylko zla, że dalam tak mu się zrobić! nie warto tęsknić za kimś kto nie chce z toba być albo ma kogos.żonę czy dziewczynę.

Gość w*życiu*piękne*są*tylko*chwile
tęsknić i owszem, można - ale za kimś z kim się zjadło beczkę soli w realu. po wirtualnych znajomościach nie warto, bo ludzie walą w sieci taką ściemę, że w sumie to nie wiadomo za kim miałoby się tęsknić.

Gość krzyś ostatni prawdziwy jacarz
niech pomyśle ..ee nie specjalnie .:)

Gość monaaaaaaaaa
"tesknota to jest takie zlo,co atakuje z 4 stron"