Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hli_p

Czy ktoś z Was teskni za kimś z kim nie będzie?????

Polecane posty

Gość dissolved girl
Ja...

Gość 22 lata czuje koniec swiata
kurva mac, chyba ja :(

Gość nnnnndkdkdn
a ja już nie

Gość Hli_p
A dlaczego nie bedziecie razem?

Gość mkbz.
ja bo woli inna

Gość Hli_p
też za kims tęsknie

On jest z inną ale nie rozumiem tego związku, skoro pisze mi ze za mną tęskni i ze nie daruje sobie jak straci ze mną kontakt... czasem sie widzimy ale to nie to samo...a ja nie mam odwagi mówić co czuję...

Gość wertghj
napiszcie wiecej o tej waszej tesknocie

Gość Hli_p
ta osoba jest na stale zwiazana z inna osoba,trwalym wezlem malzenskim :{

Gość smutna od zawsze
ja :( nie wiem dlaczego może dlatego że Jemu nie zależy aż tak :( a może dlatego że może mimo że mu zależy (???) ja się za bardzo boję :( http://youtu.be/sa7Dvo2UJvg a życie to sen

nie, jest z nią jakieś pół roku...poprostu mieszkają razem i ostatnio mi powiedział że to tak naprawdę nie oznacza wcale żadnych planów na przyszłosć....ale boję się pytać o uczucia ...

Gość Hli_p
smutna ----wiecej odwagi zycze--bierz zycie za rogi i daj mu odczuc ze jest wazny

Gość Hli_p
xmeryx,moja osoba jest szanowanym zwiazku malzenskim, trwalym i nezniszczalnym mieszkanaie razem to silny wezel,nie sluchaj glupich tlumaczen, sa skazani na siebie

mieszkanie razem jeszcze o niczym nie świadczy... ja mieszkałam z chłopakiem pół roku, planowaliśmy wspólną przyszłość i wszystko się rozpadło...a on skoro byłby z nią szczęśliwy to nie tęskniłby za mną i nie szukałby ze mną kontaktu prawda?

Gość Hli_p
Czegos mu w niej brakuje,co masz Ty.Widocznie nie jest jej pewien, Zawsze mozna sie wyprowadzic,to niezaprzeczalna prawda Malzenskie wiezy trzymaja najmocnniej/

Gość ja tesknie bardzo
tak bardzo,ze az boli:(

Gość gghtytrr
Tęsknię od lat ale nie regularnie. To sie dzieje wtedy tylko gdy do mojego zycia wkrada sie nuda. Wtedy przypominam sobie jedo i tamte chwile w których nie byłam mu obojetna.

Gość smutna od zawsze
nie wiem może wie a jeżeli Jemu nie zależy aż tak robię z siebie idiotkę i naprawdę nie wiem jak będą wyglądać nasze "koleżeńskie" (coż za okropne słowo) relacje gdybyśmy byli razem chciałabym być jednocześnie jego najlepszym przyjacielem ( naiwne i głupie wiem :) )

Masz rację Hli_p, małżeństwo to już poważna sprawa. A dlaczego u Ciebie tak to się potoczyło?

Gość lkdd
Ja tęsknie okropnie... Facet zostawił mnie po 6,5 roku związku, mamy 15-miesięcznego syna. Podejrzewam, że mój były ma inną, on sie wypiera. Nie wierzę mu. Kurwa, to tak strasznie boli, że chyba oszaleje. Mam już dość tego okropnego uczucia, ścisku w gardle i żołądku... Życie jest do dupy.

Gość Hli_p
Zwykle,glupie zauroczenie tzw. niewczas.Pojawil sie za pozno,albo na odwrot, to ja sie pojawilam za pozno w jego zyciu. Gdy juz mial ulozone,jak kołnierzyk u koszuli.nie zburzy tego nigdy.Ale dal mi znac ze nie jestem mu obojetna.

Gość Hli_p
lkdd --co za skurwiel z niego.Jak mozna zostawic matke swojego malutkiego dziecka.Powinien Ci pomagac w wychowywaniu brzdaca, a nie latac za dupeczkami.Na bank ma kogos

Gość olkatraao
Niestety , taka jedna tesknaca , po latach probowala , wtargnac w moje dlugoletnie malzenstwo , ale jej eufort pozostal nieodwzajemniony .

Gość lkdd
Boże, to dopiero 4 dni, a ja tak wariuje :/ Najgorzej, że muszę go codziennie oglądać. Wprawdzie nie śpi już w domu, od 3 dni (śpi u mamy), ale ciągle nie zabrał swoich rzeczy (mimo, że codziennie go o to proszę, a raczej mu każę) i często to przyłazi. A mi jest wtedy gorzej... 2 dni robiłam z siebie debila i błagałam go, żebyś dali sobie jeszcze szansę, ale widząc jak on bardzo jest na NIE i ciągle mnie odpula, dałam sobie spokój. Ale jest mi przeokropnie ciężko.

Gość Hli_p
olkatraao--- walnela glowa w niewidzialna sciane chlodu ? xmeryx ---a juz na pewno trudne i dziwne.Jak przechodzic obojetnie kolo osoby,która oczy za mna wypatruje?Jak nie reagowac na flirt/?Jak byc obojetna na cieple spojrzenia ?Jak udawac ze sie nie widzi ze ukradkiem spoglada glowe przy tym maxymalnie odchylając?