Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem podstepna

Chcę znow miec romans z tym facetem

Polecane posty

Gość wirtualne_pierttolenie>
jaki znowu romans? jaka znowu kara ? za co? ups, to ja muszę uważać na kogo się patrzę i do kogo uśmiecham, nie chcę popełnić twego błędu :P

Gość nie jestem podstepna
ja tylko niesmialo przypomnę cel tego tematu proszę o jakieś pomysły jak niewinnie odnowic kontakt z ty facetem, zeby to on mogł sie wykazac inicjatywą

Gość nie jestem podstepna**
taką jak twoja znajomość męskiej psychiki.

Gość po-co-ci-to
Marna skoro musisz stękać po nocach na tak opiniotwórczym źródle jakim jest kafeteria. Skoro ci zależy to się wysil i kombinuj, my nie znamy sytuacji, a tym bardziej nie przeprowadzimy akcji za ciebie. Chyba, że nie masz tak bujnej wyobraźni jak niektórzy..

a owszem nie mam bujnej wyobrazni w tej materii, bo nie kombinowalam nigdy nie chce po prostu napisac mu sms czy pojdziemy na piwo, bo to zbyt oczywiste by bylo czego chce, po pierwsze sie wstydzę, a po drugie chcialabym, zeby to on sie o mnie postarał

Gość spiżowy_kolec
Rób jak uważasz, ale ja nie pojmuję takich ZAGRYWEK ludzi w ZWIĄZKACH. Widać masz nastawienie tylko na cielesność i uciechy. Przynajmniej mnie to odrzuca i myślę, że miałabym podobny problem jak ten gostek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5331274 Przynajmniej wiesz, że nie masz blokady związanej ze zdradzaniem partnera..

no nic, ja dziś spadam spać, gdyby ktoś chcial mi jednak coś doradzic albo pogadac, bedę jutro jasne, że liczę się z negatywnymi komentarzami i wcale nie uważam, że to o czym myslę, jest godne pochwały

Gość bogaty młodzian
pravik ma racje, wszystkie kobiety to kurwy :O

szczerze to nie rozumiem czemu nagle wszyscy tacy święci tu są, zazwyczaj widzę jak kochanki z zonami targaja się za kudly nawzajem w roznych topikach a mi nikt nawet najdrobniejszego pomysłu nie podrzuci :O

Czy mieszkanie w tej samej miejscowości, czy zawodowo może jakoś się Wasze drogi krzyżują, czy się czasem widujecie przypadkiem? Opisz jakie są te relacje?

ja mam 27 lat a on 41, nie pracujemy wspolnie, nie widujemy sie w ogóle mysle, ze gdyby mial okazje mnie widywac, spotkac, to wtedy inicjatywa wyszlaby od niego, ale ani razu nie widzialam sie z nim od czasu ślubu, mieszkamy w tym samym mieście - ale to jedno z najwiekszych miast w Polsce, więc zadna roznica, tutaj rzadko spotyka sie kogos przypadkiem :) nie jest latwo, jak widzisz, sprowokowac kontakt

Czyli musisz znaleźć pretekst, żeby się z nim skontaktować. Pretekst jak najbardziej niewinny. Może jest coś w czym może Ci pomóc, nie wiem, naprawić coś, coś doradzić. Masz jego numer telefonu?

Catherine, tak mam jego namiary, telefon, adres, maila etc, z tym nie ma problemu, ale on nie bardzo moze mi doradzic w czyms, zeby to bylo niepodejrzane, jesli tak do niego napisze/zadzwonie to bedzie jasne o co mi chodzi, on nie jest glupi

Nie chcę być nachalna, w najmniejszym stopniu, nie chcę zmuszac go do kontaktu ze mna, chcialabym jakos sie mu pokazac, dac mu szansę, zeby sam pociagnąl te znajomosc durnie to brzmi, ale latwo domyslic się w czym rzecz

Gość swinski swiat
ze swinia romans? locha chce nawiazac kontakt!!!??? nie masz obrzydzenia do siebie? jestes kurwa i pluje na taka zdzire!