Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2111

siostra nie daje jedzenia..

Polecane posty

Gość ona2111

Wiec tak ja i siostra pracujemy...Jestesmy obie mlode (21,18) ale dajemy rade.Utrzymujemy siebie.Jak brak pieniadze mojej 18 letniej siostrze to zawsze sobie sama bierze je z mojej kurtki czy portfela.Ale wtedy kiedy mi brak to zawsze musze o nia prosic.Nawet o 5 zl..Dzis prosilam i dostalam prawie na kolanach,ale mowla ze mam jej kupic zupke chinska lub chleb.Kupilam chleb,gdy przynioslam go to zaczela mnie wyzywac i powiedziala,ze nie dostane tego chleba(mimo tego ze w lodowce nie ma nic) i wziela ten chleb ze soba do pokoju i spi kolo niego..Nie mam zamiaru go brac ,ale jak mam sie zachowac?Jestem glodna.Nie mam co zjesc na dzien dzisiejszy...Co mam powiedziec siostrze?Wiecznie sie laskawic kiedy ona bierze moja kase bez pytania??

Gość bo sie na nie gapisz
jaka jebnieta:D idz po chleb i go wez ! a jej kasy nie dawaj już skoro taka suka bura!

Gość ona2111
Nie wyzywaj jej ok? Mimo wszystko. Nie bede jej szla do pokoju i chleba brala. Ogolnie chodzi co mam r obic w takich sytuacjach?Kiedy ode mnie zawsze bierze kase kiedy chce nawet nie pyta a ja mam pytac i wrecz blagac na kolanach a chleba dzs mi nie dala ktory kupilam...

Gość ustal zasady i niech ona nie
będzie taka cwana, bo bez Ciebie się zesra anie trzetrwa🖐️

Gość verkanerka
jeden dzien nie zjesz to nic sie nie stanie! nastepnym razem NIC jej nie pozyczaj a jedzenie ktore kupujesz trzymaj u siebie w pokoju, lub powiedz ze to twoje i ma nie ruszac inaczej bedzie musiala odkupic badz sama sobie wezmiesz z jej prowiantu co bedziesz chciala. jak jest taka podla, to ty tez badz!

Gość verkanerka
a portfel trzymaj zamkniety lub schowany w bezpiecznym miejscu. z chemia i kosmetykami tez wytycz jej granice

Gość ciociadooobrarada
Idź lepiej szybko po ten chleb, bo może ona robi sobie z niego kapcie! http://www.google.pl/imgres?q=kapcie+z+chleba&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1024&bih=459&tbm=isch&tbnid=nyK-Bj2EMUws7M:&imgrefurl=http://www.wiocha.pl/605399,Kapcie_z_chleba&docid=nyv9A7WKnERK5M&imgurl=http://img.wiocha.pl/images/e/1/e15d697ba820f01cc6116a0fc55f71cf.jpg&w=610&h=422&ei=FCY2UJmHNJHBtAbGxIHADQ&zoom=1

Gość ixyyyyyyyyyyy
skoro jej na to pozwolilas to tak sie zachowuje trzeba bylo od samego poczatku reagowac na to, a nie teraz po jakims czasie sie obudzilas

Gość kasjd
obie jebnięte jesteście

Gość 4r4ef4e
pojebana ta siostra a ty jej nic nie kupuj i nie dawaj sama sobie radz bo z nia tylko gorzej na tym wychodzisz

Gość Jarema Wizemberg
patologia :classic_cool: