Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intensive34

Czy mogę być w ciąży? Jestem przed okresem 3 dni i ....

Polecane posty

Gość ktotoktotoktoto
właśnie... ważne,że są zdrowe ! ostatnio byłam w szpitalu, bo kolezanki synek był na badaniach i ich odwiedziłam... leżała tam 8latka z porażeniem mózgowym, jak się tak napatrzyłam to przestałam narzekać na upierdliwość mojego dziecka, tylko się cieszę, że się prawidłowo rozwija:)

Gość Intensive34
Na test wydaje mi się zbyt wcześnie.. a jak zrobię i będzie negatywny, to i tak nie wytrzymam i podzielę się z tym z mężem. A jego to dobije, po tym co teraz się dzieje w jego życiu. :O Z innej beczki, właśnie przyszły moje 4 obrazy olejne. Jeszcze pachną farbą. Jestem już dumną posiadaczką 14 olejnych i jednych pasteli. :) Uwielbiam obrazy... a mam gdzie wieszać... to dopiero początek zakupów. :)

Gość Beacsko
intensive- hmmm.... smaka mi tylko robisz!!!!! Cicho babo z tymi śledziami;) ktoto- takkkk, tez tak mam- niech będzie jaki chce byleby zdrowy;)

Gość Intensive34
Zjadłam już śledzie, a teraz wszamiam wafelki. :D Dla równowagi. :P

Gość Beacsko
intensive- masz kopa ode mnie!!!! A hobby ciekawe- ale i kosztowne...........

Gość Intensive34
Trochę... ale uwielbiam... a mąż ciągle mi pokazuje ściany do obsadzenia. Jest ich jeszcze dużo do obwieszenia. :D

Gość ktotoktotoktoto
zwłaszcza,że z tymi testami to naprawdę różnie bywa. Ja robiłam dzien po spodziewanej miesiączce, bo miałam bardzo regularne. Robiłam w południe i wyszły mi dwie krechy. Rano powtarzałam oczywiście i robiłam bete. Moja siostra robiła tydzien po okresie, rano i wyszła jedna kreska, poszła na bete a tam wynik dobrze ponad 2000

Gość Intensive34
Też o tym słyszałam. Gdzieś tutaj dziewczyna pisała, że będąc w drugim miesiącu ciąży zrobiła sobie test, tak sobie ... i wyszedł nadal negatywny..

Gość ktotoktotoktoto
ja śledzi nie lubię więc wrazenia na mnie nie robią :D ale wafelki :P

Gość Beacsko
Intensive - Teraz czy za 3 dni dobije jednakowo, a może będą 2 kreseczki i wtedy dasz mu energię do działania!!!! Wg mnie wynik powinien juz być prawidłowy- kup test płytkowy które wykrywają juz 6 dniową ciążę- pytaj w aptece o te najbardziej czułe

Gość ktotoktotoktoto
moim pierwszym objawem jeszcze przed terminem okresu było to, że odpychało mnie od kawy. Zawsze rano jak wchodziam do biura to rozchodził sie zapach swiezo parzonej kawy.. a mnie na mdłości zbieralo.. po 3 miesiącu mi przeszło i piłam kawę normalnie, tylko z mlekiem :)

Gość Intensive34
Nie będę kupować, bo mam już przynajmniej 2 w domu. Ja kupiłam... mąż mi kupił.. :)

Gość Intensive34
Ja też oczekuję jakichś objawów tego typu. Piję kawę, ale żadnego odrzucenia ... na razie..

Gość ktotoktotoktoto
Beacsko, a Ty się udzielałaś może na temacie ' termin na wrzesień 2010"?

Gość Intensive34
ktotoktotoktoto ja śledzi nie lubię więc wrazenia na mnie nie robią ale wafelki" Ci powiem na pocieszenie, że jakieś niesmaczne już te wafelki. Były w lodówce w nieszczelnym opakowaniu ... i chyba już coś z nimi nie tak..

Gość Intensive34
Ale zjem do końca... :P

Gość Beacsko
tak... jestem z wrześniówek;D

Gość pełna nadziei też tez tez
;)takie objawy na poczatku to niestety rzadkość;) 4 ciąże mam za sobą i pierwsze objawy to pojawiały się tak ok 7-8 tygodnia ciązy,zachcianki także.ale ból brzucha jak przd okresem to jak najbardziej jeden z objawów,no i brak @ nie wiem jak przeczekac te 3 dni,nie mam ochoty nic robic a zajęć w domu cała masa,korci mnie ta beta ale nie mieszkam w Polsce i nie jest to takie proste

Gość Beacsko
ja jak pisałam miałam pierwsze objawy kilka dni po zapłodnieu ale nie brałam ich za ciąże. więc... różnie bywa;)

Gość Intensive34
Znam panią (ma 5 dzieci) to ona twierdzi, że zawsze już następnego dnia wiedziała, że jest w ciąży, bo za każdym razem bolało ją biodro. :D Nigdy się nie pomyliła..

Gość ktotoktotoktoto
a synka masz B ? (nie chce rzucac imionami, bo moze tego nie chcesz) jak tak to Cię pamiętam -czytałam was regularnie, ale sie nie udzielałam.. nie miałam za bardzo kiedy:( kończylismy budowe, coby sie przed wrzesniem uporac. Dodatkowo letnie upały byly wtedy dramatyczne :O Ogólnie ten 2010 był niezły - zima trzymała do prawie połowy marca, lato upalne... ale czułam się z Wami zaprzyjaźniona, muszę przyznać, ze wyjątkowo miły to był temat - teraz chyba juz umarł/umiera ? Kiedyś pisałam coś chyba w styczniu też pod jakims pomarańczowym nickiem - byłam po teście i szłam do lekarza, ale tylko raz.

Gość ktotoktotoktoto
kochane, moja kolezanka twierdzi, ze dokladnie czula zagnieżdzanie sie zarodka... ma 3 dzieci i tez sie nie pomyliła :D

Gość ktotoktotoktoto
pełna nadziei też tez tez -- to na wieści od Ciebie też czekamy :)

Gość Intensive34
Podejrzewam, że u niej ten ból biodra, to także ból implantacji. Mnie brzuch bolał dzień po, ale to akurat nie mam odniesienia, więc to pewnie wynika z zabiegu. Piersi bolały strasznie... ale ustało to..

Gość Beacsko
Tak synek też B;) Wrześniówki żyją dalej tylko w grupie zamkniętej na fb;D Szkoda że nie jesteś z nami;D Fakt grupa bardzo miła ;D

Gość Beacsko
Hehe już się wciągnęłam;D ehh ta babska ciekawość;D

Gość ktotoktotoktoto
no mnie brzuch też bolał jak na okres,a że był styczeń i zaspy snieżne, samochod stał zakopany i nie moglam odnalezc zaspy pod ktorą stał:D to małżonka szanownego wysłałam po tampony... wkurzony był, to była sobota godz. 18 i wolał się napić piwa niz gnac do marketu :P następnego dnia wysłałam go po test ciązowy - nadal nie był zachwycony :P przeszło mu jak zobaczył dwie kreski..

Gość Intensive34
A u mnie w ogóle organizm zachowuje się tak, jakby okres się nie zbliżał jeszcze. A ile razy w tym czasie już czułam się jak wieloryb wypchany.

Gość ktotoktotoktoto
kojarzę Was wszystkie :) nawet nicki pamiętam :). Pozdrów dziewczyny ode mnie :) i zycz miłych 2 urodzin dla dzieciaczków :) Pola to chyba ma drugie dziecko już :)?

Gość ktotoktotoktoto
Intensive34 ale obiecujesz, ze jak zrobisz test to nie znikniesz tylko nam powiesz co i jak :)?