Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intensive34

Czy mogę być w ciąży? Jestem przed okresem 3 dni i ....

Polecane posty

Gość ktotoktotoktoto
rozumiem.. :( no nic, trzymam kciuki i dawaj znać :) jak byś chciała pogadać to będę tu zaglądać i obiecuję nie pisać, że jesteś nawiedzona i się nakręcasz :P

Gość ktotoktotoktoto
Beacsko -- Ty mnie nie strasz :P ja właśnie mam poty nocne :P mam nadzieje, ze to nie ciąża, bo nie byłaby teraz wskazana :D chyba bym trupem padła :D

Gość ktotoktotoktoto
kopanie dziecka w 2tc, no no przebiłaś wszytsko :D:D:D:D:D dobra jesteś

Gość Intensive34
Naprawdę się nie nakręcam.. Czy to takie dziwne, że wsłuchuję się w organizm po inseminacji? Wydaje mi się, że dziwniejsze byłoby gdybym tego nie robiła. I miała gdzieś wynik... Dzwoniłam właśnie do męża i nawet on pytał jak się czuje... bo przecież też czeka na wieści.. To, że niby nawiedzony? Nie i tak teraz wszystkie jego myśli kręcą się wokół pracy... i strasznie to przeżywa, co nie znaczy, że ma w dupie wynik.

Gość Beacsko
ktoto;) Spoko u mnie to było serio śmiesznie bo naoglądałam sie programu o białaczce i pierwszymi objawami były poty nocne, bóle całego brzucha( jakby ktoś nas skopał) i podwyższona temperatura. Że od kilku dni budziłam się w nocy i mialam cały brzuś i uda mokre od potu i do tego takie dziwne bóle mówie - zmierze temp- a tam 37,5 - budzę męża i mówie że mam białaczkę;/;/;/;/ że zna mnie z hipohondrii to poszedł spac dalej a ja - jakbym zupełnie zapomniała że staramy się o dziecko, po kilku dniach test - i ciąża;D podwójna radość- dziecko i nie choroba;D

Gość Intensive34
Mój mąż ze strachu też ma poty nocne, może jest w ciąży? :P

Gość Beacsko
kto wie????

Gość pełna nadziei też tez tez
to tak jak ja..w sobote powinnam miec okres

Gość Beacsko
Trzymam za Was kciuki, ale swoją drogą jesteście spokojnego charakteru;D Ja bym oszalała i robiła test za testem;D

rozumiem cię.ja jestem 2 miesiące po poronieniu samoistnym w 14 tygodniu i tez szukam na siłę objawów,zrobiłam nawet test i to nie jeden ale nic nie wiem nadal

Gość Intensive34
Ja jeszcze nigdy nie byłam w ciąży.

to jeszcze gorzej.ale powiem ci z mojego doswiadczenia, 4 ciąze i zawsze było inaczej,nie ma zadnych reguł a ja wcale nie czuje sie przez to mądrzejsza ani też spokojniejsza

Gość Intensive34
No właśnie... Mnie dziwi dlaczego nie puchnę, skoro zawsze przybieram przed okresem. Można to wytłumaczyć tym, że mam dużo stresu.. w tym martwię się mężem. Wiele oboje przeżyliśmy w tym miesiącu.

Gość Intensive34
Właśnie kiedy byłam w szpitalu na owej inseminacji była tam dziewczyna w zaawansowanej ciąży. I ona mi opowiadała, że chyba 5 razy podchodziła do inseminacji i nie wyszło ani razu. Już dała za wygraną... po kilku miesiącach zaczęła się dziwić co jej tak brzuch strasznie rośnie - okazało się, że jest w ciąży od paru miesięcy. :D Nie wiedziała, bo normalnie miała okres... :D

Gość ktotoktotoktoto
Intensive34 --> ale ja Ciebie nie krytykuję i nie oceniam, dla mnie Twoj temat jest jak najbardzej normalny i normalne,że myślisz i sie zastanawiasz... :) nie jestem przeciwko Tobie :) Beacsko -- ja uznalam,że mam raka jajnika. Naczytałam się ze objawami mogą być wzdęcia, uczucia napięcia, bóle. Jak zrobila test to bylam mega zdziwiona. Moje dziecko we wrześniu kończy 2 lata, na razie nie myślę o drugim :P

Gość ktotoktotoktoto
* jak zrobiłam - oczywiście mój mąż w ciązy przytył więcej niż ja :D strasznie objadal się słodyczami

Gość Intensive34
Ja tak nie twierdzę... To chyba normalne, że rozmawiają kobiety o ciążach... i te przymierzające się i te po byłych ciążach. Dziwi mnie, że dla niektórych to fiksacja. Nie kieruję tego do ciebie, ogólnie..

Gość Intensive34
A to u nas na bank tak będzie. Mąż zawsze wygląda "jak ja". Gdy ja przytyję 3 kg - on idealnie 3 kg. :D Ja schudnę 5 kg, on nie wiedzieć jak schudnie 5 kg. :D

Gość ktotoktotoktoto
zupełnie normalne i normalne,że sie wsłuchujesz we własny organizm, a jak bedziesz w ciazy to bedziesz sie wsluchiwała 10x mocniej :) i to tez bedzie normalne, tak jak strach o dziecko.. czy wszystko jest w porzadku. Myślę, że kazda która ma dziecko przez to przeszła tylko pewnie nie kazda pamieta :)

Gość ktotoktotoktoto
no mój szybko zrzucił, bo on duzo pływa, ale serio, robiłam zakupy i wkladałam slodycze do szafki w kuchni i wychodziłam z psem. W tym czasie on robił napad na szafkę. Jak wracałam to szybko chował puste papierki :P a szafka albo swiecila pustkami albo leżal jeden wymizerowany batonik:D

Gość Intensive34
A one od razu mi wmawiają jakieś fiksację, czy zachowuję się żenująco, że zagaduje tutaj.

Gość Beacsko
ktoto- mój syn kończy 2 latka 31.08- też miałam termin na wrzesień. O drugim.... hmmm... raz myślę raz nie.... tzn bardzo chce ale inne względy mi to skutecznie wybijają z głowy;/

Gość ktotoktotoktoto
dla mnie to normalne, ze chcesz pogadac, poza tym czas szybciej leci i się takk czlowiek nie zastanawia w kółko :P

Gość Beacsko
Intensive- e tammmm, ja uważam że jesteś zupełnie normolna... chyba większość kobiet przeżywa ewentualną ciąże i chce sie wygadać lub pocieszyć....

Gość ktotoktotoktoto
mój -8 września :) no mój to z tych pomysłowych i absorbujących 24 h na dobę, dlatego nie chce na razie drugiego.. wymęczona jestem wystarczająco ;)

Gość Beacsko
Na każdym wątku znajdą sie osoby które nie wiele mają do powiedzenia w temacie więc wolą się czepiac

Gość Beacsko
Ojjj mój też;/ Ale mysle ze zawsze mogło być gorzej;)

Gość Intensive34
Ja to nawet nie przeżywam, tylko wczytuję się w organizm głównie. Obawiam się, że nic z tego. Piersi mnie prawie nie bolą, nie puchnę itd. Zjadłam słoik śledzi w occie z płatkami kukurydzianymi... :P Ale to ja od zawsze lubiłam takie dziwactwa.. :D Po tych śledziach mam ochotę na ciacha.. ale to też normalne przecież :D

Gość ktotoktotoktoto
dokładnie.. a te najbardziej szczekające i wszechwiedzące to zapewne zaraz rozpoczną rok szkolny w I gimnazjum :P

Gość zrób test na co czekasz?
.........