Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intensive34

Czy mogę być w ciąży? Jestem przed okresem 3 dni i ....

Polecane posty

Gość Beacsko
ktoto;) Dobra jesteś;) To ja dotąd nicków nie pamiętam;)

Gość Beacsko
Jaki miałaś nick? Będę wiedziała od kogo pozdrawiać ;D

Gość ktotoktotoktoto
a temat wrzesniowek był wlasnie dlatego taki fajny, ze tam dzien w dzien cos sie działo... dziewczny razem wszysko przezywały, wspierały sie, pocieszały, radziły, pomagały..i co ciekawe założycielka tematu chyba nie dotrwała do września, tylko straciła ciążę :( a mimo to dzięki innym uzytkowniczkom temat dobrnął do 1000 strony jak nie lepiej :)

Gość Intensive34
ktotoktotoktoto Intensive34 ale obiecujesz, ze jak zrobisz test to nie znikniesz tylko nam powiesz co i jak ?" Myślę, że nie będzie o czym napisać. Tak myślę naprawdę.

a tak serio to wczoraj mialam stosunek...tak bardzo chce być juz w ciazy ze cały czas o tym myśle..nic na to porazde..

Gość Beacsko
intensive.......... ty oszukiwaczko...... :p

Gość też mama.....
Autorko, ja mam dwoje dzieciaczków jedna ma 7 lat, druga 3 miesiące i za każdym razem po prostu czułam, że jestem w ciąży. Tego się wytłumaczyć nie da, ale po prostu czułam się inaczej i już. Nie raz mi się okres spóźniał ale wtedy wiedziałam, że przyjdzie a przed ciążami było inaczej. Zaufaj swoim przeczuciom bo zapewne się sprawdzą. Życzę dwóch kreseczek na teście i pięknych, spokojnych 9ciu miesięcy:)

Gość ktotoktotoktoto
Kochana, nie miałam czarnego nicka. Gdzieś w styczniu.. ok połowy stycznia pisałam pod pomarańczowym "chybamamusia" jakoś tak. Wtedy jeszcze temat sie rozkręcał. Do czytania Was przystąpiałam mniej wiecej ok marca i robiłam to regularnie:) Więc pozdrów od koleżanki pomarańczowej, ale nie złośliwej tylko takiej normalnej :P

Gość Beacsko
haha;) ok;)

Gość Intensive34.
No tak, aż dziwne, że do tej pory nie miałam podszywacza. Wreszcie się przebudził. :O

Gość Intensive34..
Ale ja czuję, że nie jestem. Tyle złego nas ostatnio spotyka... Ciąża jakoś tu nie pasuje... Ale bywało, że czułam się ciężarna a nie byłam. Podejrzewam, że ta intuicja działa w normalnej rzeczywistości. W przypadku gdy oczekujesz ciąży, to wszystko odczytujesz jako znak. np. wydaje mi się, że czuję czasem coś w podbrzuszu takie lekkie ćmienia. Ale to pewnie dlatego, że wcześniej o tym czytałam (jako objawy ciąży, lub też z powodu mięśniaka małego, którego mam.

Gość ktotoktotoktoto2
też sie dorobilam podszywa bo mam zahaslowany nick :O debilna ta kafeteria autorko czekamy na wynik testu :)

Gość beacsko
I co słychać intensive???