Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dwieście siedem

Czy facet o wzroście powyżej 2 metrów ma szansę na związek?

Polecane posty

Gość mam dwieście siedem

Mam dokładnie 207 cm wzrostu (w drzwiach się nie mieszczę :)) ciemnoblond włosy i normalną twarz ani jak ci przystojniacy z żurnali mody ani nie brzydką powiedzmy przeciętną.Z kobietami jest taka sprawa że przyjmą zaproszenie na spotkanie ale na poważnie nie chcą się ze mną związać.Prawie każda się mnie pyta czy jestem koszykarzem ale nie uprawiam koszykówki.Czy kobiety nie lubią za wysokich ?

Pewnie,ze ma, klobiety lubią wysokich facetów;) Akurat to zaden powód do zmartwienia:)

Gość malakijka
kobiety uwielbiaja wysokich facetow!

Gość [[[
popatrz na to inaczej... jest wiele wysokich naprawde ładnych kobiet- są one jednak za wysokie dla innych więc idealne dla takich koszykarzy ;)

Gość malakijka
nie jestes za wysoki

Gość malakijka
mam 176 i dla mnie facet zaczyna sie od 195

musi być bardzo denerwujące z tymi drzwiami, współczuję :(

Gość no i tu jest pies pogrzebany
bo gdybys byl koszykarzem i zarazbial gruba kase to bys w laskach przebieral a ze jestes zwyklym szarakiem to nawet na ciebie nie spojrza, smutne to;/

Na pewno znajdziesz kobiete. Masz idealne predyspozycje do zostania koszykarzem. Duzo wysokich osob trenuje siatkowke albo kosz. jak zaczniesz trenowac moze zaczniesz postrzegac swoj wzrost jako atut.

Gość jeżeli chcesz :)
możesz mi "oddać" 10 cm przydałyby się :( ze mnie taka kruszynka że... a za wysoki nie jesteś :) trenuj coś a kobietkę na pewno znajdziesz powodzenia :)

Gość mam dwieście siedem
Mam 33 lata więc trochę za późno żeby zacząć trenować kosz zresztą ten sport nawet mnie nie interesuje bo preferuję futbol :)

Gość ja tam lubię wysokich....
Mam 170 cm i wolę facetów min. 185 cm.... 207 może ciut za dużo, ale też może być. Masz 33 lata, to profesjonalnym sportowcem nie zostaniesz, ale amatorsko jak najbardziej możesz uprawiać sport - to teraz modne ;) Ja mam prawie 30 i właśnie odkryłam kolarstwo MTB - jest dużo takich imprez, praktycznie w każdy weekend w Polsce. Może poszukaj wśród wyższych kobiet? Ja jestem można powiedzieć, średniego wzrostu, a i tak mam problem ze znalezieniem wyraźnie wyższego....

Gość 177mam
....i marzę o poznaniu faceta z takim wzrostem! Ależ bym wówczas poszalała z kupowaniem szpilek! :D :D

Gość fhgfdghb
moje marzenie to taki wzrost dla faceta (męża), sama jestem wysoka, mój mąż nie niski bo 189, ale ponad 2 m wrrrr! CUDOWNIE! dlaczego taki prawdziwych facetow jak ty jest tak mało a kurduplów od zatrzęsenia? :( nie masz powodów do takiego myślenia, dziekuj Bogu, żeś nie jest karakanem.. to dopiero lipa.

Gość LAKIAIJAK
moglo by byc wiecej takich, wygladasz jak prawdziwy facet

Drągalu, obawiam sie, że nie w Twoim wzroście przyczyna. Jesli tyle było tych Pań i nic się z tego nie udało raczej chodzi o cos innego. Może poprostu zapytaj którąś co jest nie tak ? Powie Ci z pewnością :)

Gość mibawa
i po co mu ten sport?? jak nie lubi kocham 2m facetów sa delikatni i wrażliwi:)

Oczywiście nikt go nie zmusi do uprawiania sportu, ale jednak dla wielu kobiet facet, który ma chociaż trochę mięśni, wygląda lepiej. Wątek chyba został założony m.in. po to, żeby się dowiedział, co jest dla kobiet atrakcyjne? Ja lubię sport i nie wyobrażam sobie, żeby facet był słabszy ode mnie... A to taki obrazek (działa w obie strony): https://www.facebook.com/photo.php?fbid=435888146455101&set=a.324066024303981.74371.315117985198785&type=1&ref=nf

Gość możęsz mieć nawet 3 metry
dla kobiet nie ma czegoś takiego jak za duży facet

Gość aleksandraW.w
moj drogi ja mam 156 i jakby facet byl fajny to nawet jakby mial 3 metry -wzrostu oczywiscie :P to by mi to nie przeszkadzalo ;)

oj, koleżanko, nie zabieraj nam wysokich;) , weź takich 170 cm, co nam tu płaczą, że dziewczyny o równym im wzroście ich nie chcą... a tak na serio, to wzrost nie jest kluczowy, ale coś w tym jest, że czujemy się pewniej, bezpieczniej, jak facet jest wyraźnie wyższy od nas - może to taki atawizm....

oj, kolego, widzę, że masz kompleks... jesteś niższy ode mnie, więc nie czułabym się komfortowo w Twoim towarzystwie, ale masz tu inne koleżanki...

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Idealny wzrost dla faceta to 180 do 190. Chyba brałeś jakieś hormony że taki drągal urosłeś :)

Gość gość
To musi być bardzo denerwujące patrzeć na każdego z góry... Jaki jakiś dziwak

Gość JestemDziewczyna
To ja przy takich facetach co mają po 2 metry lub więcej wyglądała bym śmiesznie bo mam 1.60 :-)

Gość Tomtomi
Spoko lubią i nawet jest tak że jest tak pani jest wyższa w szpilkach od gości to ich dyskryminuje w ich oczach ... Wiem bo sam mam prawie 200 cm Więc spokojnie nacieraj ... :)