Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAKIAIJAK

CZEMU FACECI NIE UMIEJA PODRYWAC KOBIET

Polecane posty

Gość tylko 2 cechy?
zazwyczaj nie jest mylne

Gość Wariatkaoszalana
Jasne "królowe lodu" - ja zawsze wobec facetów się uśmiecham i jestem miła oczywiście nie chodzi tylko o flirt, czasami o koleżeństwo. I jak jestem odbierana? Że podrywam każdego faceta i się przymilam. Więc będę królową lodu, bo jak się uśmiechnę to wezmą mnie za puszczalską. Tak już się utarło głupio w naszym społeczeństwie. Co do facetów. Odnoszę wrażenie, że bardzo modne i na czasie stało się chamstwo i zgrywanie wielkiego bezwzględnego twardziela. To dopiero głupie na taki sposób podrywać.

Gość martinnn
nic dziwnego, ze osoba, ktora zaczepia obcych w miejscu publicznym i wypytuje o numer telefonu jest traktowana podejrzliwie

Gość marcinek444
W więzieniu.

Gość Thunderbolt Typhoon
To świadczy jedynie o tym że mamy prymitywne społeczeństwo. To chyba efekt wymordowania naszych elit przez nazistów i komunistów.

Gość Kloc55554
Bo każda chce żeby zagadywał je jakiś wysoki przystojniak a resztę wyśmiewają.

martinnn, zgadzam się :) nie mówiąc już o podrywaniu przez Internet :O kiedyś poznałam takiego chłopaka o 6 lat starszego i się z nim spotkałam. Nachalny jak cholera, przylepa :D Więcej się z nim ani innym z Internetu nie spotkałam :P :O

Gość martinnn
ja uważam, że w ogóle nie powinno się podrywać, tylko mama ma mi załatwić dziewczynę:classic_cool:

Gość użylj mózgu laskooooo
" Z Autorką się zgodzę. Ostatnio byłam na zakupach i na chodniku mijałam się z pewnym facetem. Widzę, że się patrzy, przechodzi obok mnie i delikatnie chwycił moją dłoń i poszedł sobie dalej. Następnie się odwrócił, chyba myślał, że do niego zagadam" "Jak pewnego dnia wychodziłam ze szkoły, pewnien chłopak trzymał w dłoni telefon i spytał się mnie o godzine masakra J" TE DWIE RZECZY to typowe ćwiczenie z kursów dla podrywaczy :classic_cool:🖐️ pogoglajcie sobie

Gość martinnn
zaczarowana18: no laski zazwyczaj nie lubia takich przylep;) a ten tu jeszcze sie obraza na wszystkie Polki i wini cale spoleczenstwo;) kolego, jeszcze tupnij noga i poskarz sie mamie, ze ci obce kobiety nie chca dawac numerow telefonu na ulicy;)

Gość martinnn
mi nie chcą dawać i się nie wściekam. najwyżej zostanę z mamą do końca życia i dobrze, tylko ona mnie kocha.

Gość to z wami jest coś nie tak
ty martin masz coś z głową albo z poprawnym zrozumieniem tekstu. Od początku mówiłem o podejściu kobiet, o ich nastawieniu. Nie podrywałem nikogo w sklepie, ani nie nagabywałem tylko się uśmiechnąłem, przecież to jest normalne, że jak gdzieś idziesz to spotykasz się czasem wzrokiem z kimś. W Polsce to od razu jest - głowa w dół, rozumiem, że ktoś może nie mieć ochoty na cokolwiek w danym momencie, ale nie o tym mowa, tylko o reakcji. Nie uważasz, że lepiej się do kogoś uśmiechnąć, i nic więcej. Nie chodzi o to czy jestem brzydki czy nie, ludzie :D A jeżeli ty wypytujesz o nr tel na ulicy to faktycznie jakiś burak z Ciebie. Jeśli chodzi o sam podryw - to tak jak wspomniałem, dziwne nastawienie mają kobiety (takie mam wrażenie), podejrzliwość, jakieś podśmiechiwanie, zamiast normalnie zacząć rozmowę itd.

Gość martinnn
slabo sie starasz podszywie;)

Gdzieś dwa lata temu jechałam na rowerze i zatrzymało się auto. Facet co w nim siedział spytał się czy chciałabym takiego chłopaka jak on :classic_cool: Ja wtedy chłopaka nie miałam i go okłamałam, że ja już mam chłopaka :D a on na to czy nie chciałabym drugiego :D no żal :D

Gość martinnn
jestes zwyklym natretem, wiec jestes traktowany jak natret;) albo masz odpychajaca aparcyje;)

Gość martinnn
gdybyś mnie trochę znał to bys wiedział, że mama mamą, ale ja wolę z tatą zostawać. ma ładniejszy tyłek.:)

Gość martinnn
a po co ma dziewczyna zaczynac rozmowe z obcym kolesiem na ulicy, wyjasnij mi to

Gość martinnn
zaczarowana18: no wlasnie piszemy o czyms takim;)

Gość koleś porównujesz
chłopaka który się uśmiechnął do typa zaczynającego rozmowę od tekstu "czy chcesz takiego chłopaka" kto cię wykastrował?

Gość martinnn
widocznie masz brzydki usmiech;)

Gość dfhtbncvn
a ja sadze ze "to z wami jest coś nie tak " ma racje. kobiety w polsce sa zimne i podejrzliwe. sama jestem kobieta i tez mieszkam za granica. tutaj jest zupelnie inaczej aczkolwiek tez zle, bo kobiety sa zbyt puszczalskie

Gość koleś porównujesz
nie, no to niemożwlie, nie możesz być facetem:D

Gość martinnn
zaczarowana18: prawidlowa reakcja, z obcymi nie ma co wchodzic w takie relacje od razu

Gość martinnn
ty za to jestes prawdziwym facetem, ktory na babskim forum zali sie, ze sie kobiety z niego smieja;)