Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAKIAIJAK

CZEMU FACECI NIE UMIEJA PODRYWAC KOBIET

Polecane posty

Gość księżyc nie śpi o tej porze
Faceci stosują te same chwyty, zagrywki do wiekszości kobiet. Zero indywidualnego podejścia, jak się z kilkoma dziewczynami udało, to taki men myśli, że ma patent na podryw i każda następna będzie chętna.

Gość paninairo
Niektórzy umieją, ale oni z racji swej umiejętności raczej celują w kobiety z górnej półki. potwierdzam, że za granicą jest inaczej, w Londynie czesto kobiety do mnie podbijały pierwsze, a jak byłem na wakacjach w Azji to już w ogóle nie umiałem się opędzić. w Polsce z kolei same krzywe mordy i królowe lodu, ale to tylko maski i wytrawny lodołamacz poradzi sobie z tym :)

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Polskie kobiety też podrywają ale tylko te naprawdę odważne :)

Gość paninairo
z tego co zauważyłem, to podrywające Polki są albo desperatkami, albo krypto-prostytutkami. Brakuje takich radosnych, które flirtują dla własnej przyjemności.

Gość yjytrk
Dziewczyny w Polsce jak chłopaki na nich patrzą i próbują się do nich uśmiechać, chcieliby zagadać, to: 1. mają naburmuszone, skrzywione twarze, 2. udają że nie widzą albo mają zimny wzrok, 3. zgrywają wielkie królewny, 4. w pubie zamykają się tylko we własnym kręgu i zdziwione potem, że je nikt nie podrywa, 5. w dyskotece często głupim tekstem jest, że "przyszła tylko potańczyć i nic ją więcej nie interesuje".

Gość gość
Tak. To nadal niech się patrzy i patrzy jak jakis napaleniec i nie zagada. Brawo

Gość gość
Zadaję podstawowe pytanie: CZY MĘŻCZYŹNI MUSZĄ PODRYWAĆ KOBIETY? a no właśnie nie muszą to, że wy czegoś chcecie to wasza sprawa a jak nie potraficie odezwać się do mężczyzny albo uważacie, że nie musicie nic robić by wszystko mieć w życiu to wasz problem tylko nie narzekajcie potem i nie zwalajcie winy na innych.

Gość gość
Tysiacletnia tradycja z atawistycznym rodowodem którą panowie ustanowili i praktykowali tyle czasu, nie zmieni się w ciągu jednej dekady.

Gość gość
Akurat kiedys kak bylam mlodsza i glupia to sama potrafilam zrobic pierwsxy krok i ostatni mój paroletni zwiazek to tez ja zainicjowalam poznanie.. i co i facet okazal sie pi..da. wiec moze jak ktorys na początku wykaże wieksze starania to mniejsze prawdopodobienstwo ze to bedzie mezczyzna a nie p..inda.

Gość gość
Kiedys ryzykowalam a teraz chcialabym zeby ktos zaryzykowal dla mnie . . . :/

Gość Taki_jeden_964
Autorka tematu wlazła (kiedyś), poobrażała z uśmiechem na twarzy. Nie interesują mnie takie opinie.

Gość gość
Mi sie wydaje ze kobiety wola byc podrywane jak juz glupio to wyglada jak dziewczyna biega za facetem. Chyba tylko ciapy to lubiae

Gość gość
bo trzeba przyznac ze Polacy to takie troche ciotki, bez urazy.. Do tego maminsynki co tylko modla sie aby dziewczyna podeszla do nich pierwsza. Polki im w tym wszystkim nie pomagaja bo jak juz wspomniano rzeczywiscie czasem wieje on nich lodem. Zapewne nie pomaga to chlopakom w zdobyciu sie na podejscie. Tak wiec chlopaki - wiecej pewnosci siebie i optymizmu, a dziewczyny - usmiechu i nieudawanego chlodu.

Gość Maria348
Faceci się wstydzą.

Gość gość
Czyli ci co sie wstydza to wola zeby ich poderwac i wola wuzwolone dziewczyny... pewnie nie zawsze ale ja mimo wszystko uwazam ze chlopak powinien zrobić jakis pierwszy krok

Gość gość
Wszystkie najfajniejsze dziewczyny, robiły pierwszy krok w moją stronę, więc nie zamierzam zmieniać czegoś co działa ;)

Gość gość
Heh ok skoro tobie to odpowiada. Ja raczej nie jestem zaintteresowana krotkimi zwiazkami czy jak to nazwac Wole zeby się o mnoe postaral. ale zycie jest przewrotne i moze stracisz glowe dla taliwj bardziej powsciagliwej ;)

Gość gość
To że dziewczyna zrobi pierwszy krok, wcale nie oznacza że nie muszę się starać. Czasem ja jestem niedostępnym, czasem ona i wtedy jest najciekawiej ;)

Gość gość
a ja już sobie odpuściłam, poddałam się, zrezygnowałam i obojętne mi

Gość gość
15:45 no to fajnie zyczę szczęścia a co do ostatniej wypowiedzi to hmm wiem co czuję i hmm czekam moze cos mi się przytrafi jakos chyba za szybko zawsze chcialam i obracalo sie to przeciwko mnie chcialabym zdecydowanego mezczyzne :)

Gość kozak_9
chcialabym zdecydowanego mezczyzne xxx hej bejbe umuwisz sie z takim kozakiem jak ja ?

Gość gość
Ten kozak musialby miec wyglad. Masz?

Gość gość
"chcialabym zdecydowanego mezczyzne xxx hej bejbe umuwisz sie z takim kozakiem jak ja ?" ojj tak :) to już milion razy lepsze niż to co miałam do tej pory .... gorzej jesli wbije się w złą porę :)

Gość gość
kozak_9 dziś hej bejbe umuwisz sie z takim kozakiem jak ja ? xxx kozak, jak skończysz podstawówkę i liźniesz ortografii to zagadaj :)

hej bejbe umuwisz sie z takim kozakiem jak ja ? xxx Ale spaliłeś :-) ortografia + spolszczony angielski

Gość gość
gdzie ten kozak?

Gość gość
Ale juz dwie potencjalne zainteresowane ma wiec chyba jednak warto probowac panowie...

Gość gość
No więc czemu z was takie pipki ci?