Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lui20

Młode mamy ; ] Zapraszam

Polecane posty

Hej:) Są może jeszcze młode mamy? Widziałam wcześniejsze tematy ale dość szybko się zakończyły przez nie kulturalne osoby; ). Jak wasze maluszki , jak wam w roli mamy? :) Proszę aby tylko wypowiadały się osoby będące młodymi mamami, inne osoby które chcą tylko przeszkadzać żegnam,niech poszukają tematu dla siebie; ). Ja jestem szczęśliwą młodą mamą 3l urwiska;)

Może załóż prywatne forum z hasłem dla wybranych użytkowników? Twoje zachowanie wg.Ciebie jest kulturalne- życzysz sobie wyłącznie młode mamy, pewnie z dziecmi w wielku 3 l. Daj spokój!!!

Gość ..........................caAB
co to znaczy ''MLODA"?? jaki to jest wg ciebie przedzial wiekowy??

Gość zapomnialam nicka
pewnie do 20rz. te po 20tce to juz stare pruchna

NataliaJ. chodziło mi bardziej o to by nie wypowiadały się zaraz osoby które chcą tylko się przyczepić,i zakłócić temat. Widziałam parę już tutaj tematów założonych przez różne osoby(nie koniecznie dotyczący tego),to trafiło się parę osób co pisze ze złośliwościami i temat znika. monia130312 hej, to gratuluję maluszka:) ..........................caAB Zależy kto jak to zrozumie,bo można powiedzieć że kobieta mająca 27l jest młodą mamą, tyle że częściej słyszy się o młodych mama które mają 17l+ czy wzwyż; )

Jak się dołączą jeszcze jakieś mamy to może i wytrzyma:). Damy radę; ) A Ty ile masz lat monia?

Wiesz ja aż tak się krytyką nie przejmuję, chociaż denerwuje mnie jak ktoś usilnie próbuje mi coś wmówić jak jest, a wiem że jest inaczej; ) No i odpisuję a czasem już po prostu olewam.

Ja tez sie nie przejmuje, jakos szczegolnie nie obchodzi mnie co mysla inni :) Moje zycie, moja sprawa :) a skad jestes?

Gość zapomnialam nicka
a ja mam 24 i tez czuje sie mloda mama:P moj synek ma 14miesiecy:)

zapomnialam nicka :) Młode mamy są i kobiety mające 27l:) nie uważam by były stare:) Nie tyle,że się czujesz ale jesteś młoda:) To za małym pewnie się nachodzisz bo już pierwsze kroki ma chyba za sobą i ciekawy świata:)

Gość niuniulkai
ja mam 20 lat i 17 miesięczną córeczkę ;)

Cześć niuniulkai ; ] To jak na razie moje najstarsze:) A jak się dowiedziałyście że będziecie mamami to się trochę wystraszyłyście:)?

Ja mam 20 i rodzę najdalej za 3 tygodnie i też uważam się za młodą mamę he nie czuje się jakoś staro mając 20 lat :D a 17 letnie dziewczyny mające dzieci raczej nazwałabym: nastoletnie mamy :) skoro o ten wiek głównie chodziło autorce

Ja mam 20 i rodzę najdalej za 3 tygodnie i też uważam się za młodą mamę he nie czuje się jakoś staro mając 20 lat :D

_gratka_ Młoda mama może mieć 18 lat, 20 lat jak i 27lat,teraz bym to tak napisała:) Ja bardziej chciałam uniknąć zakłóceń na forum,które widziałam na innych forach gdzie sporo osób chciało założyć ten temat:) Nie koniecznie mi chodziło tylko o wiek 17l, chodziło mi np o 16l+,17+( wzwyż), czyli również mile widziane mamy 20 letnie jak i nawet 25letnie itd:) Nawet i kobiety po 30stce mi nie przeszkadzają,bardziej mi chodziło aby uniknąć osób które tylko wchodzą pozaczepiają i zrobią chaos; ) To już pewnie doczekać się nie możesz,aż ujrzysz maleństwo; )