Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja jej zazdroszcze talentu

ta cała moni znów ruszyla z wyprzdazą

Polecane posty

Gość proszę pomóżcie
myślę, że sama sobie podbija.

Gość lolllllaaaa
na forum allegro piszą ,że nie warto u niej, bo szmaty z lumpeksu

Gość niech sie ciagnie
glupiua pipa.. samego imienia juz nie lubie

Gość proszę pomóżcie
Bez przesady z tymi szmatami, zobaczcie że ona kupuje nowe ubrania nexta, pewnie dziecko przejdzie ze 3 razy i ona to wystawia. Te legginsy w zebrę co kupiła za 30 zł pewnie niedługo wystawi od 29 zł.

Ma bardzo ładnie przygotowane aukcje, to i popyt jest. Ludziom się podoba i nie zwracają uwagi, że 93 zł (z przesyłką) za używaną bluzkę to trochę dużo i że te kobaltowe rurki można było kupić w wyprzedaży za 39 zł :)

Gość lolllllaaaa
uzywana rzecz jest atrakcyjna cenowo gdy stanowi 20% ceny sklepowej inaczej nie warto, jeszcze przesyłka do tego i wychodzi drozej niz w sklepie-nie warto

Gość TO PO CO GO CHCESZ SOBIE
az z przyjemnością sie ogląda te jej aukcje. ma pieknie wszystko dopracowane. Ludzie nie kupuja przedmiotu tylko ją--nie rozumiecie tego? jakby jakaś bluzeczka była połozona byle jak i pognieciona,to za 1 zł nikt by jej nie chcial a dziewczyna ma wszystko dokladnie opracowane. zazdrosnice.

Gość jak ja jej zazdroszcze talentu
serio na all o niej pisza? mie iwerze! dajcie linka ciekawe za ile jej pójdzie ten beret w panterke w komentarzach jest ze kupiła go msc temu za 40 zł (a ona twierdzi ze ma szystkie ubrania powyzej 6 msc)

Gość proszę pomóżcie
musi tak twierdzić, bo przepisy mówią że mozesz sprzedawać to, co posiadasz powyzej 6 msc i stanowiło twoją własność, inaczej płacisz podatek :)

Gość lolllllaaaa
osoba, która złozyła temat, jest własnie właścicielka tych aukcji więc nie podam linku do tematu o tobie na allegro, atemat ciekawy...

Gość nie jestem
włascicielką aukcji ...a b.bym chciała :D po pierwsze watpie zeby na kafe znalazł się klientela hehe a po drugie ale bym zareklmowała -ze niby l;udzie przepłacają :D

ale ona ma śliczne te ciuszki!!płaszczyki są zabójcze :) ciekawe czy ona wszystko kupuje na allegro i odsprzedaje od razu?czy faktycznie dziecko jej w tych chodzi, a potem sprzedaje?tak czy siak dziewuszka jak dla mnie slicznie ubrana :)

Ciuchy są ładne. Aukcja też dobrze przygotowana. ALE.....zupełnie nie rozumiem dlaczego ludzie tak się rzucają na używane buty lub bluzeczkę którą można kupić nową,wcale nie droższą niż od niej :o

Gość ulakaakulla
pomidor, czy ty czasem nie przesadzasz? Dziewczynce pewnie nie robi to różnicy, że mama cyknie jej kilka ładnych fotek. A co ma do tego dzieciństwo- jestem przekonana, że ją cieszy.

Gość ulakaakulla
wogóle, apropo blogów o modzie dziecięcej - to ta panna mogłaby założyć ;) Te ciuszki i zdjęcia są śliczne.

Gość 78888888888888888888888
na bank zostanie galerianką :o

Gość koncza sie aukcje
zaraz zobaczymy ceny spodnie w h&M NOWE SĄ 39,90 uzywane takie za 20 a ti prosze prawie 70 zł i jak tu nie stroic dziecko :D

Gość bubububububububu
To naprawdę zadziwiające, że ubranka są u niej tak drogie, mimo że używane, a ludzie w kolejkach się ustawiają... Sama czasem kupuję coś dla cóki na Allegro, ale nie po to, zeby przepłacać tak jak tutaj... Może i ładna strona i ubranka, ale można znaleźć zupełnie nie gorsze I DUŻO TAŃSZE u innych sprzedających. Dziwna sprawa...

Gość koncza sie aukcje
spódniczka jej zeszła za 96 zl dla mnie to szok

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
pewno z tego żyje ;)

Gość notorycznie i zawsze
ojezu, beret za stowke, dziadoskie buty za 115, glupich nie sieja :D

Gość hjhb
przed chwila zszedł t shirt dla 2 latki za prawie 80 zł, używane spodnie next za 90, jestem pewna że nowe są tańsze.

Gość dsdsdsd
matko jakie ceny przeciez to nowe mozna za to kupic ale co za idioci to licytuja?????? szalik cienki za 40zł chyba bym na głowe musiala upasc

Gość dsdsdsd
bluzka z krotkim rekawem 2-3 l uzuwana za 68zł 9 osob sie bije szaleńcy czy co?

Gość dsdsdsd
ta bluzka poszła za 85zł ja pierdole sorry ale nie wierze ze ktos tyle dł za uzywany ciuch