Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z warkoczem 222222.

Ilu macie prawdziwych przyjaciół??

Polecane posty

Ilu macie prawdziwych przyjaciół?? Takich meega bliskich, na których możecie liczyc w każdej sytuacji... Czy przeżyliście kiedys zerwanie przyjaźni z osobą lub osobami , którym ufaliście bez względu na wszystko (z jakiś przyczyn)- jeśli tak to z jakich?

Mam jednego prawdziwego przyjaciela. Jestem szczęśliwa że jest chociaż 1. Była kiedyś taka dziewczyna, której również ufałam bezgranicznie, wiele rzeczy wiedziała o mnie, tych najbardziej osobistych. No i się przejechałam. Do tej pory odczuwam bolesne skutki tamtej znajomości. I dzięki temu nauczyłam się że nigdy nikomu, przenigdy nie powiem wszystkiego. Nawet temu przyjacielowi o którym wspomniałam na początku. Pewne rzeczy które mnie dręczą muszą pozostac tylko dla mnie. trudno.

Gość IHarbutt
jedna przyjaciółka +mama.Był taki jeden ale okazał się chujem do kwadratu

No właśnie... czasem zaufanie bezgraniczne to nie jest takie dobre. Ja uważam ,że można przejechac się na każdym- smutne.

proteaza--------------------> a jak się zawiodłas na tej osobie?? co Ci zrobiła jeśli można spytac?

Nie pamiętam dokładnie dlaczego mi zrobiła to co zrobiła, z czymś się tam z nią nie zgodziłam. Pojechała po mnie ostro. Nie dośc że pewna osoba na której mi wówczas zależało dowiedziała się mojego najgorszego sekretu, to na dodatek nazmyślała przeróżnych kłamstw o mnie. No zachowała się jak dziewczynka z podstawówki :O dosłownie. Szkoda gadac.

Gość ja mam jedna prawdziwa przyj
Przyjaciolke...przyjaznimy sie juz 19 lat..od malego...

Gość druga zona swojego meza
moj maz i kilka przyjaciolek (4) z czasow studenckich, niestety juz tak blisko nie jestesmy, bo mieszkamy daleko od siebie.

ja myślałam ,że też mam przyjaciółki- było nas 4. Nie potrafiłyśmy bez siebie kilku dni wytrzymac. Teraz została mi jedna(i już koleżanka a nie przyjaciółka), a te dwie "pseudoprzyjaciółki" odeszły bez słowa wyjaśnienia. Było wszysko OK. Nagle sie wszystko zerwało bez powodu ,bez słowa wyjaśnienia- nie moge tego zrozumiec. Ostatnio widziałam tą jedną byłą przyjaciólke to nawet CZESC mi nie powiedziała. A przecież się z nią nie kłóciłam ... wiem że powodem zerwania znajomości mogła byc zazdrośc. I tylko tyle wiem:) Truuudno.

Gość wsdefgbnm
ja mam jedna przyjaciolke na ktora mage liczyc i ona na mnie tez

Gość twoitsbetterthatone
Mój facet. Siostra mojego chłopaka :) Mój brat :) Moje dwie naj przyjaciółki . I trochę mniej ich faceci :) liczmy, że pięcioro.

proteaza-------------> zgadzam się z Tobą. W ogóle uwazam ,że przyjaciółki są wtedy jak jest im źle, mają z nas korzyśc itp. Ale jeśli znajdą sobie facetów i trochę im się mniemanie podniesie ,to głowy zadzierają za wysoko.

o tak, jak faceta znajdzie jedna z drugą to ani chwili już nie znajdzie dla kumpeli. No chyba że coś się stanie, chłopak zawiedzie...no to wtedy codziennie chcą się widywac :)

up up?? jestescie?:) moze ktos jeszcze sie wypowie??

Gość fggdgd
1 prawdziwa przyjaciółka na zawsze

Gość fggdgd
no właśnie nasza przyjaźń przetrwała mimo, że ona zaszła w ciążę, miała dużo obowiązków, mało czasu dla mnie ja też wyszłam za mąz, też mniej czasu wyjechałam, jesteśmy od siebie ponad 500 km i i tak gadamy prawie codziennie, spotykamy się jak tylko jestem w mieście rodzinnym ona odwiedza mnie - czasem z rodzinką, czasem bez i wiem, ze możemy obydwie na sobie polegać i powiedzieć sobie wszystko ! właśnie za tydzień jadę do miasta rodzinnego specjalnie dla niej, będziemy balować całą noc, gadac o zyciu, przetrwaimy problemy, pośmiejemy się, napijemy, pójdziemy na zakupy, odwiedzę jej córeczki :) a inne "przyjaciółki" ulotniły się i nie sprawdziły, właściwie jedna... która przestała mnie potrzebować gdy ja miałam faceta, a ona nie..

Gość fidellitta
przyjazn to kit i mit

Gość a czy wirtual zmieni sie
jedną przyjaciółkę, i nie spalismy ze sobą choć mi sie podoba, wiemy o sobie wszystko ufamy i mozemy na siebie liczyć

Gość weminkaa
mniej niz zero

Gość najmadrezjsza na kafe
mialam jedna przyjaciolke ale jak przestalam pozyczac jej kase, to juz nie potrzebowala mojej przyjazni :o z reszta od kiedy przestalam byc "bankiem", to juz nawet znajomych nie mam

Gość weminkaa
ja w przyjazn nigdy nie wierzylam -jestem odludek od podstawówki

Jednego prawdziwego przyjaciela. Zawsze mogę na nim polegać. Pomoże, wesprze i wysłucha. Kiedyś (?całkiem niedawno..?) miałam jeszcze 2 przyjaciółki, ale się przejechałam. Kiedyś były do rany przyłóż, a teraz? Szmaty po prostu. Jeśli jest moja potrzeba to żadna się nie odezwie tylko jak one coś potrzebują, a na wypadach dla jednej jestem też dobrym sponsorem.. śmieszne, eh. Po co mi takie przyjaciółki? Które nie odzywają się przez 3 tyg, bo nie mają czasu, bo nowy facet itd. nie wspomnę, że jedna ma do mnie 1,5 km, a druga 6..

Gość kolidonnna
j a jestem odludkiem totalnym zero zycia towarzyskiego bo to gówno

Gość zosimmanna
zero