Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frittot

Olałem laske! Jak się poczuła?

Polecane posty

Gość Frittot

Na uczelni koleżanka z roku rozmawiała ze mną w sprawie jakiegoś egzaminu i wymieniliśmy się numerami, żeby właśnie się później dogadać i ona na końcu pyta czy idę na kawę. A ja że ide teraz zapalić. Jak myślicie czy to mocno poszło po niej? Może zapytała tak z grzeczności. Wiem że jej się podobam. Musiało jej się zrobić głupio. Szkoda mi jej że musiała się narzucać, no ale cóż. Takie życie.

Gość Piotrek8888
Jestes gejem?

Gość Frittot
Nie, po prostu mi się nie podoba

Gość ja tez bym chciala byc nizsza
ale masz rozmkine a ona juz pewnie tej sytuacji nawet nie pamieta :D

Gość redcat:)))
nieco dziwne + dlaczego kawa to od razu kwestia tego czy ci sie podoba czy nie, moze chciala pogadac, ale w sumie po co komplikowac sobie zycie.

Gość 4r4ef4e
nie pochlebiaj sobie ,moze nie miala z kim isc i ci zaproponowala,a ty ze odrazu zakochana

Gość Frittot
Wątpie żeby dziewczyna której się nie podobam proponowałaby mi kawę. Gdyby mi się podobała to bym z nią poszedł.

Gość 4r4ef4e
swoja droga mogles jakos inaczej sie wykrecic z tego ale chyba specjalnie tak zrobiles zeby potem mowic ze olales laske

Gość redcat:)))
ha ha. no wlasnie to mnie niekiedy w ludziach zdumiewa. jakbym miala pic kawe, palic fajka etc tylko z materialami na wielka nieskonczona milosc to bym umarla w samotnosci.. hm.. lubie gadac, lubie sie spotykac z ludzmi, wymieniac pogladami, i oczwiscie w jakims sensie mi sie oni podobaja, nie umawiam sie z ludzmi dla mnie odrzucajacymi ale nie jest to od razu, z reguly cos powaznego, chociaz czasami robi sie zbyt skomplikowanie.

Gość WQE
koles, nie mysl sobie za duzo, LASKA BYLA TYLKO GRZECZNA;CHCIALA BYS JJE KAWE KUPIL:e3r

Gość gfdsazxfgddhydxhsyugdsdffff
haha jestes zajebisy mysle ze poszla sie zabic

ale i tak fajna ta laske, ze miala odwage zapytac. plus za to. olales ale nie tak bezczelnie, tylko w znaczeniu, ze wolisz na fajke isc.

Gość whedif
nie rozumiem :o wymiana informacji najzwyklejsza idziesz na kawę? nie na fajkę. ok my tak na roku normalnie ze sobą rozmawiamy a ludzi z kafeterii widzą podteksty seksualne :o

Gość :DDDDDDDDxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
przypomnialo mi sie jak w lo gapilam sie w okno czekajac na koniec lekcji. a tam jak to w szkole okno wychodzilo czesciowo na korytarz, gdzie akurat stalo dwoch kolesi:P i ci kolesie odebrali,ze na nich lece bo sie tak 'na nich' patrzylam:D jakiez bylo ich zdziwienie i rozczarowanie, gdy sie dowiedzieli, ze nie na nich, tylko na dziedziniec sie bezmyslnie gapilam znudzona lekcja :P

Gość fggdgd
"Jak myślicie czy to mocno poszło po niej" - Ty naprawdę studiujesz?

jednym slowem- laska pewnie wyje w poduche teraz:D:D:P

Gość faceci są niesamowicie żałośni
też bym zaproponowała kawę w bufecie (rozumiem, że to teren uczelni), żeby obgadać jakiś egzamin, zamiast stać jak ciul na korytarzu :) dobrze wiedzieć, że facet pomyśli, że to oznacza, iż chcę przed nim nogi rozlożyć :)

z facetami to czasem strach sie bac, bo im sie wszystko kojarzy a potem cierpi ego biedaczkow:P

zamilczcie kurwy. bo to zawsze wy z aluzjami gadacie a teraz kurwa kota ogonem odwracasz szmato jedna z druga !

dziewczyny pewnie nie pamietacie tej reklamy allways z lat 90- dziewczyna ma okres i boi sie, ze ,,zwykla''(wtedy byly te grube jak ksiazki i allways byly niezlo inowacja) podpaska jej przecieknie. gapi sie wiec niecierpliwie na zegarek wiszacy na scianie... a w lawce miedzy dziewczyna a sciana z zegarem siedzi koles i se mysli rozanielony- ,,alez ta Magda sie na mnie patrzy, ona na mnie leci... po lekcjach umowie sie z nia":D hahaha! tak wlasnie potrafia myslec faceci:D

"nie rozumiem wymiana informacji najzwyklejsza idziesz na kawę? nie na fajkę. ok my tak na roku normalnie ze sobą rozmawiamy a ludzi z kafeterii widzą podteksty seksualne" :D :D :D :D 🖐️

Gość Widzę, że frustraci już
się zlatuję (biedne, olane miśki, co sobie za dużo myślały :P )

Gość aaarwena
wow strach czesc do takiego powiedziec, juz nie mowiac o zaproponowaniu kawy z jakiegos automatu :D prawie ci sie oswiadczyla :D

Gość whedif
no bo jak to idziesz na kawę w sensie cho do tego automatu, co? bo nie piłam jeszcze dziś normalnie znamy się więc można z kimś pobyć w jednym miejscu chyba że ma inne plany no to nara to miał być afront? jak tak to muszę wrócić w październiku i im wszystkim wpierdolić :)