Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joga6969

imię dla dziewczynki? które z 10?

Polecane posty

Gość a ty jestes
Jaśminka jest śliczne. Znajomi maja córkę Jaśminę, w sumie to już pełnoletnia panna. Wszystkim się imię podoba :) I nie, nie jest to patologiczna rodzinka nieudaczników, wrecz przeciwnie :)

Gość puszczalski puszczyk
Nie cierpię tego polskiego pierdolca, żeby wyśmiewac co drugie imię. Bo staromodne, bo wymyslane, bo tandetne, bo eko, bo takie bo smakie. Mieszkam w Niemczech i tutaj każdy ma wyjebane na to, jak czyje dziecko sie nazywa. Jak sobie Niemcy nazwą swojego syna Stanislav, bo im sie takie spodobało w Polsce, to tak sobie nazwą i gówno komu do tego. Jedni nadają dzieciom tradycyjne imiona, inni "na czasie", jeszcze inni Jennifer czy Vanessa, czy Mandy, jeszcze inni ot tak, bo im sie podoba, bez żadnych zagranicznych przodków, wybieraja imiona np. rosyjskie czy włoskie. Co wam kurwa imie przeszkadza? Nie musi się wam podobać, wiadomo, że kazde imie znajdzie sympatyków i takich, którym sie nie podoba, ale pytam - co wam przeszkadza takie czy inne imie ONNEJ OSOBY? Obcej w dodatku? Chyba macie za dużo wolnego czasu i strasznie sie nudzicie

Gość taradancan
Gdybym urodziła teraz córeczkę, to nazwałabym ją Laura. dla mnie bomba! Ale podoba mi się tez Liwia - tak chciałam nazwać swoja 1 córkę, ale mąż nie wyraził zgody. I Anastazja ładne, nawet bardzo ładne. Natomiast nie podzielam waszego zachwytu Liliannną, dla mnie takie wiejskie imię, choć wieś lubię :-)

Gość a tobie co dolega?
puszczalski puszczyk święte słowa,szkoda tylko,że tylu wrednych ludzi tu siedzi

Gość polnoc poludnie
iga

Gość Mila_90
Ja zamiast Lilianna dałabym Liliana. Od razu lepiej brzmi.

Gość podzielam opinie ze
lilianna to wiejskie imie.... z tych co podalas to juz najlepsze to Eliza, Nadia albo Laura....

Gość a ty jestes
puszczalski puszczyk - w Niemczech spotkałam się dwukrotnie z imieniem Mimi (z czego raz w tv) , w Polsce osoba o tym imieniu zostałaby obśmiana, zjedzona i zmieszana z gównem.

Gość najgorsze imiona to
magda i gośka, pospolite i wiejskie

Gość Mama_z_Chicago
Jak Juz To Te trzy 1 Eliza 2 Iga 3 Laura A Jak Dla Mnie: 1 Daria 2 Faustyna 3 Natalia

Gość ssssasasaasas
Eliza albo Anastazja. Najmniejsza krzywda dla dziecka ;)

Gość hhfhfffhfh
TYLKO I WYŁĄCZNIE LILIANNA!!! moje ukochane imię,chciałabym sie tak nazywać...pięknie brzmi,od cudownych kwiatów,w dodatku podwójne...lilka i anka..jest alternatywa ze jak córce sie nie spodoba to będzie chciała żeby na nią wołali Ania

Gość Naomi333
z tych to Liliana ale wykresl Laura bo jest ohydne, takie kurewskie bardzo no i zdrobnienia brzydkie Laurka, Laurcia bleeee....zajrzyj do Znaczen imion i z opisu cos moze wybierz, w wiekszosci sie sprawdzaja;)

Gość do tego wyżej
"najgorsze imiona to magda i gośka, pospolite i wiejskie" całkiem normalne, ładne nawet. I na pewno się wyróżnią spośród tłumy Julek, Amelek, Nadii, Lenek i Natalek :D

Gość dawwwwwop
O matko jedyna, ile tych tematów jeszcze pozakładacie? Imiona za każdym razem takie same i ja również proponuję dla odmiany dać Aneta, Katarzyna, Małgorzata, Alicja, Agata. Zwykłe, proste i fajne imiona

Gość dawppugidtyersteer
up

1. Liwia- NIE 2. Nadia-NIE 3. Lilianna- OK 4. Anastazja-NIE 5. Iga-OK 6. Eliza-NIE 7. Laura OK 8. Jaśmina NIE 9. Irmina NIE 10. Vanessa BLEEEEEEEEEH

Gość iga....
mnie się podoba Olga Klara

Gość kjdnkj
Liwia, Laura, Liliana, Iga, Anastazja - tutaj też kolejność nie jest przypadkowa. Natomiast reszta wymienionych przez Ciebie imion w ogóle mi się nie podoba, w szczególności Vanessa:o

a co powiecie na takie propozycje: Łucja Agata Michalina Matylda Urszula Marcelina Judyta Berenika Klementyna Honorata