Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaaaaaaaa

Mój mąż nie chce żebym mu robiła loda, powiedział że to jest dla mnie poniżajace

Polecane posty

Gość alinka 123456
monia wieze naprawde wieze tez bym byla. Nie wiem jak ty ale ja uwielbiam faceta tak doprowadzac do szczytowania i patrzec jak konczy super uczucie

Gość monikaaaaaaaaaaa
ale w sumie z drugiej strony jak nie chce to nie. jego strata:( zmuszac nie bede ani gwalcic

Gość DŻORDŻ
jak ja bym chciał miec takie kobiety jak wy jestescie

Gość alinka 123456
mysle ze tak

Gość alinka 123456
monia nie poddawaj sie walcz o swoja przyjemnosc

Gość monikaaaaaaaaaaa
Ja tez tak uwazam Alinka i tez uwielbiam sprawiac mu rozkosz. wiec dziwi mnie to bardzo. inaczej wyobrazalam sobie seks malzenski, myslalam ze czesto bedzie spontanicznie, namietnie... trudno brutalne zderzenie z rzeczywistoscia

Gość DŻORDŻ
archeolog1@o2.pl

Gość mezzopapka
dżordż a Twoja kobieta Ci nigdy nie ssała?

Gość DŻORDŻ
wzieła do ust na chwilke tylko

Gość alinka 123456
nie wiem co jest z twoim mezem moj uwielbia mnie zaskakiwac np w kuchni rano jak jeszcze jestem zaspana podchodzi mnie od tylu i delikatnie odsowa majteczki i poprostu wchodzi wwe mnie ja tez go zaskakuje i jest super

Gość mezzopapka
monikaaaa nie poddawaj się, my z moim mężem już 6 lat razem i seks jest coraz lepszy ( a przecież niebiańsko od początku), radzę porozmwiać i facetem o Twoich pragnieniach i fantazjach, my tak robimy, mamy jasno określone granice (np. bez analu), ale reszta to spontaniczny szał...

Gość monikaaaaaaaaaaa
DRÓŻDŻ no widzisz... ciezko jest sie dobrac w zwiazku zeby wszystko podpasowalo. coz...zycie:(

Gość mezzopapka
Dżordż, a może ona nie umie tego zrobić, jak pamiętam jak jeszcze bardzo nieumiejętna kochanką byłam to nie za bardzo wiedziałam, jak to się robi, ale kilka filmików i facet jest w niebie (ja też)

Gość DŻORDŻ
lubisz jak ci sie spuszcza w usta

Gość alinka 123456
lubie musze uciekac bede wieczorem pa

Gość whedif
to obleśne brać do buzi czyjeś ekskrementy tyle w temacie

Gość DŻORDŻ
jak smKUJEE

Gość mezzopapka
uwielbiam! dla takich momentów się żyje ;-)

Gość monikaaaaaaaaaaa
mezzopapka ale ja juz nieraz podejmowalam z nim ten temat i czulam sie zaraz jak jakas zboczona jak nie wiadomo czego bym chciala... nie rozumie mnie a ja jego:( ostatnio mialam na sobie tylko ponczochy czarne to powiedzial zebym je zdjela bo on tak nie lubi a jak go zapytalam czemu to powiedzial wkoncu po dlugich meczeniach ze kojarzy mu sie to z dziw kami w burdelu i dlatego go to razi... No czy to jest normalne? mnie np.jak mam na sobie ponczochy tylko to mnie to sama bardzo podnieca a moj malzonek mnie wtedy tak zgasil ze odechcialo mi sie juz seksu i bylam bardzo zla.. na samo wspomnienie tamtego wieczoru ktory mi zepsul gotuje sie we mnie...

Gość mezzopapka
hmmmmmmm, to wspolczuje sytuacji, bo moj maz mnie rozumie, nawet ostatnio mi powiedzial, ze mam kupic wibrator, bo on czasami nie ma na mnie sily ;-) Ja bym zaczela rozmowe od tego, ze on Cie bardzo kreci i uwielbasz seks z nim ( najpierw musisz polechtac jego ego), ale chcialas milej odmiany i nowych wrazen np. pobawic sie jako prostytutka i klient, sekretarka i szef itd, ze chcialabys nim zawladnac na godzine i mu robic dobrze, ale na Twoich warunkach np. na dywanie przed tv.... zycze powodzenia! Nastepnego dnia moze byc tak jak on chce.

Cienki temat. Cienka autorka. I cienkie robaczki, które jej (jej?) odpowiadają.

Gość monikaaaaaaaaaaa
mezopapka dobra rada. sprobuje jeszcze z nim rozmawiac bo nie bede cale zycie sie meczyc, powstrzymywac. faktycznie, kreci mnie bardzo ten moj malzonek i pewnie dlatego czesto napalona jestem. on musi o tym wiedziec, naprawde dzieki za rade, mysle ze trafilas w samo sedno:)pozdrawiam

Gość DŻORDŻ
A TY MASZ CIENKIEGO PTAKA I CIENI MÓZG

Gość mezzopapka
i jeszcze jedno, Twoj maz powinien byc swiadomy, ze dla kobiety ponizenie w lozku jest czasami bardzo ekscytujace, chcemy, zeby faceci traktowali nas jak boginie za dnia, ale czasami jak dziwki w lozku, taka jest prawda! Powinien to zaakceptowac, jesli takie jest Twoje pragnienie... ale tak jak powiedzialam wczesniej, powinnas nie zapomniac o jego pragnieniach, jesli chce to zrobic pod kolderka klasycznie to czemu nie...ale od czasu do czasu... wazna jest komunikacja i otwartosc na potrzeby partnera.

Równie ważna jak komunikacja jest ubikacja na Dworcu Centralnym. Po gardło, "kochana", aż po jaja i żeby ci oczka wypadły, jeśli ma zagiętego do góry. :)🖐️

Gość Ant......
Hmmm... trudna sprawa.początkowo myślałam że chodzi mu o higienę (nie chce byś go tam pieściła gdy nie jest świeżo po kąpieli) ale jeżeli nawet pończochy to dla niego perwersja...

Gość mezzopapka
im wiecej o Was mysle tym bardziej mi sie wydaje, ze te rozmowe powinnas przeprowadzic na spokojnie i bez wyrzutow, zadnego wypominania, a "eksperymenty" stopniowo, zeby sie chlopak nie zniechecil do seksu i do Ciebie. Jesli nie jest egoista to po przekonaniu sie na wlasnej skorze, ile w Tobie energii i wyobrazni, powinno mu sie to spodobac.

Gość Twister
Ja rownież jestem zdania ze robienie laski jest poniżające a jesli sie jej nie podoba to drzwi otwarte . Ja moge robic minetke ale nie ma mowy o żadnych kur..wa lodach . Bede chcial loda pojde do dziwki . dam jej zarobic i bedzie end . Na początku żona kiedys chciala .ale moje spojrzenie na nią mowiło juz wszytsko wiec drugi raz juz nie pytała ...... 2 dni pozniej juz wiedziała jakie mam zdanie o tym .

Gość Veyron
Jak on nie chce to nie ja mogę władać do Ciebie i będziesz mi loda robic ile zechcesz:)

Hmm.. może faktycznie ma jakieś bariery psychiczne i naprawdę uważa to za poniżanie Cię.. Myślę, że musisz z nim szczerze porozmawiać.. Ja uwielbiam seks oralny.. Podnieca mnie, gdy widzę, jaką przyjemność sprawiam mężowi.. Wykorzystuję każdą sytuację, jaka się nadarzy, a on nie protestuje :] Nie wyobrażam sobie, że miałby mi odmówić.. A mam na to ochotę naprawdę często! Mam nadzieję, że uda Ci się z nim wyjaśnić tę sytuację.. Powiedz mu, że bardzo to lubisz.. Albo może powiedz, że kręci Cię to poniżanie :)