Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mogę coś zrob?????????????

Do Gimnazjum - do klasy- mojej córki ma przyjść dziewczyna która jest w ciąży...

Polecane posty

Czy rodzice innych dzieci nie mają już prawa nic mówić?! Jest w 5 miesiącu - szkoła jest szkołą prywatną. Nie po to płaciłam i nadal płacę za szkołę aby przyszła do niej (nie chcę się źle wyrażać bo nikogo nie oceniam) "patologia"...Czy można np. nie zgodzić się jako rodzic dziecka na coś takiego?

Gość marynata taka..
Patologia to idealne okreslenie.

Gość pomidor z masłem
ale,że niby co...myslisz,ze twoja córka nie wie skąd się biorą dzieci?

Gość pomidor z masłem
boisz się,zeby nie poszla w ślady swojej nowej koleżanki? jak dziecko ma dobre zasady wpojone to nawet nagi nauczyciel jej nie skrzywi i nie namówi do złego:classic_cool:

Gość politta
Jesteś dziwna. Co ci ta dziewczyna przeszkadza? Trędowata nie jest.

a co w tym złego ze jest w ciąży co zarazi ja ta ciąża czy co ;p nie myśl ze córka bawi się klockami i nie wie co z czym zjeść :) lepiej zrób jej wykład jak ma się zabezpieczać a nie ;p pozdro :)

Gość BAJKA 123456
A ja rozumiem autorkę. Nie po to się puszcza dzieci do prywatnej szkoły, aby się zadawało z patologią z państwowej :-O

Gość pomidor z masłem
a ja uważam,że to dobrze,ze przyjdzie taka osoba. miałabym pretekst do rozmowy z córka o dojrzałości, odpowiedzialności za drugiego człowieka, rozpoczynaniu wspólzycia itp

Gość też by mi to nie przeszkadzało
byłby pretekst do rozmowy, ostrzeżenia itp.

Gość pomidor z masłem
z patologią z państwowej?????? co ona narkotyki rozprowadza między uczniami? namawia do ćpania? do picia alko? durna z ciebie mamuska🖐️

To może niech tam przyjdą też ćpuni, dziwki, pedały, itd... Też będzie powód do rozmowy :-O

Gość niech pani nie grymiasi
jak chodziłam do gimnazjum też była w klasie dziewczyna w ciąży ...jakoś nie słyszałam żeby sie ktoś burzył. ciąża nie choroba...nie zarazisz sie nią.

Czy w tym temacie wypowiadają się: 1. Jacyś inni rodzice prócz mnie 2. rodzice którzy puszczają dzieci do prywatnych szkół....

To ja zapłodniłam tę dziewczynę moimi magicznymi paluszkami i zwinnym języczkiem

Gość i masoni ,,,ta prowokacja
już była too late autorko

Gość zaczarowany olowek10000
cpuny to tam juz napewno sa...poza tym nie wiesz jak zaszla w ciaze a juz klapiesz...

2. rodzice którzy puszczają dzieci do prywatnych szkół.... Ja tam puszczam swoje dziecko las pas. :D

Gość pomidor z masłem
jesteś tak durna ,że brak słow. nie widzisz róznicy między ćpunem a dziewczyną w ciązy? szkodliwośc nowej koleżanki jest znikoma,a wręcz da pozytywny wpływ na inne kolezanki z klasy--ale to trzeba miec dobry kontakt z własnym dzieckiem,a nie trząść się jak osika,że podłapie każdy negatywny wzorzec.

Gość pomidor z masłem
tak,ja jestem matką. mądrą matką. syna mam 12 lat i wychowałam go wspaniale jak dotychczas, nie mam z nim zadnych klopotów.

Gość :DDDDDDDDxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ales ty glupia, ze nie widzisz w tym swietnej okazji aby twoja corka przestraszyla sie, ze tez moze wpasc

Gość Nie, nie możesz nic zrobić
A jakbyś próbowała - pozwałabym Cię za naruszenie moich dóbr osobistych (dyskryminację, szkalowanie itd.) :) Dyrekcja też nie może jej nie przyjąć, bo będzie miała poważne kłopoty :) Szkoły prywatne to nie prywatne folwarki niestety dla ciebie :) A poza tym to pewnie prowo.

Gość marynata taka..
Co wy pierniczycie! To jest GIMNAZJUM a jeżeli taka gówniara jest w ciązy to jest to zwykły niewychowany dzieciak, który jest zdemoralizowany, rozumiem że obecnie sex w wc to norma u patologi, ale za chwile ciąze w podstawówce też bedą akceptowane?!

Zresztą, o czym my tu rozmawiamy. Do prywatnych szkół chodzą same tumany, które nie radzą sobie w szkołach publicznych. To o co taki lament??? :D :D

Gość nie taka znowu patologia
jak ja stac na prywatna szkole,tak jak ciebie.Nie osadzaj,nie wiesz co moze spotkac twoja corke.Napewno nie zajdzie w ciaze od patrzenia na kolezanke.Poza tym ,mimo ze dziewczyna" wpadla" to jednak ma chec ,zeby uczyc sie dalej.Czyli nie jest az taka zla ,czy zdemoralizowana.

Gość whedif
i jak ma być dobrze w społeczeństwie, jak są takie postawy jak ma autorka ech. rodzice nie nauczyli empatii?

Gość wyslij dziecko do
szkoly publicznej , tam w ciazy raczej byc nie wolno i po krzyku . O co Ci chodzi?