Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonetka

Ale mam ciśnienie....muszę się wygadać!

Polecane posty

Gość jonetka

Jestem bez pracy. To chyba żadna nowość w dzisiejszych czasach. Od stycznia. Miałam kilka rozmów, ale dotyczyły głownie wciskania ludziom jakiś kredytów, chodzenie po domach w celu obniżenia opłat. Raz nawet facet zadzwonił do mnie z sex ofertą (to nie żart ani prowo). Moja przyjaciółka też jest bez pracy (ale ona ma męża co zarabia 6 koła). Nie była ani na 1 rozmowie. Dziś się dowiaduje, że idzie na rozmowę, bo ktoś jej załatwił.... Wiem, zaraz powiecie, że to żadna rewelacja, że takie są polskie realia. Jednie chciałam się wygadać. bo nie będę w domu się wyładowywać na bliskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Gość jonetka
i co wy na to brudne cweluchy?

Gość brooooooooooooooo
a ja tez mam problem o taki : mam problem z dziewczyna troszke mnie onieśmiela a sam sie wstydze z deczka a wiec sytuacja jest taka znamy sie od początku wakacji i spotkalismy sie dopiero 4 razy i to bardzo rzadko niestety , piszemy do siebie od czasu do czasu ktos zadzwoni ale ostatnio sporadycznie piszemy czesto mi nie odpisuje albo odpisuje dopiero po kilku godzinach lub na drugi dzien juz od kilku dzni proponuje sie spotkac lecz bez skutku wczoraj i dzisiaj mielismy sie spotkac znaczy ona miała mi dac znac wieczorem i nic , bardzo mi na niej zależy i nie bardzo wiem jaki krok dalej zrobic ... powiedziej je ze mi na niej zalezy ? Jeszcze tydzien temu do mnie pisała i dzwoniła a teraz tak nagle cisza hmm..

Gość tyle tylko mogę
a jakie masz możliwości ? staż doświadczenie a i jaka branża ? a co do koleżanki to rozumiem że cię boli nigdzie nie chodziła a ma,wiesz co to tak jest nigdy nie było po równo dla wszystkich no może na Kubie jest równo :)

Gość tyle tylko mogę
brooooooooooooooo--- jeden krok do tyłu z tego nic nie będzie

Gość realia tez sa takie
że jak ktoś coś umie to nie ma problemu z praca. Nie znam ani jednej wykwalifikowanej osoby która miałaby problem ze znalezieniem pracy w 3 miesiące

Gość brooooooooooooooo
jak sie z nia spotykalem to ciagle gadaliśmy non stop

Gość jonetka
a jakie masz możliwości ? staż doświadczenie a i jaka branża ? wykształcenie: wyższe doświadczenie: 6 lat pracy w księgowości i w placówkach publicznych

Gość jonetka
bronoooooooooo załóż sobie swój oddzielny topic

Gość tyle tylko mogę
moja koleżanka po fachu :) a gdzie mieszkasz tak ogólnie mała miejscowośc podaj orientacyjnie

Gość jonetka
pomorskie okolice gdańska

Gość tyle tylko mogę
bronoooooooooo -- no właśnie załóż swój temat bo nawet ciężko pisać w jednym temacie na dwa tematy :)

Gość tyle tylko mogę
wiesz co ja wrocław ale jest mnóstwo pseudo księgowych co nie mają większych doświadczeń i płyta z gazety prawnej to podstawa ich pracy a przez to wartość doświadczonych jest obniżana ale każdy musi się przekonać na wlasnej skórze a nie myślałaś o swoim masz certyfikat ?

Gość jonetka
tyle tylko mogę dzięki :) brooooooooooooooooooooooo rozumiem Twój problem, ale załozenie swojego tematu nic nie kosztuje :P

Gość jonetka
w księgowści to tylko była chwilowa przygoda mam wykształcenie pedagogiczne ;)

Gość tyle tylko mogę
a to inna sprawa widziałaś że piszesz na uczuciowym :):) sama wysyłasz ogłoszenia czy tylko odpowiadasz? wiesz co do mnie do firmy normalnie przychodzą zapytania o pracę na email ogólny może warto i takiego sposobu spróbować , a to początkowe czy coś konkretnego język ?

Gość jonetka
widziałam piszę na uczuciowym, bo mam depresję.... już nie mam siły na szukanie pracy wysyłam maile z cv na ogłoszenia, wysyłam na konkursy urzędnicze, wysyłam maile w ciemno chodze w ciemno po firmach, zaangażowałam wszystkich znajomych i D***U WOŁOWA!!!!!!!!!!!!!!

Gość jonetka
laura c dzięki :) na samobójstwo jestem zbyt wielkim tchórzem ;)