Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem czy dobrze

moje dziecko poszlo po kapieli na spacer czy zle zrobilam?

Polecane posty

Gość sama juz nie wiem czy dobrze

przyjechala moja mama i wziela mojego 15 mc syna na spacer, wykapalam go jakies 20min wczesniej, ale nie mylam mu wloskow mial suche, moj maz zrobil mi awanture ze jestem bezmyslna ze puscilam go na dwor, czy naprawde zle zrobilam? jest cieplo przeciez

jest 26 stopni, nie jeździsz z nim nad wodę? rozumiem że w zimie, ale teraz, latem? mój miał pół roku kiedy pływał w jeziorze a potem siedział na plaży i moczył również głowe... nie, nic mu nie bedzie

Gość mfmfmfmfm
bez przesady, przecież jest lato!! mój mały cały czas w basenie siedzi i nie choruje:)

Gość Kaatika93
Mąż z lekka przewrażliwiony. Upał jest, dzieciom pozwala się kąpać w basenach przed domem... Nie zrobiłaś niczego złego!

Gość mama szkraba cudnego
mój ma rok i 2 miesiace i standardem jest (jak jest ciepło, bo gdy jakis czas temu były chłodne dni mimo ze lato to tak nie robiłam) ale... wychodziłam z małym na spacer o 11 przy okazji zakupy na obiad, wracałm gotowałam jedzonko, synek sam praktycznie je wiec jedzenie jest wszedzie... i zawsze po jedzeniu kąpałam go a póżniej znowu wychodzilismy ja sama w środku dnia jak jest taki gorac ide pod prysznic ;p przyjemniej sie funkcjonuje wiec dziecko tez czuje sie odświeżone no a wieczorem zaraz po spacerach kolejna kąpiel juz ta na sen

Gość pot
za czesto jest myte skora mu odejdzie

Gość Moja córka ma
16 miesięcy i często kąpię ją w letniej wodzie (u nas w mieszkaniu jest 28 stopni , poddasze) a potem idziemy jeszcze na wieczorny spacerek pochodzić . Twój mąż się nie zna , dlatego tak reaguje .

Tylko w pl jest taka paranoja z przegrzewaniem dzieci.. A to bardziej niebezpieczne niz wychlodzenie..