Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neenka_23

moj facet nie chce

Polecane posty

Gość Neenka_23

hej kochane;) Mój facet nie chce uprawiać seksu.Nie ukrywam,że mnie to smuci,może nawet troche denerwuje.Jego rodzina jest krótko mówiąc świętojebliwa,gdzie spanie w jednym łóżku przed ślubem jest opcją nie do przyjęcia mimo tego,że nie jesteśmy już nastolatkami... Mój facet tak przesiąkł gadaniną matki o tym co katolikowi przystoi a co nie,że chyba z tego właśnie powodu nasze życie erotyczne staneło na palcówce.Albo on boi się,że zajdę w ciąże i zostanie wydziedziczony,bo przeciez to przed slubem.Nie wiem;( Ale wiem,że usycham z pragnienia za seksem.By;lismy miesiac temu na wakacjach...2 tygodnie.I co?nic.Palcówka...Czekam bo go kocham ale cierpliwa niestety nie jestem.

Gość SaraP0878
dawaj do mnie ja cie wydymam

Gość Neenka_23
kochanek...chce zeby moj facet byl moim kochankiem! Seks przez caly nasz zwiazek uprawialismy 2 razy,b strzeliłam focha.juhu!normalnie.

Gość Kaatika93
Masz faceta - skarba! Trzymaj go i nikomu nie oddawaj! Mistrzostwo... ale Ci zazdroszczę!

Gość Neenka_23
jest to złoty facet ale tylko w tej kwestii sie nie układa.Tu nie chodzi o to,ze jestem jakas nimfomanką ale to jest naturalan potrzeba,pożadanie..a on go za kazdym razem gasi

Gość dobre tez z takim
bylam a jak go w koncu namowilam na seks to okazalo sie ze on nie wie ja sie za kobiete zabrac,ale jak ja go piescila ustami to bylo super... odeszlam bo nie moglam zniesc takiego traktowania choc uwierz mi wszystko inne bylo w nim mega super...

Nie no nie każcie dziewczynie od razu kochanka szukać:P Co prawda seks oczywiście nie jest najwazniejszy,ale masz racje. Hormony buzują. I jeżeli uprawia się go z ukochana osoba to jest wspaniały:) Ja osobiście miałam jednego partnera seksualnego,którym jest obecny mój narzeczony i nie chcą żeby tak zostało:) Porozmawiaj z nim żeby nie był taki święty. Bez przesady- nawet nasze pra- babcie tego nie przestrzegały:D

Gość Neenka_23
czasem jak pobudze mu wybraznie to cos tam drgnie haha;p ale nie...zawsze ten koscioł.Nie można przeciez cale zycie bać sie matki,ojej.

Gość Neenka_23
boję się dziewczyny tego,że on się nie zgodzi na potocznie mowiac swobodny seks.I co?mam czekac do slubu?nie wytrzymam,bo z tym tez sie nam nie spieszy.Nie chce go stracic,przeciez sie zabezpieczamy,nie moza sie tak caly czas dygac ,bo to szczeniackie zachowanie;/(

Gość Neenka_23
ciązy mogą bac sie dzieciaki a nie dorosli ludzie,ktorzy zyją z soba 2 lata i tak uwarzam sie za zajebiscie cierpliwe stworzonko!

Gość Neenka_23
chyba zaczne zbierac na wibrator:D

Gość werewtwt
To znajdz sobie innego . serio... bo po co z takim sie meczyc...

Gość fftrtfrt
facet ma zasady, wy myslicie ze boi sie mati, ze juz nawet praababcie uprawialy sex, co z tego on nie chce to nie, ma wartosci chce cie poznac dobrze, okazuje milosc w inne sposoby sex powinien byc na koncu, jak nie rozumiesz posluchaj kazania ks pawlukiewicza seks sztuka czy rzemioslo ( jakos tak) powinno byc na youtube , moze wytedy zrozumiesz.

Gość Neenka_23
no chyba bede musiała tak z nim pogadać,bo co innego.Co za facet! rozebralam sie kiedys przed nim,bawilam sie..wymyslalam 100000 trików ale za kazdym razem opamietywał sie w ostatniej chwili;) szkoda ze mnie sie tak nie dzieje,jak czasem przesadzam ze słodyczami:D hehe

Gość Neenka_23
dobra ale ja nie jestem osoba wierzaca i co teraz? ja mam szanowac jego zdanie a on moje.I mamy problem;)

Gość fftrtfrt
malinowa twoje rady sa beznadziejne, straszyc!? co to za metody, jak facet jest normalny to po takim tekscie sam ja zostawi. nie robie z sied\bie swietej dziewicy ale uwazam ze facet ma racje ze ma swoje zasady a jak ktoras tego nie rozumie to nie zasługuje na niego. znajdz sobie innego autorko albo postaraj sie zrozumiec o co mu chodzi, moze i ty dorosniesz do tego zeby zaczekac do slubu. Jak tylko by was ruchac chcieli to ruchacze jak porzadni to tez zle, zawsze w dupie zle

Gość ajnuku
widac z e ojciec zalożyciel radia zrył mu beret-pachnie sredniowiczem

Gość fftrtfrt
prosze posluchaj pawlukiewicza, nie musisz byc wierzaca ale jesli ci zalezy zeby go zrozumiec to posluchaj moze to pomoze

Gość Neenka_23
ale głupoty opowiadasz;) On chce pobrac kolo 30...mam czekac 6 lat? Sory ale nigdy nie deklarowałam,że bede zakonnica albo,że moje zycie bedzie dalej toczyc sie w cieniu celibatu.Co to,to nie.Kto tu mowi o ruchaniu sie na lewo i prawo.Jak malinowa wspomniala seks z ukochana osoba to fajna sprawa i sadze,ze kazdy chcialby tego dosiwadczyc.Nie mowiac juz o tych,ktorzy sa razem dluższy czas i się kochają

Gość fftrtfrt
dlaczego odrazu obrazacie religie katolicka, zeby nie uprawiac sexu przed slubem nie trzeba byc fanatykiem radia maryja, niewierzacy tez moga miec takie zasady, chca poznac druga osobe, byc pewni, oddac sie tej jednej, taki jakby dar ze sie dalo rade dla tej jedynej osoby, cos cennego, jak sie nie uprawia sexu to sie bardziej poznaje duchowo druga osobe, itp.

Gość Neenka_23
A tak BTW - tabletki gwałtu działaja tez na facetow? pytam calkiem powaznie .. oczywiscie w polaczeniu z niebieskimi tabletkami - no wiecie...

Gość ajnuku
dla mnie każdy kaplan to gowno i skurwiel -kazda madra baba tak rozumuje

Gość fftrtfrt
sex to super sprawa zgodze sie ale czy on powiedzial ze chce czekac do slubu czyli 6 lat czy ze jeszcze chce czekac?

Gość ajnuku
kaplani to bestie i nie warto ich sluchac

Gość Neenka_23
podszyw tam wyzej;) tak,z jego słow mozna wywnioskować,że nastapi to po slubie.A ja nie chce tyle czekac;( kiedy mam sie kochac,jak bede miala 60 lat i 43 wnuków;(