Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuijuhygtfredws

Faceci przyjaznia sie z kobietami ktore im sie podobaja PRAWDA CZY MIT?

Polecane posty

Gość qwertyuijuhygtfredws

?

Gość Całkowity
mit

Gość kokaz
PRAWDA przynajmniej u mnie

Gość dsandbhew
mit. jak się im podobają to z czasem chcą czegoś więcej i przyjaźń wisi na włosku. facet nie umie się przyjaźnić z taką kobietą, bo uczucia mu się włączają. przyjaźń żeby trwała powinna mieć coś z niechęci, inaczej wylądują w łóżku. chyba, że masz na myśli kumplują się z kobietami, które im się podobają, bo liczą na coś więcej. to tak.

Gość czyli jeśli facet Ci ubliża
to mu się podobasz>?

Gość prawda prawda tak jest
wystarczy, że niema tego czegoś tej chemii

Prawda. Mi do brzydkich dziewczyn nawet ust się nie chce otwierać. Chociaż mam kilka brzydkich koleżanek ale one mają niesamowitą osobowość

Gość kokaz
"Prawda. Mi do brzydkich dziewczyn nawet ust się nie chce otwierać." hehe, może nie tak radykalnie, ale coś w tym jest lubie przebywac w towarzystwie ładnych kobiet (ładnych to znacyz takich które mnie się podobają, niekoniecznie innym) :)

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Przyjaźń prędzej czy później = sex :)

Gość gandalsfplizzz
przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna istenieje jesli oboje sa dla siebie nie atrkacyjni

Prawda, faceci przyjaźnią się z kobietami gdy chcą od nich czegoś więcej a strategia "na przyjaciela" też czasem skutkuje. Prawdziwa przyjaźń to drugi facet, trzymamy się razem tylko polujemy oddzielnie ;)

Gość równo
W histrorii świata są znane przyjaźnie między mężczyzną i kobietą ale to baaaardzo wyjatkowe okazy. Tak jak z prawdziwą miłoscią.

Gość Radościoholiczka:)
A mnie się zawsze wydawało, że o ładne kobiety, to faceci się starają, a przyjaźnią się z tymi, które nie są w ich typie... :)

Gość to niesamowite po prostu
No na pewno chyba tylko jakiś łoś się przyjaźni z laską dla samej przyjaźni. Trzeba być jakimś masochistą albo niedorajdą, żeby wysłuchiwać babskiego trajkotania i opowieści o eksach dla samego słuchania. Jeżeli się to robi to się ma w tym cel - zbliżyć się do tej kobiety. Ja tak to widzę

Gość równo
09:18 [zgłoś do usunięcia] to niesamowite po prostu No na pewno chyba tylko jakiś łoś się przyjaźni z laską dla samej przyjaźni. Trzeba być jakimś masochistą albo niedorajdą, żeby wysłuchiwać babskiego trajkotania i opowieści o eksach dla samego słuchania. Jeżeli się to robi to się ma w tym cel - zbliżyć się do tej kobiety. Ja tak to widzę Nie każdemu tylko sex w głowie. Są jeszcze inne wartości na tym zjeebanym świecie. :)

ALe kto to mówi o seksie?

Faceci przyjaźnią sie ale z facetami Z kobietami co najwyżej można sie kumplowac :)

Gość Dorin84
Miałam kiedyś przyjaciela...od roku jest moim chłopakiem.

Gość kozok
faceci przyjaźnią się z innymi facetami? w jakimś świecie? to właśnie facet z factem się kumpluje a przyjaźni z kobietami :)

Gość równo
24.08.2012] 09:26 [zgłoś do usunięcia] to niesamowite po prostu ALe kto to mówi o seksie? No a co masz na myśli, pisząc " zblizyć się do niej"?

Miałam kiedyś przyjaciela...od roku jest moim chłopakiem" Czyli jesteś swietnym przykładem ze taka przyjźń jest utopia i zazwyczaj prowadzi do jednego do miłości lub do seksu

Właśnie, o to chodzi! Rozumiem koleżeństwo, pogaduchy od czasu do czasu przy piwie, ale jakieś zażyłe kontakty, wydzwanianie do siebie, opowiadanie o swoich bolączkach, eksach, o dupie marynie - a chyba to wchodzi w zakres słowa "przyjaźń" w słowniku kobiet - no nie mówcie mi, że ktoś się godzi na to, ot tak o, z dobrego serca :D Jeżeli się wchodzi w taką rolę to z konkretnym celem. Jak ktoś wyżej napisał, próbuje się zdobyć kobietę "na przyjaciela" :)

faceci przyjaźnią się z innymi facetami? w jakimś świecie? " w męskim świecie o którym jak widac nie masz bladego pojęcia albo masz tyle co wyczytasz z Brava :P

Jak Ci się ktoś podoba to się próbuje do tej osoby zbliżyć, poznać lepiej, sprawić jakoś żeby i ona spojrzała na mnie nie jak na kolegę tylko jak na mężczyznę :)

Gość równo
oj tam , oj tam do przyjażni są predysponowani tylko wyjatkowi osobnicy i to nie zależy od płci tylko od czynników osobowościowych

próbuje się zdobyć kobietę "na przyjaciela" " Mellygion o tym pisał i przyznaje mu racje To wspaniała strategia na wyrwanie "dupy" Kobiety sa naiwne i bardzo wierzące nie sprawdzają nie upewniają się,działają pod wpływem impulsu i hormonów Wystarczy poudawac przyjaciela ( a wy w to wierzycie) i już po pewnym czasie seks "friendowski" sie zacznie

Gość równo
24.08.2012] 09:33 [zgłoś do usunięcia] to niesamowite po prostu Jak Ci się ktoś podoba to się próbuje do tej osoby zbliżyć, poznać lepiej, sprawić jakoś żeby i ona spojrzała na mnie nie jak na kolegę tylko jak na mężczyznę To się nazywa manipulacją , wstrętną manipulacją.

Gość równo
Regres następny wstretny manipulant, bleee